- Konu Sahibi kerem34gul
İğneden sonra mıYarın 13 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğneden sonra mıYarın 13 gün
Varmı bi ağrı akıntı nasıl durumlarİğneden sonra mı
Yarın 13 gün
Evet cnmİğneden sonra mı
Beyaz akıntı var kasığımda çok inceden bi sızı var dün test yapmıştım negatifti beyaz akıntıda adet habercisiymişVarmı bi ağrı akıntı nasıl durumlar
Tabii yaparim bende sagol valla ekran resmini aldimm adet olursam bir dahaki ay yaparim 7 gun.... sen bugun test yaptin mi dun yapmistin sanirim negatifti degil mi bugun yaptin miBunu oğluma hamile kalmadan önce yapmıştım
Bugünde negatif ti cnmTabii yaparim bende sagol valla ekran resmini aldimm adet olursam bir dahaki ay yaparim 7 gun.... sen bugun test yaptin mi dun yapmistin sanirim negatifti degil mi bugun yaptin mi
Yarın tekrar yapıcam pozitife dönerse süpriz olacak ama ümidim yokTabii yaparim bende sagol valla ekran resmini aldimm adet olursam bir dahaki ay yaparim 7 gun.... sen bugun test yaptin mi dun yapmistin sanirim negatifti degil mi bugun yaptin mi
Benim de yarın 13. Günbu sabah yaptığım test çok silik çift çizgiydi ama bilmiyorum da hamileysem de inanmıcam iğnedendir diye. Kasık ağrım çok şiddetli oluyor 2 gündür. Göğüslerim taş gibi inanılmaz acıyor ve inanılmaz akıntım var beyaz. İlk defa günde 3 kez çamaşır değiştim ayıptır söylemesiYarın 13 gün
Igneyi olduktan sonra 13.gun regl gunume denk geliyordu olmadim 15.gun test yaptigimda koyu iki cizgi cikti. Allah isteyen herkese nasib etsin. Insallah bana da birkac ay sonra ikincisini nasib etsin :)Masallah gule gule buyusun bebeginiz :))) catlatma ignesinin kacinci gunu ilk testi yapmistiniz ve ilk pozitifi kacinci gun gormustunuz hatirliyor musunuz :))
Vardi. Kasiklarimda agri vardi ki baya sirdu hamilelikte bu. Gobegimden asagi dik inen keskin birkac sanci olmustu. Mide yanmasi cok fazlaydo normalde sekerli sut icince gecerdi ama hocbir sekilde gecmedi. Ben hamilelik boyunca bulanti kusma yasamadim. Uyku hali oluyordu ozellikle oglenleri gozlerimi acamiyordum. Bitkinlik yorgunluk ve ben cok usuyordum normalde sicagi sevmem hicBirde test öncesi belirti varmıydı
Ben bugünde yaptım negatif çıktı canım bende yok benimde sağ kasığımda okuyor ağrı birden sancı giriyor arada bide beyaz akıntı var işte sen yaptın mı tekrar testBenim de yarın 13. Günbu sabah yaptığım test çok silik çift çizgiydi ama bilmiyorum da hamileysem de inanmıcam iğnedendir diye. Kasık ağrım çok şiddetli oluyor 2 gündür. Göğüslerim taş gibi inanılmaz acıyor ve inanılmaz akıntım var beyaz. İlk defa günde 3 kez çamaşır değiştim ayıptır söylemesi
15. Den Daha öncesinde test yapmışmıydın canımIgneyi olduktan sonra 13.gun regl gunume denk geliyordu olmadim 15.gun test yaptigimda koyu iki cizgi cikti. Allah isteyen herkese nasib etsin. Insallah bana da birkac ay sonra ikincisini nasib etsin :)
Ben de yaptım şimdi negatif Dün iğnenin etkisiydi heralde bugün hiçbişey çıkmadı. Ama göğüslerim ilk kez bukadar acıyor bakalım bekleyelim bira daha erken olabilirBen bugünde yaptım negatif çıktı canım bende yok benimde sağ kasığımda okuyor ağrı birden sancı giriyor arada bide beyaz akıntı var işte sen yaptın mı tekrar test
Olabilir canım inşallah vardırBen de yaptım şimdi negatif Dün iğnenin etkisiydi heralde bugün hiçbişey çıkmadı. Ama göğüslerim ilk kez bukadar acıyor bakalım bekleyelim bira daha erken olabilir