Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy hadi insallah :) detaylı acıklaman icin cok tesekkur ederim

valla dünden beri içime sur serpiyorsun...
çok teşekkür ederim.
Rica ederim canım, ne demek. Hepimiz birbirimize destek olmak için buradayız

Moral bu süreçlerde çok önemli. Kimseyi boşa ümitlendirmek istemem ama moralsiz de olmuyor işte.. testlerinin resmini yüklemeyi denedin mi tekrar canım ekran resmi çekip?

çok teşekkür ederim deniyorum olmuyor off off

Allah kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin korkma artık bak buyutmussun keyfini cikar

Ekran resmini çekeceksin telefonun, sonra dosya yükle butonuna basarak resmi seçeceksin canım. Biraz beklersen resim yüklenir, %100olunca cevapla butonuna basıp gönderebilirsin :)
Yine olmamış galiba canım... İnşallah kan testinde güzel sonuç çıkar da onun müjdesini verirsin canım direkt
olmadı canım ne yapalım kısmet değilmiş.
akşam kan için gideceğim bakalım güzel haberler ile dönerim

Kızlar sabah kan testi yaptırdım adetim 4 gün geçti diye sonuç negatif çıktı hala adet olmadım hiç adet belirtim de yok sizce sonradan hamilelik çıkabilir mi yoksa bu kesin sonuç mudur çok üzüldüm negatif çıkınca

Canım doktorunla görüş istersen... Ben de klomen kullandığım ikinci ayımda adet görememiştim. Kan negatifti. Direkt 3. Klomen tedavisine başlamıştık... Doktor daha iyi tespit eder ama malesef kanda çıkmadı mı yeni aya sarkıyor umutlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…