- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.961
Günaydın CNN biraz geç oldu ama :)Günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın CNN biraz geç oldu ama :)Günaydın kızlar
Cnm insallah insallahhhhh çift çizgiyi görürüz bu ay masallah hersey yolundaEvett 13 gun sonra test yap dedi yarindan itibaren canim senin 11.gun cikmisti sanirim demi
İnsallah canim sende sag salim evladinj kucagina alirsinEvet canım ama 11.gün aşırı silikti. 12de birazcık daha belirginleşti, hemen kan vermeye koştuk :) inşallah sen de anlatırsın böyle :)
Ohh süper, bu ay peşpeşe alacağız haberleri :)Kızlar doktordan geldim sagda 20mm solda 19mm iki yumurtam olmus catlatma ignesini oldum beklemedeyim
Canım yumurtamın catladıgını düşünüyorum kesinlikle, bu ay sonuna kadar hissettim tam 36.saatte catlamazsa da olur dimi? Dün sanki 30.saatte falan catladı diye düşünerek nokta atışı yapıyorum hatta :))Geçmiş olsun canım. Fakat bu iyiye işaret. İnşallah yumurtanın çatladığı, iğnenin işe yaradığı anlamına geliyor...
Ayy süper ya hayırlı olsunKızlar bu gün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür cinsiyetine de erkek dedi doktor :)
Ayy canım çok sevindim, hayırlı olsun var mı aklınızda bir isim oğluşuna?Kızlar bu gün doktor kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür cinsiyetine de erkek dedi doktor :)
tabi 36da çatlamak zorunda değil. O yüzden bu sıralar her gün değerlendirme olsa yakalama şansınız daha fazla olur. Üstelik iki yumurta var, şansınız da ikiye katlı demek. Boş geçmek olmazCanım yumurtamın catladıgını düşünüyorum kesinlikle, bu ay sonuna kadar hissettim tam 36.saatte catlamazsa da olur dimi? Dün sanki 30.saatte falan catladı diye düşünerek nokta atışı yapıyorum hatta :))
Sağol Cnm :) yok daha isim düşünmedik Cnm bu gün öğrendik bu arada haftası ile uyumlu artık çok şükür öncesinde 5 gün geriden çıkıyorduAyy canım çok sevindim, hayırlı olsun var mı aklınızda bir isim oğluşuna?
Sizin cinsiyet belli oldu mu?Ayy canım çok sevindim, hayırlı olsun var mı aklınızda bir isim oğluşuna?
3 yumurta var, 3tabi 36da çatlamak zorunda değil. O yüzden bu sıralar her gün değerlendirme olsa yakalama şansınız daha fazla olur. Üstelik iki yumurta var, şansınız da ikiye katlı demek. Boş geçmek olmaz
Hadi inşallah tutar canım, çatlarken çektiğin acıya da değer inşallah
Oh elhamdulillah canım, insanın içi rahat ediyor niyeyse tarihle uyumlu çıkınca :) Biz de tarihimize uyumlu çıkıyoruz son iki gidişimizden beri.Sağol Cnm :) yok daha isim düşünmedik Cnm bu gün öğrendik bu arada haftası ile uyumlu artık çok şükür öncesinde 5 gün geriden çıkıyordu
Değerlendirmek lazım tabi, her yumurta sırayla çatlasa Ayy inşallah olacak inşallah hayırlısıyla3 yumurta var, 3
Valla canım dün catladıgından eminim ama yine bu aksam ve yarın akşam da ara vermeden değerlendireceğiz, ne olur ne olmaz. Tam olarak senin izinden gidiyorum bu ay, insallah sonucu da senin gibi olur :)
Haftaya çağırdıda doktor ense kalınlığı ölçümü için, görürsem o sırada cinsiyeti de söylerim dedi ama bakalım inşallah görür bizimki biraz uykucu çıktı, devamlı uyuyor, hareket etse görecektik belkiSizin cinsiyet belli oldu mu?
Haftaya çağırdıda doktor ense kalınlığı ölçümü için, görürsem o sırada cinsiyeti de söylerim dedi ama bakalım inşallah görür bizimki biraz uykucu çıktı, devamlı uyuyor, hareket etse görecektik belki
Canım yiyorum ama bizimki uyanıp birkaç saniye kendine yeni pozisyon ayarlayıp tekrar geri uyuyor uyusun da büyüsün inşallahCanım kontrole giderken bir parça çikolata ye o zaman kıpır kıpır oluyor
Sanırım bu çatlıyor demek canım, ikisi aynı renk. Mutlaka değerlendirin bu üç günü... Rabbim denk getirsin hayırlısıyla.Kizlar dun sabah catlatma ignesi oldum aksam cok agrim oldu catladi mi acaba dedim simdi de ovulasyon testi yaptim ama catlamamis oluyo degil mi
Allah razi olsun canim ne iyi niyetlisin her mesajinda masallah Rabbim gonlune gore versinSanırım bu çatlıyor demek canım, ikisi aynı renk. Mutlaka değerlendirin bu üç günü... Rabbim denk getirsin hayırlısıyla.