- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.901
Cnm hakkında hayırlısıKızlar akşam tekrarlarını testi negatif adet olacağım galiba kahve rengi akıntım geldi çok az hayırlısı ama kızlar ne yapacağımı bilmiyorum artık doktora gidip gelmek çok zor geliyor artik istemiyorum zorla gidiyorum
Gitmez inşallah canım korkma. Bende de haftasonu hiç kızarma olmamıştı ovulasyon testinde. Pazartesi yapar iğneni inşallah. Rabbim denk getirsin...Kızlar az önce yaptıgım ovulasyon testi şu anda resimdeki gibi. Doktor haftasonu önemli dedigi için biz bugun ve yarını değerlendireceğiz tabi ama, herhalde pazartesi günü çatlatma iğnesi yapar.
Ayy insallah boşa gitmez yumurtalarım yacok korkuyorum.
Ayyyy bi an kalbim çarptı gebelik testi sandım insallahhhh bu ay pozitif gebelik testini de görürüz Cnm insallah sonucu güzel olur boşa gitmez :)Kızlar az önce yaptıgım ovulasyon testi şu anda resimdeki gibi. Doktor haftasonu önemli dedigi için biz bugun ve yarını değerlendireceğiz tabi ama, herhalde pazartesi günü çatlatma iğnesi yapar.
Ayy insallah boşa gitmez yumurtalarım yacok korkuyorum.
İnşallah cnm zaten temmuzda tüp bebeğe başlcaz ozamana kadr olmazsaEvet Cnm hatırlıyorum seni insallah bu ay güzel haberler i senden de alırız çok şükür Cnm inss herşey yolunda bulantılar hariç :) evet 9 ve 11 günü negatif di 12 günü pozitif çıktı Cnm çok zor görünen silik bir ciZgiydi ertesi gün bi tık daha belirginleşti .
Aynen canım umudumuz var çok şükür herşeyin hayırlısı...Cnm hakkında hayırlısıkısmet buymuş cok üzüldüm ama pes etme Cnm inss vakti saati geldiğinde olacak doktora gitmeyi de ihmal etme belki bu ay ki tedavinin sonucunu alacaksın Cnm bilemeyiz ama çok şükür ki umudun var .
Aynen canım herseyde bı hayır vardır...Canım çok üzüldüm inan ki... Hayırlısı olsun inşallah...
Hahaha keske canım gebelik testi olsa :) doktora geldim simdi. Bakalım ne durumda yunurtalar ve iğne yapacak mı..Ayyyy bi an kalbim çarptı gebelik testi sandım insallahhhh bu ay pozitif gebelik testini de görürüz Cnm insallah sonucu güzel olur boşa gitmez :)
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. İnşallah tam boyutuna ulaşmışlardır da iğneni olursun..Hahaha keske canım gebelik testi olsa :) doktora geldim simdi. Bakalım ne durumda yunurtalar ve iğne yapacak mı..
Ooo elhamdulillah ya, üç yumurta demekKızlar 3 adet yumurta gelişmiş, 21mm, 20mm ve 18mm. İğne de bugun oluyorum. İlişki günlerini söyledi.
6 haziranda kan testi yaptır dedi
İnsallah canım guzel habeler alırım. 5 haziranda kanamam gelmezse, 6 haziran da direk sabah kan testi yaptıracağım. Bu ay idrar testiyle kendimi hırpalamıyım diyorum :)Ooo elhamdulillah ya, üç yumurta demek
Rabbim bu güzel günlerde nasip etsin inşallah, sevindirsin canım...
Cnm çok şükür rabbime sansın çok yüksek sende sürekli umutlu mutlu ol bu surede olurmu masallah bu yumurtalarla çoğul gebelik bile olabilir :)Kızlar 3 adet yumurta gelişmiş, 21mm, 20mm ve 18mm. İğne de bugun oluyorum. İlişki günlerini söyledi.
İyi düşünmüşsün canım. Kafan rahat olunca sen de rahat olursun inşallahİnsallah canım guzel habeler alırım. 5 haziranda kanamam gelmezse, 6 haziran da direk sabah kan testi yaptıracağım. Bu ay idrar testiyle kendimi hırpalamıyım diyorum :)
Kızlar 3 adet yumurta gelişmiş, 21mm, 20mm ve 18mm. İğne de bugun oluyorum. İlişki günlerini söyledi.
