-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.021
ayy hadi insallah :) detaylı acıklaman icin cok tesekkur ederimCanım iğneden dolayı diğer yumurtalar da büyümeye devam ediyor ve sırayla çatlarlar. Zaten aynı anda çatlaması imkansız diye biliyorum. Hem boyutları arasında da fark vardı, gerekli boyuta gelen çatlayacak şimdi. Hepsi tutarsa ayrı yumurtadan çoğul gebelik bu şekilde oluyor mesela
Bu günlerde yumurta çatlarken biraz ağrılı olacak senin için ama karşılığında çok mutlu olursunuz inşallah
Hayırlı olsun canım içine doğmuş muydu erkek olacağıKızlar bu gün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür cinsiyetine de erkek dedi doktor :)
Rica ederim canım, ne demek. Hepimiz birbirimize destek olmak için buradayızvalla dünden beri içime sur serpiyorsun...
çok teşekkür ederim.
Rica ederim canımayy hadi insallah :) detaylı acıklaman icin cok tesekkur ederim
Sağol Cnm aslında hep kaybetme korkusu olduğu icin her doktor kontrolümde kalp atışı varmi diye stres yaptıgım icin son plandaydı ama içime hep erkek doğuyordu tabi kız erkek fark etmez sağlıklı olsun yeter bana :)Hayırlı olsun canım içine doğmuş muydu erkek olacağı
Rica ederim canım, ne demek. Hepimiz birbirimize destek olmak için buradayız
Moral bu süreçlerde çok önemli. Kimseyi boşa ümitlendirmek istemem ama moralsiz de olmuyor işte..testlerinin resmini yüklemeyi denedin mi tekrar canım ekran resmi çekip?
Ekran resmini çekeceksin telefonun, sonra dosya yükle butonuna basarak resmi seçeceksin canım. Biraz beklersen resim yüklenir, %100olunca cevapla butonuna basıp gönderebilirsin :)çok teşekkür ederim deniyorum olmuyor off off
Ekran resmini çekeceksin telefonun, sonra dosya yükle butonuna basarak resmi seçeceksin canım. Biraz beklersen resim yüklenir, %100olunca cevapla butonuna basıp gönderebilirsin :)
Allah kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin korkma artık bak buyutmussun keyfini cikarSağol Cnm aslında hep kaybetme korkusu olduğu icin her doktor kontrolümde kalp atışı varmi diye stres yaptıgım icin son plandaydı ama içime hep erkek doğuyordu tabi kız erkek fark etmez sağlıklı olsun yeter bana :)
Sağol Cnm insallah . Rabbim bu güzel duyguyu tüm isteyenlere yaşatır insallah .Allah kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin korkma artık bak buyutmussun keyfini cikar
Ekran resmini çekeceksin telefonun, sonra dosya yükle butonuna basarak resmi seçeceksin canım. Biraz beklersen resim yüklenir, %100olunca cevapla butonuna basıp gönderebilirsin :)
olmadı canım ne yapalım kısmet değilmiş.Yine olmamış galiba canım... İnşallah kan testinde güzel sonuç çıkar da onun müjdesini verirsin canım direkt
İnşallah canım, çok heyecanlı... Inşallah ümitlerimiz neşeye dönüşürolmadı canım ne yapalım kısmet değilmiş.
akşam kan için gideceğim bakalım güzel haberler ile dönerim
Canım doktorunla görüş istersen... Ben de klomen kullandığım ikinci ayımda adet görememiştim. Kan negatifti. Direkt 3. Klomen tedavisine başlamıştık... Doktor daha iyi tespit eder ama malesef kanda çıkmadı mı yeni aya sarkıyor umutlar...Kızlar sabah kan testi yaptırdım adetim 4 gün geçti diye sonuç negatif çıktı hala adet olmadım hiç adet belirtim de yok sizce sonradan hamilelik çıkabilir mi yoksa bu kesin sonuç mudur çok üzüldüm negatif çıkınca
Adet olmadan da tedavi oluyor muCanım doktorunla görüş istersen... Ben de klomen kullandığım ikinci ayımda adet görememiştim. Kan negatifti. Direkt 3. Klomen tedavisine başlamıştık... Doktor daha iyi tespit eder ama malesef kanda çıkmadı mı yeni aya sarkıyor umutlar...
Bizde olmuştu, hatta sonraki ayda yumurtam oluşmuştu gerçi sonucu 4 ay sonra aldık... İnşallah siz peşi sıra alırsınız...Adet olmadan da tedavi oluyor mu
Benim yumurtam oluşmuştu bu ay hsg yapılacak Pazartesi ye kadar bekleyim adet olmaZsam doktora gideyimBizde olmuştu, hatta sonraki ayda yumurtam oluşmuştu gerçi sonucu 4 ay sonra aldık... İnşallah siz peşi sıra alırsınız...
Birde adet gününü iğneye göre mi hesaplıyoruz yoksa sat göre mi herkes iğneden 14 gün sonra adet olunması gerektiğini söylüyorlarBizde olmuştu, hatta sonraki ayda yumurtam oluşmuştu gerçi sonucu 4 ay sonra aldık... İnşallah siz peşi sıra alırsınız...
Doktor ne zamana çağırmıştı canım? Çok geciktirme, Allah korusun kiste dönüşmüş olmasın da yumurtan...Benim yumurtam oluşmuştu bu ay hsg yapılacak Pazartesi ye kadar bekleyim adet olmaZsam doktora gideyim