Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vebenbirkarinca canım bak ben sana testlerimi atayım, ilk 10dkdaki fotoğraflarının kolajı bu.
31 Martta kanda öğrendik bhcg 21,5 çıktı,
2 Nisanda bhcg 69
4 Nisanda bhcg 217

Senin testin benim öğrendiğimin ertesi gününe benziyor yani 25-30 belki daha fazla çıkabilir bile kanda. Sakın kötü şeyler okuyup moralini bozma. Şu an sadece bol dua ile kan ver, olur mu pozitif düşün, inşallah seninledir miniğin

Eklentiler

• PhotoGrid_1522912218702.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 43
Ay inşallah canım inşallah güzel haberler alırım adetime daha iki gün var ama göğüslerim ilk kez bu kadar acıyo şüphelendim ama o kadar çok negatifi gördükten sonra konduradım iftardan sonra gidip kan vereyim en iyisi yoksa uyuyamıcam

En iyisi canım. İçin rahat etmez başka türlü :) hadi güzel haberini bekliyoruz. Hayırlı iftarlar :)

İnsallah bu defa ko gecikme hamileliktir sebebi insallahhhhh
Cnm nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle yap ama ben senin yerinde olsam dayanamayıp yapardım
İnşallah canım boşuna hastaneyle uğraşmayım diye bekliyorum direk kan testi yaptırcam çünkü kan vermekten bıktım

Çok teşekkür ederim mesajın için az önce yaptım test silik çıktı gidelim dedim eşime yarın gidelim dedi yarın sabahta tekrarlayayım en iyisi

Çok teşekkür ederim mesajın için az önce yaptım test silik çıktı gidelim dedim eşime yarın gidelim dedi yarın sabahta tekrarlayayım en iyisi
Silik çizgi varsa ümitvar ol canım, inşallah yarın vereceksin sen de müjdeni
Yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayıp bak bakalım koyulaşma olacak mı azıcık bile koyulaşsa hemen git kan vermeye, pozitifi kanda da göreceksiniz inşallah

Eşler biraz daha zor inanıyor, biz de yaşadık aynısını. Eşim psikolojiktir ben çizgi görmüyorum dedi ilk gün, ikinci gün gidip kan verince gördü psikolojik olmadığını

Sağol canım çok şükür Rabbime inşallah kimyasal falan değildir içimde hala korkular olsada çok mutluyum

Sağolasın canım darısı senin başına inşallah
Çok normal canım. Hamilelik hormonları salgılanmaya başladı hepimiz yaşadık aynı korkuları... Şimdi iki günde bir kendini ikiye katlayacak mı, sonra kese sonra kalp gelecek sırayla... Inşallah hepsi de en güzel şekilde geçecek. İçini ferah tut, hep güzel şeylere odaklanmaya çalış

Biz de elhamdulillah 13.haftadayız canım 4.ayımıza giriyoruz inşallah darısı başta buradaki arkadaşlarımıza ve tüm isteyen herkese olsun hayırlısıyla

Kızlar, çoklu yumurta oluşunca, birbirinden farklı zamanda yumurtalar çatlayabilir mi?
İğneden sonra beklenen zamanda çatlama olduguna eminim, ağrılardan direk hissettim. Dün de baktım aynı ağrılar var, eve gidip ovulasyon testi yaptım ve ikinci çizgi kıpkırmızıydı.

İğnenin çatlatmadığı, sonradan kendiliğinden çatlayan yumurtam olabilir mi acaba

Canım iğneden dolayı diğer yumurtalar da büyümeye devam ediyor ve sırayla çatlarlar. Zaten aynı anda çatlaması imkansız diye biliyorum. Hem boyutları arasında da fark vardı, gerekli boyuta gelen çatlayacak şimdi. Hepsi tutarsa ayrı yumurtadan çoğul gebelik bu şekilde oluyor mesela
Bu günlerde yumurta çatlarken biraz ağrılı olacak senin için ama karşılığında çok mutlu olursunuz inşallah

sabahta test yaptım yine silik çıktı ama düne oranla daha koyu gibi iş çıkışı gideceğim kan vermeye ama tüm gece midem yandı halada devam ediyor hayırdır inş.
testlerin fotosunu çektim ama bir türlü yükleyemedim hata veriyor sürekli.

Canım ekran resmini çekip atman lazım, boyutu büyük olduğu için fotoğrafları direkt kabul etmiyor site..
Hadi inşallah kan sonucunu da bekliyoruz :)
Ben de ilk testte silik gördüğüm gece (kan vermeden önce) midemden yemek yiyememiş, bir lokma yediğimi de çıkarmıştım. Midendeki yanma ve bulantı da iyiye işarettir inşallah :)

valla dünden beri içime sur serpiyorsun...
çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…