Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım. Fakat bu iyiye işaret. İnşallah yumurtanın çatladığı, iğnenin işe yaradığı anlamına geliyor...
Canım yumurtamın catladıgını düşünüyorum kesinlikle, bu ay sonuna kadar hissettim tam 36.saatte catlamazsa da olur dimi? Dün sanki 30.saatte falan catladı diye düşünerek nokta atışı yapıyorum hatta :))

tabi 36da çatlamak zorunda değil. O yüzden bu sıralar her gün değerlendirme olsa yakalama şansınız daha fazla olur. Üstelik iki yumurta var, şansınız da ikiye katlı demek. Boş geçmek olmaz
Hadi inşallah tutar canım, çatlarken çektiğin acıya da değer inşallah

3 yumurta var, 3
Valla canım dün catladıgından eminim ama yine bu aksam ve yarın akşam da ara vermeden değerlendireceğiz, ne olur ne olmaz. Tam olarak senin izinden gidiyorum bu ay, insallah sonucu da senin gibi olur :)

Sağol Cnm :) yok daha isim düşünmedik Cnm bu gün öğrendik bu arada haftası ile uyumlu artık çok şükür öncesinde 5 gün geriden çıkıyordu
Oh elhamdulillah canım, insanın içi rahat ediyor niyeyse tarihle uyumlu çıkınca :) Biz de tarihimize uyumlu çıkıyoruz son iki gidişimizden beri.

3 yumurta var, 3
Valla canım dün catladıgından eminim ama yine bu aksam ve yarın akşam da ara vermeden değerlendireceğiz, ne olur ne olmaz. Tam olarak senin izinden gidiyorum bu ay, insallah sonucu da senin gibi olur :)
Değerlendirmek lazım tabi, her yumurta sırayla çatlasa Ayy inşallah olacak inşallah hayırlısıyla

13.gün göreceğiz inşallah ikinci çizgini de

Kızlar adetime üç gün var ovülasyon testi böyle sizcede negatif sayılıyo dimi göğüslerim inanılmaz şişti ve çok gazım var ama iki gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti hala bi umut işte...

Eklentiler

• 43A40EC6-A812-4060-8CC6-0607DA12D747.jpeg
    16,8 KB · Görüntüleme: 34
Kizlar dun sabah catlatma ignesi oldum aksam cok agrim oldu catladi mi acaba dedim simdi de ovulasyon testi yaptim ama catlamamis oluyo degil mi

Eklentiler

• B38231D5-9D45-427F-809C-45AF679918A3.jpeg
    19 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar dun sabah catlatma ignesi oldum aksam cok agrim oldu catladi mi acaba dedim simdi de ovulasyon testi yaptim ama catlamamis oluyo degil mi
Sanırım bu çatlıyor demek canım, ikisi aynı renk. Mutlaka değerlendirin bu üç günü... Rabbim denk getirsin hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…