- 30 Ocak 2017
- 567
- 221
- 34
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.201
bazen öyle oluyr canım...ne güzel demekki cocuk sahibi olabiliyorsun ve birtane var illaki ikincide olacaktır stres yapma bak ben ilk cocuk için ugrasıyrm o duyguları tadabilmek içinİnşaallah canım ya çok stres oldum sanki YÖK gibi ama inş vardır ilk çocuğum sorunsuz şekilde olmuştu ama 2. 8 ay oldu vücut aynı vücut ama dengelerimiz mi değişiyor acaba
İnşallah canım, dualarımdasın, sen ve isteyen herkesİnşaallah hemen buraya yazacağım dua edin
rRabbim isteyen herkese nasip etsin herşey elimizde sanıyoruz istediğimiz an sahip olacak sanıyoruz ama Allah’ın dediği olur . Rabbim kimseyi aratmasın çok zormuş en kısa zamanda bu duyguları tadarsın inşbazen öyle oluyr canım...ne güzel demekki cocuk sahibi olabiliyorsun ve birtane var illaki ikincide olacaktır stres yapma bak ben ilk cocuk için ugrasıyrm o duyguları tadabilmek için
3 4 gibi dedi hemşireİnşallah canım, dualarımdasın, sen ve isteyen herkes
Ne zaman çıkacakmış sonuç?
Canım sende kaç günden sonra belirtiler başladı peki anlatabilir misin bizeCanım ben hiç kür uygulamadım. Midem sağlam değil zaten, onları yapsam hepten delerdim midemi. Yanı sıra başka rahatsızlıklarım da var. O yüzden doktorun dediğinden hiç çıkmadım. Kafama göre bir şey yapmadım..
Ben iğne gününü saymazsak, sonraki 12.gün kan verip öğrendim canım. Büyük ihtimalle çıkar ama orta bir değer çıkarsa iki gün sonra tekrarlarsın testi... İnşallah güzel haberlerini alırız
Canım günde 600mg progestan kullandığım için zaten belirti takip edecek fırsatım olmadı, devamlı uyuyordum.Canım sende kaç günden sonra belirtiler başladı peki anlatabilir misin bize
Keşke diğeri de kist olmayıp çatlayıp döllenseymiş ikiz olurmuş ne güzelCanım günde 600mg progestan kullandığım için zaten belirti takip edecek fırsatım olmadı, devamlı uyuyordum.
Sadece 11.günden itibaren yemekten tiksinti oldu, hatta yemek yiyemedim, istifra etmeye başladım, gece üçte ikide uyanıp filan. Tahmin ettik öyle, bu ay ilk defa farklı şeyler oluyor sana dedi eşim. Çok sancım oldu bir de. Adet sancısından fazla. Sebebi de iki yumurtam büyümüştü, biri tutunca diğeri çatlayamamış kist olmuş 6cm. Hala duruyor, zarar vermez korkma diyor doktorum. Hatta olumlu diyor, bebek var ki kist oldu diğeri, çatlayıp adet olmadı diyor
Çok geçmiş olsun canım... Ne drsek boş biliyorum ama önümüzdeki aya inşallah umutlar...Arkadaşlar tabiki de kocaman negatif nasip kısmet değilmiş bunda da vardır bir hayır
Keşke diğeri de kist olmayıp çatlayıp döllenseymiş ikiz olurmuş ne güzel
Evet şuan hiçbirşey düşünmek istemiyorum...Çok geçmiş olsun canım... Ne drsek boş biliyorum ama önümüzdeki aya inşallah umutlar...
Hayirlisi olsun canim diger ay ins. Bizde guzel haberler vercezArkadaşlar tabiki de kocaman negatif nasip kısmet değilmiş bunda da vardır bir hayır
Tabi ki işin başı o sağlıkla gelsin miniğiniz kardeşi sonra ki düşünülecek işcanım iki yılın sonunda gördük ya çift çizgiyi, elhamdulillah sağlıklı sıhhatli olsun, bizim olsun
Kardeş haberini de sırayla sizden bekliyorum canımTabi ki işin başı o sağlıkla gelsin miniğiniz kardeşi sonra ki düşünülecek iş
Arkadaşlar tabiki de kocaman negatif nasip kısmet değilmiş bunda da vardır bir hayır
Yok üzülmüyorum ya nötr üm kendimi hazırlamıştım testlerdenCanım varsır bundada bir hayır üzülme
Yok üzülmüyorum ya nötr üm kendimi hazırlamıştım testlerden
Normal olarak biraz farklı olabilir canimÇok tuhaf bende öyleyim yani kendimi teslim ettim gibi vardır bundada bir hayır diyorum sadece . Karın ağrımda geçti. ( dün sökülcekmiş gibi ağrıdı) İnş çok ağrımaz. İğneden sonra regl olunca çok ağrı yapıyormuş doğrumu kızlar ?
canjm benim çok ağrım olmadı ama kanamam çok normalinden çok oldu gerçi ben kan sulandırıcı kullanıyorum onunda katkısı var ama iğneninde vardıÇok tuhaf bende öyleyim yani kendimi teslim ettim gibi vardır bundada bir hayır diyorum sadece . Karın ağrımda geçti. ( dün sökülcekmiş gibi ağrıdı) İnş çok ağrımaz. İğneden sonra regl olunca çok ağrı yapıyormuş doğrumu kızlar ?