Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canım ya bu ilk yumurta takibim oyuzdrn hicbir bilgim yok tesekkurler icimi rahatlsttin sen suan hamilemisin peki
Evet canım çok şükür. Biz 19.ayın sonunda kavuştuk. İnşallah siz o kadar beklemezsiniz..
İlk başlarda ben de neyin ne olduğunu bilmiyorum. Çok normal canım. Hiç korkma, doktorun doğrusunu yapmış. Biz 19-20mm civarında yaptık iğneyi hamile kaldığım ay. Elhamdulillah tuttu. Stres yapma sakın, en önemlisi rahat olmak, emin ol canım. Değerlendirmeler de önemli tabii iğne sonrası, ihmal etmemek lazım.

Kizlar beta hcg 1.3 olmadi malesef doktorumn hatasi 24.5 oldugunda igne vurmusgecikmis yani anlayacaginiz kusura bakma dedi bide telefonda
Canım şimdi gördüm mesajını. Çok geçmiş olsun... Doğru doktora denk gelmek çok önemli canım... Hemen değiş doktorunu. Inşallah yeni doktor şans da getirir.

İyi geceler kızlar ben geçen ay catlatma ignesi olmuştum ama tutmadi :KK43: hayırlısı diyorum hep.
Bir ay ara verdim şu an yeni adetim bitti,ama doktora gitmediğime pisman oldum bu ay,
Geçip gidiyor yıllar ama hala birsey yok :/
Ben bu defa adet olunca tekrar başka bir doktorla tedaviye başlamak istiyorum ama Ramazan da geldi acaba sıkıntı olur mu siz ne yapacaksınız Ramazan da tedaviye devam edecek misiniz?

Evet canım çok şükür. Biz 19.ayın sonunda kavuştuk. İnşallah siz o kadar beklemezsiniz..
İlk başlarda ben de neyin ne olduğunu bilmiyorum. Çok normal canım. Hiç korkma, doktorun doğrusunu yapmış. Biz 19-20mm civarında yaptık iğneyi hamile kaldığım ay. Elhamdulillah tuttu. Stres yapma sakın, en önemlisi rahat olmak, emin ol canım. Değerlendirmeler de önemli tabii iğne sonrası, ihmal etmemek lazım.
Bzimde 10 ay oldu canim bu ay ilk igne olucak insallah dedigin gibi olurda beklemem

sayfayi bastan okudum belki sizlerde yasamissinizdir diye ama hoc denk gelmedi catlatma ignesini vurdurali bugun 24.gunum 14.gun koyu sari akinti gordum 1hafta boyunca ara ara sonrasinda seffaf akintiya dondu herxaman adet oldum diye wc kosturuyorum hala seffaf akinti devam ediyor 14 16 ve 21.gunlerde idrar testi yaptim negatif ve sadrce 36saat sonrayi degerlendirdim baskada olmadi. sorum hic aranizda 24 gun igneden sonra hastalanmayip negatif olan varmi cok stres yaptim

Kızlar merhaba bende 28 nisanda çatlatma iğnesi olmuştum 11.gün test silik çıkmıştı hatta ilk 10 dk birşey yoktu sonradan çıktı 12.gün testte birşey çıkmadı muhtemelen bu ayda olmadı ama bugün 13.gün ateşim hala yüksek,kasıklarımda batmalar var ve beyaz krem gibi akıntım var çok değil
Pozitif negatif çıkıp daha sonra pozitif sonuç alan var mı merak ediyorum yine olmadığını bilsemde umut etmek bile güzel

sayfayi bastan okudum belki sizlerde yasamissinizdir diye ama hoc denk gelmedi catlatma ignesini vurdurali bugun 24.gunum 14.gun koyu sari akinti gordum 1hafta boyunca ara ara sonrasinda seffaf akintiya dondu herxaman adet oldum diye wc kosturuyorum hala seffaf akinti devam ediyor 14 16 ve 21.gunlerde idrar testi yaptim negatif ve sadrce 36saat sonrayi degerlendirdim baskada olmadi. sorum hic aranizda 24 gun igneden sonra hastalanmayip negatif olan varmi cok stres yaptim
canım ben iki ay vuruldum ikisinde de tam 15. günümde adet oldum. Ama 17-18 inci güne kadar geciken gördüm fakat 24 gün çok uzun kist oluşmuş olabilir bir doktorun ile görüş istersen.

Kizlaaaarr selammm... bayagidir girmedim canim cok sıkkın benim kist vardiyaa gecen ay onu bu ayda atamadim dr cyclo progynova diye bi ilac yazdi bunu her gun ic bir dahaki adetinde gel dedi... gerekirse 2 3 ay kullanacaksin bu hapi dedi.. bu hap hem rahimini yenileyecek hem kist icin iyi gelecek hemde kolay hamile kalmani saglayacak dedi... iciyorum adetime 10 fun falan var... o 7 cmlik kist gitmis ama klomenin etkisi hala devam etmis vucudunda baska kist olusmus 5 cm lik dedi.... yani bi yumurta takibi daha dogrusu klomen benim nerdeyse 4 5 ayimi yedi... öylece ara vermek durumunda kaldim...:KK43:((((((((

X