-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.941
Geçmiş olsun canım. Fakat bu iyiye işaret. İnşallah yumurtanın çatladığı, iğnenin işe yaradığı anlamına geliyor...çatlatma iğnesi bana çok kasık ağrısı yapıyor
Kimyasal geçirenlerden de istiyorlar hsg diye biliyordum ben ama doktorun ihtiyaç yok dediyse o senin tablonu daha iyi bilir tabi, diyorum ya ben sadece yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum.
Eşinin de testleri iyiymiş. Zaten çok yeni evliymişsiniz de. Stres yapmadan, üzülmeden bekleyeceksiniz artık miniğinizin size gelmesini... En önemli faktörlerden biri de stres çünkü...
Benim anlamadığım şu canım. Yumurta geliştirici ile yumurta sağda oluştu mesela ama açık olan tüp soldaysa ne olacak peki? O ayın emeği çöpe gitmiş olmayacak mı tüp tıkalıysa? O yüzden film çekilip görülmesi, varsa tıkanıklık o filmde açılması bana daha mantıklı geliyor bana.. Tabi doktorlarımız ne diyorsa ona uymamız, onlara güvenmemiz de önemli.Yok canım film istemelerinin sebebi zaten tüplerin açık veya kapalı olup olmadığını kontrol etmek eğer yakın zaman içinde kimyasal da olsa hamile kalınmışsa demek ki en az 1 tüpü açık demek en kötü ihtimalle o zaman istenmiyor
Testlerin hala negatif ise doktorun ile görüş Cnm ama hemen kist diye düşünme ilk iğnemde bende geç olmustum normalden baya geçkerem34gul Bu arada igneden sonra 17 .günüm kist mi olustu acaba
Bende de agri yapmıştı Cnm insallah catliyordur iyi düşün biz çok umutluyuz bu ay senin adına :)çatlatma iğnesi bana çok kasık ağrısı yapıyor
Kirmizilari gördüm sonunda canım aşırı şişkinlik var iğneye bağlıyorum neyse ki oldum sonundaTestlerin hala negatif ise doktorun ile görüş Cnm ama hemen kist diye düşünme ilk iğnemde bende geç olmustum normalden baya geç
Kimyasal geçirenlerden de istiyorlar hsg diye biliyordum ben ama doktorun ihtiyaç yok dediyse o senin tablonu daha iyi bilir tabi, diyorum ya ben sadece yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum.
Eşinin de testleri iyiymiş. Zaten çok yeni evliymişsiniz de. Stres yapmadan, üzülmeden bekleyeceksiniz artık miniğinizin size gelmesini... En önemli faktörlerden biri de stres çünkü...
Sen elinden geleni yapmışsın canım canım, hala da yapıyorsun. İnşallah güldürür Rabbim, müjdeni de verirsin en en yakın zamanda. Bir sıkıntısı olmasa bir kadın niye bu kadar hormon, iğne uğraşsın, anlıyorum seni... Yeni evlisiniz, stres yapıp üzülüp zehir olmasın güzel ilk günleriniz, aylarınız demek istemiştim aslında... Çok yıpratıcı süreçler gerçekten... Bizde de hem bende pko ve rahim duvarı inceliği hem de eşimde morfoloji ve ileri hareket sıkıntısı vardı ama elhamdulillah sabrımızın sonu selamete çıktı, Allah'ım çok bekletmedi... İnşallah darısı tüm isteyenlerin başına. Başta sağlık ve sıhhatle. Hayırlısıyla tez zamanda.Evlilik yeni de. Yaş faktörü ve yumurta rezervi sıkıntı. Yoksa hiç aldırış etmeyecegim. Gezip tozun keyfime bakacağım.
Sen elinden geleni yapmışsın canım canım, hala da yapıyorsun. İnşallah güldürür Rabbim, müjdeni de verirsin en en yakın zamanda. Bir sıkıntısı olmasa bir kadın niye bu kadar hormon, iğne uğraşsın, anlıyorum seni... Yeni evlisiniz, stres yapıp üzülüp zehir olmasın güzel ilk günleriniz, aylarınız demek istemiştim aslında... Çok yıpratıcı süreçler gerçekten... Bizde de hem bende pko ve rahim duvarı inceliği hem de eşimde morfoloji ve ileri hareket sıkıntısı vardı ama elhamdulillah sabrımızın sonu selamete çıktı, Allah'ım çok bekletmedi... İnşallah darısı tüm isteyenlerin başına. Başta sağlık ve sıhhatle. Hayırlısıyla tez zamanda.
Benim anlamadığım şu canım. Yumurta geliştirici ile yumurta sağda oluştu mesela ama açık olan tüp soldaysa ne olacak peki? O ayın emeği çöpe gitmiş olmayacak mı tüp tıkalıysa? O yüzden film çekilip görülmesi, varsa tıkanıklık o filmde açılması bana daha mantıklı geliyor bana.. Tabi doktorlarımız ne diyorsa ona uymamız, onlara güvenmemiz de önemli.
İnsan yaşamadan bilemiyor asla. Çok doğru söylüyorsun canım. Ben pkodan dolayı 4yıl doğum kontrol hapı içmiştim evlenmeden önce. 1yıl da evlendikten sonra içtim. Halbuki ablam demişti, bak hemen olmayacak, uğraştıracak diane35i bırak, içme diye ama insan sanıyor ki istedi mi ilk aydan gebelik olacakDemek istediğini anlıyorum ve bende aynı şeyi düşünüyorum. Bende genç yaşta olan kişilere aynı şeyleri düşünüyorum hayatı biraz yaşayın çok takmayın akışına bırakın diyorum. Geç evlilik yapınca çocuk olayı hormonlar hepsi sıkıntıymış. Tabi evlenmeden bunu idrak edemedim orası ayrı. Evlenir evlenmez olur diye düşünüyor insan. :))
Amin inşallah güzel annenin güzel dualarını aldım benden iyisi yok :))
Inşallah bizi de çok bekletmez, Rabbim verir hayırlısıyla sagliklisiyla evladimizi.
Maşallahh canım, hayırlı olsun hem de iki yumurtan gelişmişKızlar doktordan geldim sagda 20mm solda 19mm iki yumurtam olmus catlatma ignesini oldum beklemedeyim
Evett 13 gun sonra test yap dedi yarindan itibaren canim senin 11.gun cikmisti sanirim demiMaşallahh canım, hayırlı olsun hem de iki yumurtan gelişmiş
Evet canım ama 11.gün aşırı silikti. 12de birazcık daha belirginleşti, hemen kan vermeye koştuk :) inşallah sen de anlatırsın böyle :)Evett 13 gun sonra test yap dedi yarindan itibaren canim senin 11.gun cikmisti sanirim demi
Maşallah ya cok guzel bi duygu cok sevindimmmKızlar bu gün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür cinsiyetine de erkek dedi doktor :)