-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.161
Bir kaç sayfa önce senin paylaştığın bir link buldum ingilizce, okudum ve en sonunda anladım bu pco ve pcos olayını :)) anlamamakta çok direndim ama sayende netleştim canım çok sağol :)Kişiden kişiye hatta aydan aya değişir. Pkolular birçok ayı yumurtlamadan geçirebilir mesela. Onun dışında tamamen sağlıklı bir kadın da her ay yumurtlayacak diye bir kaide yok canım.
Rica ederim canım ne demek. Faydalı olduysa ne mutlu banaBir kaç sayfa önce senin paylaştığın bir link buldum ingilizce, okudum ve en sonunda anladım bu pco ve pcos olayını :)) anlamamakta çok direndim ama sayende netleştim canım çok sağol :)
Umarım canım. Değerin kaç çıktı peki ? Femara denemiştin dimi ? Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin bu ay inşallahCanım doktorum regl olursa beni ara ona göre bakarız. Belki seni çağırmam 1 ay mola veririz dedi. Şimdi normal artlarda en geç cuma günü regl olmam lazım. Ve benim çok sancım var şu an inş çatlatma iğnesi yüzünden sancılı geçmez
Her bünyede farklı etki yapıyo sanırım canım yaAy kızlar kasıklarım patlıcak gibi ya böyle mi oluyo klomen kullanınca
Cnm kalp atışı durdu 8 haftalık kürtaj oldumkerem34gul canım sen daha önce kimyasal mı yaşamıştın ? Yoksa düşük veya kalp atışı durması fln mı
Umarım canım. Değerin kaç çıktı peki ? Femara denemiştin dimi ? Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin bu ay inşallah
Femara daha iyi diyorlar canım. Denediniz mi hiç ?0,100 çıkyı cnm yani diplerde yükselme şansı bile yokben klomen ve çatlatma iğnesi kullandım canım. Bu ay kullanırmıyım bilmiyorum açıkcası bende kullanmaktan yana değilim pek. Belki eşime bakarız demişti doktor bakalım bem regl olduğumda ararım doktorumu.
Pıhtılaşma testlerını yaptırmışmıydın ? Yada şuan kan sulandırıcı bsy kullanıyormusunCnm kalp atışı durdu 8 haftalık kürtaj oldum
Ben ara vermedim ikinci ay tekrar denedim bir zararı olsa doktorlar izin vermez ki bence adetin üçüncü günü git yumurta takibine başla Cnm cunku biz hamile kalamadikca dinlenemiycez aklımızdan cikmiycak tabi gene son karar senin0,100 çıkyı cnm yani diplerde yükselme şansı bile yokben klomen ve çatlatma iğnesi kullandım canım. Bu ay kullanırmıyım bilmiyorum açıkcası bende kullanmaktan yana değilim pek. Belki eşime bakarız demişti doktor bakalım bem regl olduğumda ararım doktorumu.
Cnm ilk dusukte detaylı bakmadılar patoloji sonucu temiz çıktı progestan kullanıyorum sadecePıhtılaşma testlerını yaptırmışmıydın ? Yada şuan kan sulandırıcı bsy kullanıyormusun
Kaç yaşındasın canım ? Bazı dr lar ikinci gebeliklerde coraspin yada iğne kullandırıyor öyle bşy dediler mi ?Cnm ilk dusukte detaylı bakmadılar patoloji sonucu temiz çıktı progestan kullanıyorum sadece
Hayır Cnm demediler 30 yaşındayımKaç yaşındasın canım ? Bazı dr lar ikinci gebeliklerde coraspin yada iğne kullandırıyor öyle bşy dediler mi ?
Anladım canım. Ben testleri yaptırmıştım. Bir değerim sadece referans a yakın diye bir tane kadın doğumcu sonraki gebelik de her ihtimale karşı iğne kullanıcaksın dedi. Bir profesöre de gitmiştim. O da 14 haftalıktı benim. Bu haftada gebelik kaybı varsa test yaptırmam direk iğne veririm demişti. Ondan dolayı sordum canımHayır Cnm demediler 30 yaşındayım
Cnm benim önce sağlıklı gebeliğim var diye dusuk te ilk diye detaylı bakmadılar galiba İnan bilmiyorum rabbim birdaha hiçbirimize yaşatmasın insallahAnladım canım. Ben testleri yaptırmıştım. Bir değerim sadece referans a yakın diye bir tane kadın doğumcu sonraki gebelik de her ihtimale karşı iğne kullanıcaksın dedi. Bir profesöre de gitmiştim. O da 14 haftalıktı benim. Bu haftada gebelik kaybı varsa test yaptırmam direk iğne veririm demişti. Ondan dolayı sordum canım
Amin canım inşallah. Bilmiyordum diğer bebişi :) kaç yaşındaCnm benim önce sağlıklı gebeliğim var diye dusuk te ilk diye detaylı bakmadılar galiba İnan bilmiyorum rabbim birdaha hiçbirimize yaşatmasın insallah