Önerdiği bir şey olmadı aslında ama ben genelde birliktelikten sonra direkt giyinip uyudum, tuvalete gitmedim. Gündüz bile olsa en az iki saat dümdüz yattım yani. Namazları uyandığımda kıldım mesela. Karnımı üşütmemek için ayaklarımı, karnımı hep sıcak tuttum.
Çizelgeyi de dediğin gibi mesela şey filan vardı yanlış hatırlamıyorsam iğne öncesi mesla cuma-cumartesi-pazar bu üç günün ikisi dolu olsun demişti (pazar mutlaka dolu)
İğne günü pazartesi gündüz dolu ve iğneden sonraki 36.saat mutlaka dedi. Yarım saat bile gecikmesin dedi. Baya karman çorman bir şeydi. Yazdıkça aklıma geldi şimdi ama yanlış hatırladığım yer yoktur umarım.
İğne sonrası için de şey dedi 36.saat için ihtimal %99sa, her 24 saatte bir bu ihtimal %15-20düşerek azalır. O yüzden aslında gün aşırı değil iğneden sonra da ardarda olması avantajdır. Yine de dinlenme günü de lazım diyerek 36.saat dolu, 60. saat dolu, 84.saat boş, 96.saat dolu gibi bir şey dedi.
Atıyorum pazartesi gece 12de 36.saatse bu dolu, salı gece 12de 60.saat dolu, çarşamba gece boş, perşembe öğlen 12de 96.saat dolu gibi. Çok karışıktı gerçekten anlatırken kafam karıştı... Ama elhamdulillah Rabbimin de nasip etmesiyle oldu...