- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
- Konu Sahibi kerem34gul
İğnenin 19 cu günü ben hala adet olmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptin miİğnenin 19 cu günü ben hala adet olmadım
12 ci ve 15 günü yaptırdım negatif çıkmıştı birdaha yaptırmadımTest yaptin mi
Bence iki uc gun daha bekle olmazsan tekrarla. Bekle demek kolay beklemek cok zor biliyorum ama elsen birsey gelmez. Allah en sogru zamanda versin insallah. Isteyen herkesin gobusleri dolsun bu ay :)12 ci ve 15 günü yaptırdım negatif çıkmıştı birdaha yaptırmadım
Cnm olsa çıkardı diye düşünüyorum o yüzden ümidim Yok bir an önce adet olsamBence iki uc gun daha bekle olmazsan tekrarla. Bekle demek kolay beklemek cok zor biliyorum ama elsen birsey gelmez. Allah en sogru zamanda versin insallah. Isteyen herkesin gobusleri dolsun bu ay :)
kan testi yaptırdın mı?Cnm olsa çıkardı diye düşünüyorum o yüzden ümidim Yok bir an önce adet olsam
Ümit her zaman vardır. Allah ol der, olur. Hakkinda ne zaman hayirliysa insallahCnm olsa çıkardı diye düşünüyorum o yüzden ümidim Yok bir an önce adet olsam
öyle amin insallahÜmit her zaman vardır. Allah ol der, olur. Hakkinda ne zaman hayirliysa insallah
Canımm yaaa nasip kısmet hayirlisi olsun hepimiz icin ama yinede umudun olsun ne de daha var gununBen bugünde yaptım negatif çıktı canım bende yok benimde sağ kasığımda okuyor ağrı birden sancı giriyor arada bide beyaz akıntı var işte sen yaptın mı tekrar test
Senin dun pozitifti canim yaa bayagi umutluydum sendenn ama belli olmaz yarin yine yap mutlakaBen de yaptım şimdi negatif Dün iğnenin etkisiydi heralde bugün hiçbişey çıkmadı. Ama göğüslerim ilk kez bukadar acıyor bakalım bekleyelim bira daha erken olabilir
Aynisi bende de oldu inann bosvermek daha iyi.. kizimdan ince iki asilama bir tup bebek yaptim tutmadi, yaza tekrar para biriktirip tup bebek yaptiracaktik kiiii bir ay sonra hamile kaldim dusun o kadar imkansizdi ki onca tedaviden sonra adetim 5 gun gecikmisti ama umrumda değildi dusunnn... sirf 5 gun gecikme oldu diye oylesine yaptim cift cizgiyi gordugumde şok gecirmistik esimle hemen kan testine gittik 3000 lerde cikmisti.. normalde 5 gun gecikme bekler miyimm.... iste hep derlerya hic ummadigin anda geliyor diye gercektende oyleGogusler şişiyor evet. Yapmamistim oncesinde test. 1 yil istedik ve her ay daha 10 gun kala testlerle dolanmaya basliyordum sonra yoruldum negatif gormekten esim de benim uzulup kafama takmama uzuluyordu biraktim test yapmayi kendimde surekli belirti aramayi. Bir yil dolunca doktora gittik testler yapildi bana esime sikinti yokmus. Yumurta takibi yapalim dedi ve o ay hamile kaldim. Bebegim dogduktan sonra 6 aylikken de farketmeden dusuk yapmisim. Simdi allah izin verirse birkac ay sonra ikinciye niyetim var
Yumurtalarin erken gelistiyse igneni erken olduysan gecikme olabilir normal batin gecti mi... ahh keske mucize olsada hamile olsannnİğnenin 19 cu günü ben hala adet olmadım
Cnm benimde bugün 15 günüm akımtım var ama agrımda cok iki gündür geliyo gidiyo agrılar bende tuv gidiyom bakıyom ayy geldi diyom ama bakıyom yok seviniyom bndeeeUnutmadan ekliyim. Regl gunum gelince ayni olacak gibi karin ve bel agrim oldu. Olacak diye bekliyordum tabi her lavaboya gittikce olmadim sevinci vardi. Akinti da oluyor artiyor hamilelik boyunca gunluk ped kullandim. Benim oglum biraz fazla hareketli masallah. Babasi da bugun gec geldi gorsun diye uyutmadim telefonu almak pek mumkun olmuyor elimden aliyor sanki onun malini izinsiz almisim gibi :)
Canimmmm ne yaptinnn var mi bi haberr test yapacaktin bugunnn merak ettim haber ver mutlakaaaHadi hayırlısı inşallah çoğu gitmiş azı kalmış
Sen halaa test yapmadin dimii :)) masallah yaa ne guzel ne kadar sabirlisinnnBende okuyayım inş artık rabbimize sıgındık
Yumurtanın erkrn gelişmesi nasıl oluyor cnm ben adetin 3. günü doktora gittim klomeni verdi ertesi gün başladım 5 gün sürdü pazar bitti ilacım salı cagrdı baktı yumurtalarıma güzel iğne yapalım dedi o gün akşam oldum yani10.gün oldum iğnemi erkenmi normalmi sence cnmYumurtalarin erken gelistiyse igneni erken olduysan gecikme olabilir normal batin gecti mi... ahh keske mucize olsada hamile olsannn
Yapmadım cnm ilk zamanlar bu kadar sabırlıdegildm ama negatifi görünce istemiyom yapmakSen halaa test yapmadin dimii :)) masallah yaa ne guzel ne kadar sabirlisinnn
Tekrarla cnm testi belki şimdi görünecekİğnenin 19 cu günü ben hala adet olmadım