- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.981
Teşekkür ederim canım..Allah razi olsun canim ne iyi niyetlisin her mesajinda masallah Rabbim gonlune gore versin
Ben 16.gun regl olmustum canimBenim 16. Gün iğneden sonra ne zaman adet olurum sizce
Doktor bana igneden sonraki 13.gun test yap dedi canimBugün benim de 12..gün. Acaba ne zaman belli olur?[/QUOT
Ben olmadım canım test de yapmadım bekliyorum bakalımBen 16.gun regl olmustum canim
Test yaptın mi hic Cnm 12 gün bizde silik çıkmıştı 13 gün ise az daha belirginlesmistiBugün benim de 12..gün. Acaba ne zaman belli olur?
Cnm test yaptın mi sen hicBenim 16. Gün iğneden sonra ne zaman adet olurum sizce
Canım yiyorum ama bizimki uyanıp birkaç saniye kendine yeni pozisyon ayarlayıp tekrar geri uyuyoruyusun da büyüsün inşallah
Herkes erkeğe benziyor yatışı diyor, ben de çok merak ediyorum. Sen benden önce hissedersin hareketlerini de, o kadar hareketliyse senin yaramazLezzetliCipetpet cnm sürekli uyuyor demişsin minik yaramaz uyusun da büyüsün :) sağlıklı olsun yeter bizimki de hic durmuyor ultrasonda aç karna gitmeme rağmen galiba bir uykusuz Bebek daha beni bekliyor :) cinsiyetini iyice merak ettim şimdi bebisin :)
Yok canım yapmadım bazen gecikmelerim oluyor diye 1 hafta sonra yapmayı düşünüyorum yani salı günü yapıcamCnm test yaptın mi sen hic
Net görünüyor inşallah hamilesindir canımEki Görüntüle 2149953 Kızlar ya ilk kez silik çizgi gördüm inanamadım sğlamaya başladım ama şimdi baktım silik çizgi görüpte hamile olmayanda bi sürü kişi varmış siz ne diyosunuz
İnşallah canım ovülasyonla ikisini aynı anda yaptım banada net gibi geldi yarın sabah tekrarlayıp kan vereyim en iyisiNet görünüyor inşallah hamilesindir canım
Kaç gün oldu Cnm iğneyi yapılalı gün çok önemli iğnenin etkisi kalmış mi diye insallah gerçek pozitif tırEki Görüntüle 2149953 Kızlar ya ilk kez silik çizgi gördüm inanamadım sğlamaya başladım ama şimdi baktım silik çizgi görüpte hamile olmayanda bi sürü kişi varmış siz ne diyosunuz
Cnm nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle yap ama ben senin yerinde olsam dayanamayıp yapardımYok canım yapmadım bazen gecikmelerim oluyor diye 1 hafta sonra yapmayı düşünüyorum yani salı günü yapıcam
Eğer evde çok testin varsa bu akşamdan bir tane yapabilirsin. Yarın sabah da yağar karşılaştırırsın bu şekilde. Ben öyle yaptım iğne günü hariç 11.gün test yaptım ilk, baktım 12.gün azıcık belirginleşir gibi oldu, hemen kan verdim ve öyle öğrendim elhamdulillah. İnşallah sen de güzel haberini paylaşırsın burada.hanımlar merhaba,
çatlatma iğnesine 13 gün aşılamaya 11 gün oldu test yapsam mı sizde erken mi içim içimi yiyor.
kasıklarımda dünden beri batma ağrı
normalde adet olacağım zaman hiç sancılanmam bu iki gün sürekli bir sancı var.
deneyimli arkadaşlardan fikir istiyorum.
Ben öğrendiğimde bundan çok daha silikti canım, senin ikinci çizgin daha net çıkmış maşallahEki Görüntüle 2149953 Kızlar ya ilk kez silik çizgi gördüm inanamadım sğlamaya başladım ama şimdi baktım silik çizgi görüpte hamile olmayanda bi sürü kişi varmış siz ne diyosunuz