- 6 Nisan 2010
- 988
- 227
- 37
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.801
Geçmiş olsun canım ama bazen kist gebelige engel olmuyirmus seninde oyle olabilir doktor bana bebek suprizleri sever demistiKizlaaaarr selammm... bayagidir girmedim canim cok sıkkın benim kist vardiyaa gecen ay onu bu ayda atamadim dr cyclo progynova diye bi ilac yazdi bunu her gun ic bir dahaki adetinde gel dedi... gerekirse 2 3 ay kullanacaksin bu hapi dedi.. bu hap hem rahimini yenileyecek hem kist icin iyi gelecek hemde kolay hamile kalmani saglayacak dedi... iciyorum adetime 10 fun falan var... o 7 cmlik kist gitmis ama klomenin etkisi hala devam etmis vucudunda baska kist olusmus 5 cm lik dedi.... yani bi yumurta takibi daha dogrusu klomen benim nerdeyse 4 5 ayimi yedi... öylece ara vermek durumunda kaldim...((((((((
Sağol canım cevabın için ben bahar temizliğini bitirmiştim ben ufak tefek işler yapıyorumBahar temizliği yaptım canım cam kapı dolaplar yazlıklar kışlıklar aklıma ne gelirse yaptım iğneyi vururdum geldim işe devam ettim
gecmis olsun siz kacinci gun regl olmustunuz benimde bugun 24.gunum kistten korkuyorumKizlaaaarr selammm... bayagidir girmedim canim cok sıkkın benim kist vardiyaa gecen ay onu bu ayda atamadim dr cyclo progynova diye bi ilac yazdi bunu her gun ic bir dahaki adetinde gel dedi... gerekirse 2 3 ay kullanacaksin bu hapi dedi.. bu hap hem rahimini yenileyecek hem kist icin iyi gelecek hemde kolay hamile kalmani saglayacak dedi... iciyorum adetime 10 fun falan var... o 7 cmlik kist gitmis ama klomenin etkisi hala devam etmis vucudunda baska kist olusmus 5 cm lik dedi.... yani bi yumurta takibi daha dogrusu klomen benim nerdeyse 4 5 ayimi yedi... öylece ara vermek durumunda kaldim...((((((((
Evt bnm iğneden sonra 21.günde olmştusayfayi bastan okudum belki sizlerde yasamissinizdir diye ama hoc denk gelmedi catlatma ignesini vurdurali bugun 24.gunum 14.gun koyu sari akinti gordum 1hafta boyunca ara ara sonrasinda seffaf akintiya dondu herxaman adet oldum diye wc kosturuyorum hala seffaf akinti devam ediyor 14 16 ve 21.gunlerde idrar testi yaptim negatif ve sadrce 36saat sonrayi degerlendirdim baskada olmadi. sorum hic aranizda 24 gun igneden sonra hastalanmayip negatif olan varmi cok stres yaptim
Kizlaaaarr selammm... bayagidir girmedim canim cok sıkkın benim kist vardiyaa gecen ay onu bu ayda atamadim dr cyclo progynova diye bi ilac yazdi bunu her gun ic bir dahaki adetinde gel dedi... gerekirse 2 3 ay kullanacaksin bu hapi dedi.. bu hap hem rahimini yenileyecek hem kist icin iyi gelecek hemde kolay hamile kalmani saglayacak dedi... iciyorum adetime 10 fun falan var... o 7 cmlik kist gitmis ama klomenin etkisi hala devam etmis vucudunda baska kist olusmus 5 cm lik dedi.... yani bi yumurta takibi daha dogrusu klomen benim nerdeyse 4 5 ayimi yedi... öylece ara vermek durumunda kaldim...((((((((
Ayyy evet ayniymis bende tahminim yarin vurulurum igneyi cunku yarin kontrolum var.senin bu tedavide dikkat ettigin bisey varmi mesela iliski araligi ne olmali igneden oncemi sik olmali yoksa igneden sonrami hergun olmali
