- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.121
Ona göre umutlanayım dedimHem anı olsun diye hem de ben o günlerde çok öyle sıralı test fotoğrafı aradığım için paylaşayım diye sakladım ilk testlerimi. Sıralayıp fotoğrafını çektim çizgi netleşince. Yükleyeyim tekrar. Görseniz hiç çizgi yok dersiniz belki ama ben gölge gibi hafif pembe çizgiyi görünce direkt kan vermeye gittim 12.günümde.
Tamam canım. Hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzAynen hafif var gözüküyor teşekkürler attığın için bende öyle yapım bakalım nolcak
İnşallah canım yaOna göre umutlanayım dedim
Umarım benimki de bebiştir
Cnm extra bisi yaptinmi bendede pco var ama adetim duzenli yumurta olusuyr catliyr falan ama tutmadi 2 ay bu 3. Ay kur vs. Bisi uyguladinmi tavsiye edecegin bisi varmiBennn Cnm hoş geldin bu arada insallah bebeğine kavuşursun bize güzel haberi verip mutlu edersin bizleri de insallah:)
Ayyy cok gusel masallah bizde ins. O kirmizi cizgileri gorurz kizlar cok ozeniyrm hamile faln gorunce ins. Banada nasip olurHem anı olsun diye hem de ben o günlerde çok öyle sıralı test fotoğrafı aradığım için paylaşayım diye sakladım ilk testlerimi. Sıralayıp fotoğrafını çektim çizgi netleşince. Yükleyeyim tekrar. Görseniz hiç çizgi yok dersiniz belki ama ben gölge gibi hafif pembe çizgiyi görünce direkt kan vermeye gittim 12.günümde.
Benım akıntım az sadece pazar ve pazartesi böyle su gibi geldi.Kızlar akıntı niz varmi varsa nasıl az sulu ama sut beyazı hamilelikte genelde
Sürekli gelem bişey yok arada az azKızlar akıntı niz varmi varsa nasıl az sulu ama sut beyazı hamilelikte genelde
Hayırlısı inşallah ne zaman çıkıcakmıs sonucKızlar ben verdim kan hadi bakalım hayırlısı
Masallah canım cok cok sevindim.Herkese merhaba
Günün ilk haberi bizden gelsin teyzeleri. Şimdi doktordan eve dönüyoruz. Kesemizi gördük elhamdulillah
Sizden de bekliyorum güzel haberleri canlarım
Hayırlı sonuçlarla gel canım inşallahKızlar ben verdim kan hadi bakalım hayırlısı
Hayırlısı ile bekliyoruz Cnm sonucu :) ne zaman çıkacak sonuçlarKızlar ben verdim kan hadi bakalım hayırlısı
Hayırlısı ile bekliyoruz Cnm sonucu :) ne zaman çıkacak sonuçlar
Cnm sonuç belli oldu mu :)Saat 3-5 arasında çıkıyormuş canım hiç ümdidim yok ama sadece bu gergin bekleyiş bitsinde reglimi beklim
Canım adet belirtileri ve gebelik belirtileri neredeyse aynı. O yüzden kırmızıları görene kadar umut devam ediyor hep...Arkadaşlar sağ kasigim da bir zonklama ver ya adet gelecek yada yeni olan birşey ler oluyor gibi çok hissediyorum sadece sağ
Çok teşekkür ederim canım, darısı başınıza inşallahMasallah canım cok cok sevindim.
Aynen canım bekliyorum bakalım ne olacakCanım adet belirtileri ve gebelik belirtileri neredeyse aynı. O yüzden kırmızıları görene kadar umut devam ediyor hep...
Hala çıkmadı mi Cnm sonuç aklım sendeSaat 3-5 arasında çıkıyormuş canım hiç ümdidim yok ama sadece bu gergin bekleyiş bitsinde reglimi beklim