Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 14. Gün iğne gününü saymazsak bugün çocukları yarışmaya götüreceğim tamda bugün doktorum kan ver dedi mecburen onu bilgilendirmek için kan vereceğim galiba ama hiç istemiyorum o gerginliği yaşamak istemiyorum zaten negatif ve aynı yerde kaçıncı kan verişim

Eklentiler

• IMAG0436_1.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 38
Bunayki

Olsun cnm verki için rahatlasın bak bana benim kafam rahat artık. Bn tutar diye düşünmüştüm ama allahın takdiri vardır bir nedeni. Bende reglimi bekliyorum bugün 13. Günüm. En geç cuma olmam lazım

Günaydın Kızlar insülin direncine baktıran oldumu acaba aranızda herhangi bir gün gidip kanmı veriliyor yaptıran olduysa yardımcı olabilirmi acaba

Günaydın Kızlar insülin direncine baktıran oldumu acaba aranızda herhangi bir gün gidip kanmı veriliyor yaptıran olduysa yardımcı olabilirmi acaba
Günaydın canım. İnsülin direnci hastasıyım 17 yaşından beri.
Herhangi bir gün sabah aç karnına gidip kan vermen yeterli olur.

sadece baktırmak istiyorsan aile hekımlerı de bakıyor. Bana bakmadan kadın dogumcu pko oldugu ıcın glukofen verdi.

S srplmtmtk canım sonucu yaz. Hakkımızda hayırlısı

Pko da var, evet. Endokrine gitmen daha sağlıklı olur aslında. İç hastalıkları da bakar tabii ama endokrinin alanı sonuçta...
anladım canım tamam sagol peki pco olupta hamile kalan arkadaslar önerileriniz varmı ya da iğnenin yanında sogan suyu falan yada benzeri seyler içtinizmi

Allah allah onlarda bir garip daha pazartesi annemın baktılar.
canım kan sekeri degil karıstırmayasın insülin direnci...valla bilmiyrm bende bakılır sanmıstım ama bakılamıyor dedi bende normal kan verdim diğer degerlere bakılsımn bari diye

Karıştırmıyorum. Okudğumu anlayabiliyorum
valla ben doktorun bana söylediğini söylüyrm belki ilden ile farkeder benm memlekette yaptrdıgım testleri suan yasadıgım ilde yapmıyr aile hekimi mesela...okudugunu tabiki anlıyosundur ama hala kan sekeri ile insülin direncinin aynı sey oldugunu zannedenler var oyuzden öyle söyledim...içinde insülin gecince aclık-tokluk kan sekeriyle aynı sanılıyr

Kızlar martın 31 nde çatlatma iğnesi vurundum bugün 13. Günüm kan verdim sizce erken mi sonuç çıkar mı eğer gebelik varsa
iğneden sonra 15-16. günde test verip ögrenenler oldu canım muhtemelen varsa eger bebiş cok düşük cıkıyr yanlıs hatrlamıyrsam 15. günde 20 falan cıkmıstı bi arkadasın ama illaki bişiler belli olur insallah güsel sonuclar alırsın bizide haberdar et

İnşaallah canım ya çok stres oldum sanki YÖK gibi ama inş vardır ilk çocuğum sorunsuz şekilde olmuştu ama 2. 8 ay oldu vücut aynı vücut ama dengelerimiz mi değişiyor acaba

anladım canım tamam sagol peki pco olupta hamile kalan arkadaslar önerileriniz varmı ya da iğnenin yanında sogan suyu falan yada benzeri seyler içtinizmi
Canım ben hiç kür uygulamadım. Midem sağlam değil zaten, onları yapsam hepten delerdim midemi. Yanı sıra başka rahatsızlıklarım da var. O yüzden doktorun dediğinden hiç çıkmadım. Kafama göre bir şey yapmadım..

Kızlar martın 31 nde çatlatma iğnesi vurundum bugün 13. Günüm kan verdim sizce erken mi sonuç çıkar mı eğer gebelik varsa
Ben iğne gününü saymazsak, sonraki 12.gün kan verip öğrendim canım. Büyük ihtimalle çıkar ama orta bir değer çıkarsa iki gün sonra tekrarlarsın testi... İnşallah güzel haberlerini alırız

İnşaallah hemen buraya yazacağım dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…