Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu oğluma hamile kalmadan önce yapmıştım

Eklentiler

• 1EAB3A95-C230-40C0-B2F6-8E070DB2E2F2.jpeg
    1EAB3A95-C230-40C0-B2F6-8E070DB2E2F2.jpeg
    35,6 KB · Görüntüleme: 72
Benim de yarın 13. Gün:halay:bu sabah yaptığım test çok silik çift çizgiydi ama bilmiyorum da hamileysem de inanmıcam iğnedendir diye. Kasık ağrım çok şiddetli oluyor 2 gündür. Göğüslerim taş gibi inanılmaz acıyor ve inanılmaz akıntım var beyaz. İlk defa günde 3 kez çamaşır değiştim ayıptır söylemesi:110:

Masallah gule gule buyusun bebeginiz :))) catlatma ignesinin kacinci gunu ilk testi yapmistiniz ve ilk pozitifi kacinci gun gormustunuz hatirliyor musunuz :))
Igneyi olduktan sonra 13.gun regl gunume denk geliyordu olmadim 15.gun test yaptigimda koyu iki cizgi cikti. Allah isteyen herkese nasib etsin. Insallah bana da birkac ay sonra ikincisini nasib etsin :)

Birde test öncesi belirti varmıydı
Vardi. Kasiklarimda agri vardi ki baya sirdu hamilelikte bu. Gobegimden asagi dik inen keskin birkac sanci olmustu. Mide yanmasi cok fazlaydo normalde sekerli sut icince gecerdi ama hocbir sekilde gecmedi. Ben hamilelik boyunca bulanti kusma yasamadim. Uyku hali oluyordu ozellikle oglenleri gozlerimi acamiyordum. Bitkinlik yorgunluk ve ben cok usuyordum normalde sicagi sevmem hic

Unutmadan ekliyim. Regl gunum gelince ayni olacak gibi karin ve bel agrim oldu. Olacak diye bekliyordum tabi her lavaboya gittikce olmadim sevinci vardi. Akinti da oluyor artiyor hamilelik boyunca gunluk ped kullandim. Benim oglum biraz fazla hareketli masallah. Babasi da bugun gec geldi gorsun diye uyutmadim telefonu almak pek mumkun olmuyor elimden aliyor sanki onun malini izinsiz almisim gibi :)

Benim de yarın 13. Gün:halay:bu sabah yaptığım test çok silik çift çizgiydi ama bilmiyorum da hamileysem de inanmıcam iğnedendir diye. Kasık ağrım çok şiddetli oluyor 2 gündür. Göğüslerim taş gibi inanılmaz acıyor ve inanılmaz akıntım var beyaz. İlk defa günde 3 kez çamaşır değiştim ayıptır söylemesi:110:
Ben bugünde yaptım negatif çıktı canım bende yok :KK43: benimde sağ kasığımda okuyor ağrı birden sancı giriyor arada bide beyaz akıntı var işte sen yaptın mı tekrar test

Ben bugünde yaptım negatif çıktı canım bende yok :KK43: benimde sağ kasığımda okuyor ağrı birden sancı giriyor arada bide beyaz akıntı var işte sen yaptın mı tekrar test
Ben de yaptım şimdi negatif :110: Dün iğnenin etkisiydi heralde bugün hiçbişey çıkmadı. Ama göğüslerim ilk kez bukadar acıyor bakalım bekleyelim bira daha erken olabilir

Gogusler şişiyor evet. Yapmamistim oncesinde test. 1 yil istedik ve her ay daha 10 gun kala testlerle dolanmaya basliyordum sonra yoruldum negatif gormekten esim de benim uzulup kafama takmama uzuluyordu biraktim test yapmayi kendimde surekli belirti aramayi. Bir yil dolunca doktora gittik testler yapildi bana esime sikinti yokmus. Yumurta takibi yapalim dedi ve o ay hamile kaldim. Bebegim dogduktan sonra 6 aylikken de farketmeden dusuk yapmisim. Simdi allah izin verirse birkac ay sonra ikinciye niyetim var

Ben 15. Gunde de test yapmayi dusunmuyordum en az birkac gun daha bekleyecektim gorumcem yap eger negatif olursa bir hafta sonra kan testi verirsin dedi oyle yaptim

X