Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canim ya bende gusel haberler alirim sizler gibi umut oldun bana dua et benim icinde@kerem34gul
Canım benim de aynı şekilde ne hormon bozukluğum var ne adet düzensizliğim ama doktorum pco diyor. Ben doktora ama bende herhangi bir bozukluk yok dediğimde ne güzel senin diğer pco hastalarına göre hamile kalma şansın daha yüksek demişti o yüzden umudunu kaybetme olacak bu iş inşallah

Yumurtalarınının şeklinde ve dağılımından mı karar verdi pco olduguna acaba yoksa kan degerlerinden mi? Ya şu pco cok kafamı karıştırıyor benim bi anlayamadım

Yumurtalarınının şeklinde ve dağılımından mı karar verdi pco olduguna acaba yoksa kan degerlerinden mi? Ya şu pco cok kafamı karıştırıyor benim bi anlayamadım
Yok canım kanda pco hastalığına dair hiçbirşey yok. Ultrasonda bakarken gördü. Küçük küçük kist gibi yumurtalar var demişti

Bu arada hormon tahlillerini doktora gösterdin mi?
Evet, doktora gitmedim ama whatsapptan yazıştık. Prolaktin yüksekliği dışında herşey normal dedi. Yine dostinex verdi 2 tabletlik olandan ama bu ay kullanmayacağım çok yüksek değil referans aralıgının biraz üzerinde. Daha önceden 3 kez dostinex kullandım ve hiç olması gereken referans aralıgını yakalayacak kadar düşüremedik bu prolaktini

Süt hormonu diyorlar, hem etliyim hem sütlüyüm :))

Kızlar bir şey soracağım, adet olunan tarihten tam 14 gün önce yumurtlama oluyor mu? Yoksa değişiyor mu? Ben kişiden kişiye değişir net olmaz diye biliyordum ama baska bir forumda aksini okudum. Aklıma takıldı.

Kişiden kişiye hatta aydan aya değişir. Pkolular birçok ayı yumurtlamadan geçirebilir mesela. Onun dışında tamamen sağlıklı bir kadın da her ay yumurtlayacak diye bir kaide yok canım.

Neden kullanmayacaksın ki? Acaba yükselten şeyler neler araştırmak lazım.
Ne güzel hiç eksik yok her şey tamam

Canım herkesin aynı olmuyor. Onun belli bir standartı yok. Mesela benim pco belirtilerinden biride geç yumurtlamam ilk doktora gittiğim ay 19. gün geçen ay 21. gün yumurtlamam oldu.

Insallah canim ya bende o duygulari tatmak istiyrm bizede nasip olsun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…