O ilacı bende kullandım canım bende de kist oluşmuştu klomenden sonra ilaç geçirdi ve bir daha kist olmadıKizlaaaarr selammm... bayagidir girmedim canim cok sıkkın benim kist vardiyaa gecen ay onu bu ayda atamadim dr cyclo progynova diye bi ilac yazdi bunu her gun ic bir dahaki adetinde gel dedi... gerekirse 2 3 ay kullanacaksin bu hapi dedi.. bu hap hem rahimini yenileyecek hem kist icin iyi gelecek hemde kolay hamile kalmani saglayacak dedi... iciyorum adetime 10 fun falan var... o 7 cmlik kist gitmis ama klomenin etkisi hala devam etmis vucudunda baska kist olusmus 5 cm lik dedi.... yani bi yumurta takibi daha dogrusu klomen benim nerdeyse 4 5 ayimi yedi... öylece ara vermek durumunda kaldim...((((((((
Sağol canım cevabın için ben bahar temizliğini bitirmiştim ben ufak tefek işler yapıyorum
Aynen öyle canım benim arkadaşım da öyle diyor bende normal hayatıma devam ediyorumEşim kızıyor yapma yat dedi ama inan olacağı varsa olur bazıları diyor ya amuda kaktım olmadı direk banyoya girip yikandigim ay oldu diyorlar ya bence olacağı varsa oluyo
Senin çok uykun geliyor mu ben gözlerimi açamıyorum kaö gündürEşim kızıyor yapma yat dedi ama inan olacağı varsa olur bazıları diyor ya amuda kaktım olmadı direk banyoya girip yikandigim ay oldu diyorlar ya bence olacağı varsa oluyo
O bende de var dün eve erken gittim uyucam diye ama temizlik yaparken buldum kendimi :)Senin çok uykun geliyor mu ben gözlerimi açamıyorum kaö gündür
Ben gözlerimi açamıyorum yatsam uyurumO bende de var dün eve erken gittim uyucam diye ama temizlik yaparken buldum kendimi :)
20. Gun olmustum ben canim... bi doktoruna danismalisin ama bayagi gecikmis gebelik yoksa kist olabilirgecmis olsun siz kacinci gun regl olmustunuz benimde bugun 24.gunum kistten korkuyorum
İğnenin etkisidir bende de var çünkü. Bugün daha iyi gibiyim gerçi ama yinede bende yatsam uyurum. Gözlerim yanıyorBen gözlerimi açamıyorum yatsam uyurum
Insallahhh canimm benimm umudum hic yok degil bu durumda bile olsam. Zaten umut olmasa her ay insanda kafayi yer herhalde... adetin ilk gunu sarsilio insan sonra tekrar sil basa alabiliyoruz allahtan yeni ay yeni umut hep :)Geçmiş olsun canım ama bazen kist gebelige engel olmuyirmus seninde oyle olabilir doktor bana bebek suprizleri sever demisti
Komsummm ahhh basima boyle is geldi istee kurtulamadim kistten maleseff... insallah oyle olur herseyde bi vesile vardir derizya hep... belkide bu hap vesile olacak... sen ne yaptin beklemedemisin hala... karar verdinmi yaptıracak misin tup bebek tekrar canim doktorun israrciydi inşallah o da sana vesile olur...Komşum dün aklımdaydın hatta bugün sana mesaj atacaktım ne yaptın diye durumuna hem üzüldüm hem doktorun ilaç hakkında söyledikleri doğruysa sevindim belki böyle olması ve o ilaca başlaman gerekiyordu inşallah bu sefer kistten kurtulup kolayca hamile kalırsın çok öptüm
Kac ay kullandın canim bu ilaci.. bana duruma gore 2 3 ayda olabilir dedi. Bende daha onceki senelerde defalarca yaptirmistim takip hic kiste cevirmemisti. Ilk kez boyle oluyor... bir de sen korundun mu kullanirken bazilari korundum diyo... bazilarida korunmadim kullanirken hamile kaldim diyo. Doktorda bana korun falan demedi... bir de hapi bitince kac gun aonra adet oldunO ilacı bende kullandım canım bende de kist oluşmuştu klomenden sonra ilaç geçirdi ve bir daha kist olmadı
Komsummm ahhh basima boyle is geldi istee kurtulamadim kistten maleseff... insallah oyle olur herseyde bi vesile vardir derizya hep... belkide bu hap vesile olacak... sen ne yaptin beklemedemisin hala... karar verdinmi yaptıracak misin tup bebek tekrar canim doktorun israrciydi inşallah o da sana vesile olur...