Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar çatlatma iğnesi oldum bu sabah 5.30 da 36 saat oldu dün geceyi ve sabah 5.30 u değerlendirdik sabahtan beri kasık ağrım var sizce neden yumurtlama mı oluyor

Ayy canım inşallah <3 sende iğneyle mi hamile kaldın ve iğneden kaç gün sonra kan testi vereyim
Evet canım elhamdulillah 2yıllık tedavi sonucu Mart ayınca çatlatmai iğnesiyle oldu
Ben 11.gün aşırı silik bir çizgi gördüm evdeki testte. 12.gün azıcık koyulaştı, biz koşa koşa kan vermeye gittik 21,5 çıktı. Elhamdulillah.. Yani 12-13.gün kan testi yapabilirsin eğer benim gibi olursa. Fakat öncesinde evde idrar testi yapmak daha iyi bence, yoksa insan yıkılıyor. Hatta gün gün testleri saklayıp sıralı çekmiştim resmini, istersen atayım.

Olur canım isterim Allah sağlıkla güle güle kucağına almayı nasip etsin bana da dua et inşallah olur bu ay. Bir de her gün ilişki öneriyor musun 36 saatten sonra

Olur canım isterim Allah sağlıkla güle güle kucağına almayı nasip etsin bana da dua et inşallah olur bu ay. Bir de her gün ilişki öneriyor musun 36 saatten sonra
Bende pko eşimde morfoloji ve ileri hareket sıkıntısı olduğu için doktor farklı bie çizelge çıkartmıştı bizim için canım. Kimi gün sabah kimi gün akşam filan karışıktı o yüzden hatırlamıyorum tam. Ama eşte bizimki gibi bir sıkıntı olmayınca sperm tüplerde iki üç gün hayatta kalabildiği için doktorlar iki günde bir diyor normalde ama sen de kendi doktorunu dinle bence canım. En doğru o bilir sizin durumunuzu.

Bu da testlerin fotoğrafı. İğneden sonraki 11.gün itibariyle. İnşallah sen de paylaşırsın bu şekilde canım

Eklentiler

• PhotoGrid_1522913576000.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 59
Canım perşembe günü rahim filmi çekindim eşimde sperm testini yeniledi benim tüplerin ikisi de açık çıktı sağ tupumde hafif şişme ve zedelenme varmış ama çok sorun edecek kadar değil dedi ama benim eşimin de morfolojisi %3 çıktı %4 sinirmis galiba biraz altında dedi ve ileri hızda da sıkıntı var ama Allah dan sperm sayısı 95 milyon genel anlamda spermleri n şekli bozuk yani dedi bu zamana kadar 2 yıldır benle ugrasiyirduk eşimin ilk testinde morfoloji felan yazmıyordu takviye verdi Şuan onları kullanmaya başladı Siz neler yaptınız eşin için benimde adetler düzensiz işimiz biraz karıştı gibi ama doktor gebelige o pruzleri saymazsak %70 hazirsiniz öyle çok sıkıntı edecek bi durum yok dedi

Canım hiç hiç korkma. Allahın izniyle sizin test iyi bile çıkmış. Benim eşimde morfoloji her seferinde %0 çıktı. Yani hiç normal hücre yoktu ama elhamdulillah doktorumuz da çok destek oldu, asla korkulacak bir şey değil dedi. Hastanedeki tüp bebek doktoruyla görüştü bunun için. O da demiş, biz %0 morfolojiyle de tüp bebek yapıyoruz, hiçbir şey olmaz diye..
Eşim bu süreçte sadece promotil m forte diye suya atılıp içilen bir vitamin var, onu kullandı. Tavsiye ederim, biraz pahalı ama bizde 6ay kullanımdan sonra ileri harekette iyileşme yapmıştı. Kullanmaya devam etti eşim kanda pozitifi görene kadar.

Bir de 95milyon ml başına mı, yoksa toplam mı canım. Testlerde mesela 3ml ve 95milyon/ml yazar. Böyle yazıyorsa 95x3 hesaplamak lazım. Yine de toplam olsa bile 95milyon çok iyi bir sayı. Hiç moralleri bozmayın.

canım sonuclar bunlar bizim dktorda cok sıkıntılı bakmadı takviye omega-3 ve A-OXI FORMULA verdi eşime bide 2 günde 1 ilişki dedi çünkü benim adetler düzensiz tabi bu ay korunun muhakkak yoksa düşük olur gebelik olsada dedi

Eklentiler

• IMAG0451[1].jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 50
  • IMAG0452[1].jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 40
  • IMAG0453[2].jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 45
Ben bu doktorlari anlamiyorum esimin morfolojisi %2 cikti ama cok guzel normal diyip yolladi orda referans degerinde 4ve uzeri yaziyo esime diyorum tekrar baktir ee erkekler kabullenemiyo boyle seyleri yok diyo bisey yok dedi sonra kadin doguma gosterdik takviye verdi onuda kullanmiyo diger doktor bisey yok dedi diye sen cikartiyosun diyo ama dusuk yani en azindan takviye icse bi belki farkli olcak

Test çok detaylıymış canım ama gayet iyi. Korkulacak bir şey yok emin ol. Bahsettiğin ilacı bilmiyorum, internetten araştırın içinize sinmediyse. Biz morfoloji ve ileri hareket için promotil m forteyi kullandık ama doktordan doktora verilen ilaçlar değişebiliyor tabi. İçinde bir sürü şey var. Ben doktora dedim başka şeyler de yesin mi içsin mi diye. Destek olacak her şey gerekli miktarda var. Hiç gerek yok dedi.
Bir ara keçi boynuzu pekmezi yedi sabahları bir kaşık ama kilo aldırdı biraz. Ben de korktum, internette kolesterol yükseltiyor diye okumuştum, öyle kestik onu. Son iki ayda her akşam mutlaka cevizli sucuk yiyordu, çok olmamak kaydıyla. Onun da desteği olmuş olabilir...

Bir de rahim filmi çektirdiğin ay korunmayı çoğu doktor öneriyor. Riske girmemek adına..

Canım vitmain takviyesi de mi vermedi? Benim eşim vitamin içiyordu her sabah suya katıp. C vitaminleri gibi bir şeydi. Sorana vitamin karışımı bağışıklık filan için dedik, kimse de anlamadı.

Biz %0 morfoloji gördük canım, hem de her testte. Doktor hiç moral bozmayın. Bu bir engel değil, sadece hafif bir tümsek, bir pürüz olabilir dedi. İleri hareket, sperm sayısı vs iyiyse ondan da doktor çok iyi demiştir. Bizde toplam sayı 100milyon civarıydı ama ileri yüzdesi düşük olunca bir o biraz önemli dedi doktor.

Kadin hastaliklari verdi ama uroloji vermedi iyi dedi sayi bizimde 100 milyon nasip bu isler valla

Korunacagiz canım inşallah eşimde takviyrleri kullanır bu ay bi dahaki aya daha hazır bir şekilde başlarız bu doktorun verdiği ilaclarda hep en iyisi olur dedkklerj için güveniyoruz Biz çok pahalı ama aldık yinede 2 aylık ilaçlar bakalım bundan sonra nasıl olacak benin adetler düzenli olsa yumurtlamalar da iyi çalışacağız ama yakalayamiyiryz genelde bide sen bize çatlatma iğnesi nden sonra morfoloji sorunundan dolayı çok karışık ilişki vermişti dedin ya nasıldı her gün ilişki var ama bi akşam bi sabah şeklinde miydi bide ilişki sırasında önerdiği bir şey oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…