Doktorun kim bilmiyorum canım ama doğru doktora denk gelmek çok önemli. Sanki tüp bebek yapmak istiyor da size ondan böyle kötü kötü konuşmuş.
Bizde hem bende hem eşimde sıkıntılar olmasına rağmen doktorum asla ümitsiz konuşmadı. Üç kısırlık sebebinden biri ne demek ya, kısırlık kelimesini asla kullanmıyor artık doktorlar... Tedavi gören bir insanın moralinin hep yüksek tutulması lazım, üstelik iki tane yumurtan gelişmiş. Benim tedaviye, kaç tane ilaca rağmen hiç yumurtam olmadığı ay oldu canım ya. Bak buna rağmen doktorum hep olacak olacak dedi...
Senin adetlerin de düzenliymiş. Ben ilaçsız adet bile olmuyordum. Gebelikten önceki ay bir kere oldum adet, kendi kendime, onda da doktorla sarıldık resmen, gelişme var diye...
Bence başka doktora daha görün, bak son ayımda bir hafta geç yaptık biz iğneyi, yumurta doğru boya gelene kadar bir gün arayla kontrola gittim, doğru boya gelince hemen iğnemi oldum. Sakın erken yaptırma, çöpe gider iğnen de iki tane büyümüş yumurtan da. Ayrıca yumurta kalitesini ultrasonda göremez doktor. Tabi ki sperm de yumurta da kaliteli olmalı ama onun için çiğ badem, ceviz, fındık yiyebilirsin günde bir avuç ve folik asit içeceksin. Başka bir şey yapamazsın zaten.