Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
catlatma ignesi vurulali 36 gun oldu ben hala hastalanmadim dr gittim kist olmus 11gun once yani 25.gun kantahlilinde negatif cikti fakat söktürücü igne vurulalida 11gun oldu hala hastalanmadim dr aradim persembeye kadar hastalanmazsan gel gec dollenme diye birsey var olmadi tahlili tekrarlariz dedi ama benim zaten 1yumurtam olmustu oda kist olmus mumkunmu ki hamilelik benim icin basina gelen varmi bukadsr gun hadtalanmayan

Yok canım film istemelerinin sebebi zaten tüplerin açık veya kapalı olup olmadığını kontrol etmek eğer yakın zaman içinde kimyasal da olsa hamile kalınmışsa demek ki en az 1 tüpü açık demek en kötü ihtimalle o zaman istenmiyor

Benim anlamadığım şu canım. Yumurta geliştirici ile yumurta sağda oluştu mesela ama açık olan tüp soldaysa ne olacak peki? O ayın emeği çöpe gitmiş olmayacak mı tüp tıkalıysa? O yüzden film çekilip görülmesi, varsa tıkanıklık o filmde açılması bana daha mantıklı geliyor bana.. Tabi doktorlarımız ne diyorsa ona uymamız, onlara güvenmemiz de önemli.

Evlilik yeni de. Yaş faktörü ve yumurta rezervi sıkıntı. Yoksa hiç aldırış etmeyecegim. Gezip tozun keyfime bakacağım.

Evlilik yeni de. Yaş faktörü ve yumurta rezervi sıkıntı. Yoksa hiç aldırış etmeyecegim. Gezip tozun keyfime bakacağım.
Sen elinden geleni yapmışsın canım canım, hala da yapıyorsun. İnşallah güldürür Rabbim, müjdeni de verirsin en en yakın zamanda. Bir sıkıntısı olmasa bir kadın niye bu kadar hormon, iğne uğraşsın, anlıyorum seni... Yeni evlisiniz, stres yapıp üzülüp zehir olmasın güzel ilk günleriniz, aylarınız demek istemiştim aslında... Çok yıpratıcı süreçler gerçekten... Bizde de hem bende pko ve rahim duvarı inceliği hem de eşimde morfoloji ve ileri hareket sıkıntısı vardı ama elhamdulillah sabrımızın sonu selamete çıktı, Allah'ım çok bekletmedi... İnşallah darısı tüm isteyenlerin başına. Başta sağlık ve sıhhatle. Hayırlısıyla tez zamanda.

Demek istediğini anlıyorum ve bende aynı şeyi düşünüyorum. Bende genç yaşta olan kişilere aynı şeyleri düşünüyorum hayatı biraz yaşayın çok takmayın akışına bırakın diyorum. Geç evlilik yapınca çocuk olayı hormonlar hepsi sıkıntıymış. Tabi evlenmeden bunu idrak edemedim orası ayrı. Evlenir evlenmez olur diye düşünüyor insan. :))
Amin inşallah güzel annenin güzel dualarını aldım benden iyisi yok :))

Inşallah bizi de çok bekletmez, Rabbim verir hayırlısıyla sagliklisiyla evladimizi.

Tabi söylediklerin doğru ama bu mantıkla yaklaşıyorlar olaya mesela benim sol tarafımda çikolata kistim var belki o tüpüm tıkalı ama ona bakılmıyor ne doktorlar gördüm vallahi buna şükür diyeceğiz

İnsan yaşamadan bilemiyor asla. Çok doğru söylüyorsun canım. Ben pkodan dolayı 4yıl doğum kontrol hapı içmiştim evlenmeden önce. 1yıl da evlendikten sonra içtim. Halbuki ablam demişti, bak hemen olmayacak, uğraştıracak diane35i bırak, içme diye ama insan sanıyor ki istedi mi ilk aydan gebelik olacak sonra az kızmadım kendime, iki yılın sonunda artık umudu kesmiştim de gerçekten. Diyordum eşime olsun, vermediyse Allah vardır bildiği, dünyayı gezeriz biz de Tatil planları yapıyorduk bildiğin. Yok Norveç'e Kuzey Işıklarını görmeye gitsek, yok Makedonya' ya gidip Üsküp'ü gezsek derken o ay öğrendik gebeliği eşim galiba aklımı meşgul tutayım diye her gün başka yer söylüyordu, internetten bilet ve otel fiyatı bakıyorduk, bütçe yetmiyor tabi o sırada ama hayal kuruyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…