Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kist yok canım sabah ultrasona girdim doktor adet olursan 3 gün içinde gel dedi
Tamam canım, içime su serpildi. Anlamamışım ben doktora gittiğini. Elhamdulillah kist olmasın da, sonra bir de onunla uğraşmak gerekiyor kist olunca... Eğer adet olacaksan inşallah bu üç gün içinde olursun da bari rahatlarsın. Fakat adet olmadan da direkt yeni ayın tedavisine başlanabildiği için sıkma canını...

Hayırlısı artık canım çok zor bir süreç beklemek sende sağlıkla al kucağına bebeğini bana da dua et canım inşallah çok bekletmez

Ay evet olmuş bu sefer :) Canım bence bu çizgiler gayet belirgin. Kan vermeye saat kaçta gideceksiniz? Heyecanla bekliyorum :)
İftardan önce idi esasında ama eşim çamura yattı oruçta kıyamadım
İftardan sonra gideceğiz
Güzel haberler vereceğim inşallah

İftardan önce idi esasında ama eşim çamura yattı oruçta kıyamadım
İftardan sonra gideceğiz
Güzel haberler vereceğim inşallah
Erkekler kabullenemiyor ilk başta canım ya, bir de oruç olunca direkt yan çizmiştir

Benim eşim kalp atışını duyana kadar tam ikna olmadı, hatta kimseye söylemedi bile kendi ailesinden. Ben kendi aileme ilk kan sonucunu gördüğüm gibi söyledim ama

Kizlar catlatma ignesini olali dun aksam 10da 36saat olmus oldu yani catlamasi gerekmez miydi ben net cizgi goruyorum hala yeni yaptim ovulasyon testini hemen cikti

Eklentiler

• 00D24366-BE76-4426-8E6F-1B340C61677B.jpeg
    9,6 KB · Görüntüleme: 32
Ayrica kizlar gecen ay o kadar test yaptim hic birinde hemen cizgi cikmiyodu ciksada bu kadar net degildi ilk defa bu kadar koyu cizgi gordum darisi gebelik testine

Sonucu şuan içim kimseye söyleme taraftarı değilim ksn sonucum çıktı 75acilde doktorlar güzel iki katına çıkmasını takip et dediler pazar günü tekrar gideceğim yarında doktora gideceğim

Sonucu şuan içim kimseye söyleme taraftarı değilim ksn sonucum çıktı 75acilde doktorlar güzel iki katına çıkmasını takip et dediler pazar günü tekrar gideceğim yarında doktora gideceğim
İlk öğrenmeye göre gayet iyi çıkmış canım, maşallah tebrik ederim inşallah sağlıkla da yükselecektir, hiç korkma

Ayrica kizlar gecen ay o kadar test yaptim hic birinde hemen cizgi cikmiyodu ciksada bu kadar net degildi ilk defa bu kadar koyu cizgi gordum darisi gebelik testine
Canım 36.saatte çatlayacak diye düşünüyor doktorlar ama yumurta çatladıktan bir süre sonra da döllenme için şans devam ediyor diye biliyorum, o yüzden pozitife devam ediyordur hala belki. Bu testi görünce hemen değerlendirseydiniz, çok yüksek şans gibi duruyor... Hadi inşallah gebelik testini de böyle göreceğiz

İki yumurta vardi belki biri catlamis biri daha catlamamis olabilir mi yine de degerlendirmeye devam doktor ilk 36saat sonra sonrada gun asiri dedi ama esimde sadece morfoloji sorunu var sayisinda bi problem yok bikac gun ust uste olsa bi problem olur mu ko sansi arttirsak

Her günün dolu olmasının faydası var zararı yok kendi yaşadığıma göre konuşacak olursam...
Bizde hem morfoloji hem ileri hareket sıkıntısı vardı canım. Ona rağmen doktor kimi gün sabah kimi gün akşam karışıktı ama sonuç olarak her gün dolu bir plan çıkarttı. Buna uyulacak dedi. Çok şükür nasip de etti Rabbim, doktorumuzu da vesile kıldı. Denemekten zarar gelmez bence canım, pişman olmaktansa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…