Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LezzetliCipetpet cnm sürekli uyuyor demişsin minik yaramaz uyusun da büyüsün :) sağlıklı olsun yeter bizimki de hic durmuyor ultrasonda aç karna gitmeme rağmen galiba bir uykusuz Bebek daha beni bekliyor :) cinsiyetini iyice merak ettim şimdi bebisin :)

Herkes erkeğe benziyor yatışı diyor, ben de çok merak ediyorum. Sen benden önce hissedersin hareketlerini de, o kadar hareketliyse senin yaramaz
Bizimki iki elini sallıyor, yoruluyor, hem tembel hem uykucu şirin

hanımlar merhaba,

çatlatma iğnesine 13 gün aşılamaya 11 gün oldu test yapsam mı sizde erken mi içim içimi yiyor.
kasıklarımda dünden beri batma ağrı
normalde adet olacağım zaman hiç sancılanmam bu iki gün sürekli bir sancı var.
deneyimli arkadaşlardan fikir istiyorum.

İnsallah bu defa ko gecikme hamileliktir sebebi insallahhhhh
Yok canım yapmadım bazen gecikmelerim oluyor diye 1 hafta sonra yapmayı düşünüyorum yani salı günü yapıcam
Cnm nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle yap ama ben senin yerinde olsam dayanamayıp yapardım

Eğer evde çok testin varsa bu akşamdan bir tane yapabilirsin. Yarın sabah da yağar karşılaştırırsın bu şekilde. Ben öyle yaptım iğne günü hariç 11.gün test yaptım ilk, baktım 12.gün azıcık belirginleşir gibi oldu, hemen kan verdim ve öyle öğrendim elhamdulillah. İnşallah sen de güzel haberini paylaşırsın burada.

Ben de testimi buraya attım hatta çizgiyi görmeye çalıştık beraber filan :) hadi inşallah sen de atarsın testini :)

Eki Görüntüle 2149953 Kızlar ya ilk kez silik çizgi gördüm inanamadım sğlamaya başladım ama şimdi baktım silik çizgi görüpte hamile olmayanda bi sürü kişi varmış siz ne diyosunuz
Ben öğrendiğimde bundan çok daha silikti canım, senin ikinci çizgin daha net çıkmış maşallah hemen kan ver de için rahat etsin inşallah o da pozitif çıkacak. Dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…