Önce pik yaptığını görmeniz lazım testte, pik yapınca çatladı demek yumurta. Sonrasında silikleşmeye başlayınca şansınız da günden güne azalıyor demektir. Değerlendirmek lazım ama yine de diye düşünüyorum. Çatlatma iğnesinden sonra bile doktorlar iğneden sonra 5 kere (bir gün arayla veya arada mola vererek arada vermeyerek) değerlendirmiş olmayı tavsiye ediyor.Merhaba canım bişey sorucam. Dünkü ovulasyon testin silik gördüm bir önceki sayfada. Ama bugün kü kontrolde yumurtalar çatlamamış gözüküyor değil mi? Ovulasyon testleri için pik yaptıktan sonra silik gözükünce çatlamış diyorlardı. Bu durumda testler bizi yanıltıyor mu? Ben birgun ki siligi görünce ilişkiyi hep biraktim.
Selam canım, hayır çatlamamıştı yumurtalarım. Acıkcası ben ovu testlerinin nasıl takip edilmesi gerektiğini hiç anlayamadımMerhaba canım bişey sorucam. Dünkü ovulasyon testin silik gördüm bir önceki sayfada. Ama bugün kü kontrolde yumurtalar çatlamamış gözüküyor değil mi? Ovulasyon testleri için pik yaptıktan sonra silik gözükünce çatlamış diyorlardı. Bu durumda testler bizi yanıltıyor mu? Ben birgun ki siligi görünce ilişkiyi hep biraktim.
Yumurtaların inşallah bebiş olur gelir sana.
Önce pik yaptığını görmeniz lazım testte, pik yapınca çatladı demek yumurta. Sonrasında silikleşmeye başlayınca şansınız da günden güne azalıyor demektir. Değerlendirmek lazım ama yine de diye düşünüyorum. Çatlatma iğnesinden sonra bile doktorlar iğneden sonra 5 kere (bir gün arayla veya arada mola vererek arada vermeyerek) değerlendirmiş olmayı tavsiye ediyor.
Arkadaş daha pik yaptığını görmemişti yani daha çatlamamıştı yumurtası zaten. Benim doktorum da olur da kendi kendine çatlarsa diye kaçırmamak için iğneden önceki günler ovulasyon testi yapmamı istedi. Bende de pik yapmadı test, gittim iğne oldum, öyle çatladı yumurtam ve tuttu çok şükür...
Çok teşekkür ederim, darısı başınıza inşallah. Biz toplam 19ay tedavi gördük, ikimizde de ufak tefek sıkıntılar vardı. Elhamdulillah daha çok beklemedik.Teşekkür ederim bilgi için. Ben pölten sonra gördü sandim. Bende bu ay çatlatma iğnesi oldum aynı ıgneden sonra 4-5 gün değerlendirin dedi sizin doktorunuz gibi. Iğne de olsa demek ki sans devam ediyor. Ben birkaç ay boyunca yumurta takip programlarının yumurtlama haftasından sonra bırakmıştım ilişkiyi. Belki de orda hata yaptım. Ilk ıgneden sonra mi gebelik oldu. Yoksa tedavi sürecinde bayağı uğraştınız mi? Igneden sonra testi hangi gün yaptınız.
Hayırlı sağlıklı bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
Selam canım, hayır çatlamamıştı yumurtalarım. Acıkcası ben ovu testlerinin nasıl takip edilmesi gerektiğini hiç anlayamadımikici çizgi çok net bir sekilde belirgin oldugunda çatlamış demek sanırım, ama öncesinde de silik çizgiyle kendini belirtmeye başlıyor mu bilmiyorum. Yanıltıcı olabiliyor bence o testler. Veya takibi çok zor. Sabah silik çizgi, akşam net çizgi de olabiliyormuş.
Çok teşekkür ederim, darısı başınıza inşallah. Biz toplam 19ay tedavi gördük, ikimizde de ufak tefek sıkıntılar vardı. Elhamdulillah daha çok beklemedik.
Aslında adet görene kadar şansımız devam ediyor, çünkü geç yumurtlamış olabiliriz ya da erken yumurta olabilir o yüzden o telefondaki takip programları öyle güvenilir değil. Onlar tahmini bir tarih gösteriyor sadece.
Ben iğneden sonraki 11.gün gün çok çok silik gördüm ikinci çizgiyi. 12.gün azıcık koyulaştı, hemen hastaneye gidip kan verdik ve kanda öğrenmiş olduk gebeliği.. Elhamdulillah..