Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12 ci ve 15 günü yaptırdım negatif çıkmıştı birdaha yaptırmadım
Bence iki uc gun daha bekle olmazsan tekrarla. Bekle demek kolay beklemek cok zor biliyorum ama elsen birsey gelmez. Allah en sogru zamanda versin insallah. Isteyen herkesin gobusleri dolsun bu ay :)

Bence iki uc gun daha bekle olmazsan tekrarla. Bekle demek kolay beklemek cok zor biliyorum ama elsen birsey gelmez. Allah en sogru zamanda versin insallah. Isteyen herkesin gobusleri dolsun bu ay :)
Cnm olsa çıkardı diye düşünüyorum o yüzden ümidim Yok bir an önce adet olsam

Ben bugünde yaptım negatif çıktı canım bende yok benimde sağ kasığımda okuyor ağrı birden sancı giriyor arada bide beyaz akıntı var işte sen yaptın mı tekrar test
Canımm yaaa nasip kısmet hayirlisi olsun hepimiz icin ama yinede umudun olsun ne de daha var gunun

Ben de yaptım şimdi negatif Dün iğnenin etkisiydi heralde bugün hiçbişey çıkmadı. Ama göğüslerim ilk kez bukadar acıyor bakalım bekleyelim bira daha erken olabilir
Senin dun pozitifti canim yaa bayagi umutluydum sendenn ama belli olmaz yarin yine yap mutlaka

Aynisi bende de oldu inann bosvermek daha iyi.. kizimdan ince iki asilama bir tup bebek yaptim tutmadi, yaza tekrar para biriktirip tup bebek yaptiracaktik kiiii bir ay sonra hamile kaldim dusun o kadar imkansizdi ki onca tedaviden sonra adetim 5 gun gecikmisti ama umrumda değildi dusunnn... sirf 5 gun gecikme oldu diye oylesine yaptim cift cizgiyi gordugumde şok gecirmistik esimle hemen kan testine gittik 3000 lerde cikmisti.. normalde 5 gun gecikme bekler miyimm.... iste hep derlerya hic ummadigin anda geliyor diye gercektende oyle

Cnm benimde bugün 15 günüm akımtım var ama agrımda cok iki gündür geliyo gidiyo agrılar bende tuv gidiyom bakıyom ayy geldi diyom ama bakıyom yok seviniyom bndeee

Yumurtalarin erken gelistiyse igneni erken olduysan gecikme olabilir normal batin gecti mi... ahh keske mucize olsada hamile olsannn
Yumurtanın erkrn gelişmesi nasıl oluyor cnm ben adetin 3. günü doktora gittim klomeni verdi ertesi gün başladım 5 gün sürdü pazar bitti ilacım salı cagrdı baktı yumurtalarıma güzel iğne yapalım dedi o gün akşam oldum yani10.gün oldum iğnemi erkenmi normalmi sence cnm

Kızlar ben de size bişey sormak istiyorum. Klomende 2.ayım bu ay.Batıma 3 gün var.Geçen ay bir sürü belirtim vardı.Göğüslerimin ucu acıyordu.Kasıklarım ağrıyordu.Ben kesin hamileyim dedim ama 28.günde kırmızıları gördüm.Bu ay ise hiç bir belirtim ağrım sızım yok.Sadece kasıklarımda arada sırada gelen sancılar dışında.Benim gibi olan,bana yardımcı olabilecek biri var mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…