-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.601
Erkekler öyle canım benim eşimde doktordan çıktık ben bu doktorları anlamıyorum sıkıntı yok deyip niye bunları verdi diyor adam moral bozmamak için ve takmamiz için çok büyütmüyor problemleri ben artık doktorları çözdümBen bu doktorlari anlamiyorum esimin morfolojisi %2 cikti ama cok guzel normal diyip yolladi orda referans degerinde 4ve uzeri yaziyo esime diyorum tekrar baktir ee erkekler kabullenemiyo boyle seyleri yok diyo bisey yok dedi sonra kadin doguma gosterdik takviye verdi onuda kullanmiyo diger doktor bisey yok dedi diye sen cikartiyosun diyo ama dusuk yani en azindan takviye icse bi belki farkli olcak
Önerdiği bir şey olmadı aslında ama ben genelde birliktelikten sonra direkt giyinip uyudum, tuvalete gitmedim. Gündüz bile olsa en az iki saat dümdüz yattım yani. Namazları uyandığımda kıldım mesela. Karnımı üşütmemek için ayaklarımı, karnımı hep sıcak tuttum.Korunacagiz canım inşallah eşimde takviyrleri kullanır bu ay bi dahaki aya daha hazır bir şekilde başlarız bu doktorun verdiği ilaclarda hep en iyisi olur dedkklerj için güveniyoruz Biz çok pahalı ama aldık yinede 2 aylık ilaçlar bakalım bundan sonra nasıl olacak benin adetler düzenli olsa yumurtlamalar da iyi çalışacağız ama yakalayamiyiryz genelde bide sen bize çatlatma iğnesi nden sonra morfoloji sorunundan dolayı çok karışık ilişki vermişti dedin ya nasıldı her gün ilişki var ama bi akşam bi sabah şeklinde miydi bide ilişki sırasında önerdiği bir şey oldu mu?
Hım baya karışık miş Şuan bu ayı es geçtiğimiz için bana birşey onermedi ama ben dedim benim yumurtlama belli değil bu konuda sıkıntı çekiyorum sen ona göre tahmin ettiğin zamanlarda 2 günde 1 e dikkat edeceksin dedi eşimin işlerinden 2-3 ay kendimiz deneyeceğiz gibi bakalım hayırlısıyla Rabbim nasip eder inşallahÖnerdiği bir şey olmadı aslında ama ben genelde birliktelikten sonra direkt giyinip uyudum, tuvalete gitmedim. Gündüz bile olsa en az iki saat dümdüz yattım yani. Namazları uyandığımda kıldım mesela. Karnımı üşütmemek için ayaklarımı, karnımı hep sıcak tuttum.
Çizelgeyi de dediğin gibi mesela şey filan vardı yanlış hatırlamıyorsam iğne öncesi mesla cuma-cumartesi-pazar bu üç günün ikisi dolu olsun demişti (pazar mutlaka dolu)
İğne günü pazartesi gündüz dolu ve iğneden sonraki 36.saat mutlaka dedi. Yarım saat bile gecikmesin dedi. Baya karman çorman bir şeydi. Yazdıkça aklıma geldi şimdi ama yanlış hatırladığım yer yoktur umarım.
İğne sonrası için de şey dedi 36.saat için ihtimal %99sa, her 24 saatte bir bu ihtimal %15-20düşerek azalır. O yüzden aslında gün aşırı değil iğneden sonra da ardarda olması avantajdır. Yine de dinlenme günü de lazım diyerek 36.saat dolu, 60. saat dolu, 84.saat boş, 96.saat dolu gibi bir şey dedi.
Atıyorum pazartesi gece 12de 36.saatse bu dolu, salı gece 12de 60.saat dolu, çarşamba gece boş, perşembe öğlen 12de 96.saat dolu gibi. Çok karışıktı gerçekten anlatırken kafam karıştı... Ama elhamdulillah Rabbimin de nasip etmesiyle oldu...
