Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hakkında hayırlısı Cnm rabbim gönlüne göre verir inss :) bir hafta sonrA buraya hamilryim yazarsın insallah :)
Hakkında hayırlısı Cnm rabbim gönlüne göre verir inss :) bir hafta sonrA buraya hamilryim yazarsın insallah :)
Amin amin insallah Allahim su mubarek günde isteyen herkese versin insallah ogluma bi kardes gelir sağlıkla haftaya bildircem insallah

bir kere klomen ve çatlatma iğnesinden sonra sonuç alamadık. 1 yumurtam oluşmuştu iğneden sonra çatlamamış ve kist olmuş. kan tahlillleri ve östrojene baktı her şey güzel düşük seviyede PKO var bunlar olabiliyor iğne olsa da yumurta çatlamayabiliyor dedi. Cuma günü HSG rahim filmi istedi doktorum. ondan sonra tekrar kontrole gideceğim sanırım yeniden klomen verecek bende PKO var ve regl günlerim hiç belli olmuyor ve yumurtlama zamanlarımı hesaplayamıyorum ama adet bitiminden sonra ki 7-14 gün önemli diye biliyorum???. en azından ne zaman regl olacağını bilmeyenler için adet bittikten sonra denemek gerek dediler. En yüksek ihtimalle hamile kalma zamanı nedir?

Bende 25 nisanda vuruldum catlatma ignesini 2 gun gittigimde catlamis gözükmüyor dedi 36 saat icerisinde iliaki girmis olmanlazim.dedi belirtileri az cok oluyo akintin degisiyo regl olacak gibi hissiyat falan olduunda iliski dusun derim bende beklemedeyim henuz bakalim kismetimiz neymis 10 mayid tahlil ginum

Hayırlısı olsun inşallah. Bende cuma günü HSG çektirmeye gidiyorum Şişli ecomara yeniden bugün 2. Kere klomen kullanmaya başladım. Bu süreçten sonrası bakalım nasıl geçecek. Regl başladıktan sonra ki 12-14-16 günleri önemliymiş yumurtlama için. Ama Regl süresi bile bunu etkiliyormuş bazıları 5-6 gün regl oluyor bende 3 maks 4 gün sürüp bitiyor. Onları da hesaplayamıyorum. Düzensiz regl olduğum için gittik PKO dedii ve ilaçlara başladık.

Canım hsg çekilen ay korunmak gerekiyor, film çekilirken radyasyon ve ilaç alıyoruz çünkü. Doktorun bir şey demedi klomen kullanmakla ilgili bu ay?

Hayatım 10 mayıs saat 3 gibi kesin öğrenmiş olcam bana özelden veya buradan etiketle çok merak ediyorum inşallah biz ve tüm isteyenler güzel haberler alırız

Canım hsg çekilen ay korunmak gerekiyor, film çekilirken radyasyon ve ilaç alıyoruz çünkü. Doktorun bir şey demedi klomen kullanmakla ilgili bu ay?
aa ilk kez duydum. benim doktorum da, rahim filmi cekildigim yer de korunmayla ilgili hiç bir şey söylemedi, hatta gebelik şansının daha yüksek olduğunu iletmişti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…