Kendin deneyeceksen mutlaka ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim canım. İnternetten toplu alımlarda çok uyguna geliyor fiyatı zaten... En azından o günleri bilir, değerlendirirsiniz...Hım baya karışık miş Şuan bu ayı es geçtiğimiz için bana birşey onermedi ama ben dedim benim yumurtlama belli değil bu konuda sıkıntı çekiyorum sen ona göre tahmin ettiğin zamanlarda 2 günde 1 e dikkat edeceksin dedi eşimin işlerinden 2-3 ay kendimiz deneyeceğiz gibi bakalım hayırlısıyla Rabbim nasip eder inşallah
Var canım ondan alıyorum ilk düşündüğümden beri dengesiz ya tedavi olmayınca onu yapıyorum toplu alıyorum bende senin adetler düzensiz miydiKendin deneyeceksen mutlaka ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim canım. İnternetten toplu alımlarda çok uyguna geliyor fiyatı zaten... En azından o günleri bilir, değerlendirirsiniz...
Ben adet olamıyordum bile canım ya. Pko yüzünden. Zaten tedaviden önce 5yıl diane35 kullandım, 17 yaşından beri de glifor içiyorum. Hatta bu tedavi sürecinde 2yılda ilaçla bile adet olamadığım oldu. Klomenin ikinci ayında da ekstradan progestan ve inofolic de kullanmama rağmen adet olamadım mesela...Var canım ondan alıyorum ilk düşündüğümden beri dengesiz ya tedavi olmayınca onu yapıyorum toplu alıyorum bende senin adetler düzensiz miydi
Öyle canım çok şükürBen adet olamıyordum bile canım ya. Pko yüzünden. Zaten tedaviden önce 5yıl diane35 kullandım, 17 yaşından beri de glifor içiyorum. Hatta bu tedavi sürecinde 2yılda ilaçla bile adet olamadığım oldu. Klomenin ikinci ayında da ekstradan progestan ve inofolic de kullanmama rağmen adet olamadım mesela...
Umudunu kaybetme, düzensiz de olsa adet görüyor olman zaten başlı başına umut kaynağı
Elhamdulillah canımÖyle canım çok şüküroluyorum hatta bazen üst üste aylarda düzenli oluyorum bu arada amh da bakıldı yumurta rezervi me yani olması gerekenin iki katı yani ssana menopoz çok uzak dedi doktor umut var RABBİM den umut kesilmez
Aynen canımElhamdulillah canımamh yüksek olması çok çok iyi, çok şükür
İnşallah canım ya :-( 25 nisanda çatlatma iğnemi oldum mayısın 10 unda kan testi yaptırsam çıkar mıİyi geceler kızlar rabbim su mübarek aylarda herkesin gönlüne göre verir insallah
Çıkar canım, inşallah olumlu sonuç alırsın..İnşallah canım ya :-( 25 nisanda çatlatma iğnemi oldum mayısın 10 unda kan testi yaptırsam çıkar mı
Cnm daha erken çıkar Mayıs’ın 7 sinde de kan tahlili yaptırsan çıkar hakkında hayırlısı insallahİnşallah canım ya :-( 25 nisanda çatlatma iğnemi oldum mayısın 10 unda kan testi yaptırsam çıkar mı
Canım benimde bugün iğne vurulalı 5. GünMerhaba arkadaslar bende yeni katildim klomen kullandim reglin 5, gunu basladim bitti ertesi gun ovitrelle vuruldum bugün tam 5.gun sadece bel agrisi ve kasikta zaman zaman batma gibi oluyor asiri şişlik oldu karnimda benden böyle beklemedeyim
Hakkında hayırlısı Cnm rabbim gönlüne göre verir inss :) bir hafta sonrA buraya hamilryim yazarsın insallah :)Merhaba arkadaslar bende yeni katildim klomen kullandim reglin 5, gunu basladim bitti ertesi gun ovitrelle vuruldum bugün tam 5.gun sadece bel agrisi ve kasikta zaman zaman batma gibi oluyor asiri şişlik oldu karnimda benden böyle beklemedeyim