- 30 Ocak 2017
- 567
- 221
- 34
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.141
Ayy merak ettim sonuc ciktimi canimKızlar ben verdim kan hadi bakalım hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy merak ettim sonuc ciktimi canimKızlar ben verdim kan hadi bakalım hayırlısı
Olsun için rahatlamış oldu, mayıs’cıyız biz :) mayıs’ta güzel haberler alıp buraya yazacağız. Biliyorum zor ama sıkma canını.Kızlar sonuç çıktı tabiiki koca bir negatif kısmet değilmiş allahtan hayırlısı
Canım benim söylemesi kolay biliyorum ama ne olur bozma moralini yeni dönem yeni umutlar inşallah önümüzde ki ay bizde güzel haberleri paylaşacağız buradaKızlar sonuç çıktı tabiiki koca bir negatif kısmet değilmiş allahtan hayırlısı
Canım benim de aynı şekilde ne hormon bozukluğum var ne adet düzensizliğim ama doktorum pco diyor. Ben doktora ama bende herhangi bir bozukluk yok dediğimde ne güzel senin diğer pco hastalarına göre hamile kalma şansın daha yüksek demişti o yüzden umudunu kaybetme olacak bu iş inşallahInsallah canim ya bende gusel haberler alirim sizler gibi umut oldun bana dua et benim icinde@kerem34gul
Yumurtalarınının şeklinde ve dağılımından mı karar verdi pco olduguna acaba yoksa kan degerlerinden mi? Ya şu pco cok kafamı karıştırıyor benim bi anlayamadımCanım benim de aynı şekilde ne hormon bozukluğum var ne adet düzensizliğim ama doktorum pco diyor. Ben doktora ama bende herhangi bir bozukluk yok dediğimde ne güzel senin diğer pco hastalarına göre hamile kalma şansın daha yüksek demişti o yüzden umudunu kaybetme olacak bu iş inşallah
Yok canım kanda pco hastalığına dair hiçbirşey yok. Ultrasonda bakarken gördü. Küçük küçük kist gibi yumurtalar var demiştiYumurtalarınının şeklinde ve dağılımından mı karar verdi pco olduguna acaba yoksa kan degerlerinden mi? Ya şu pco cok kafamı karıştırıyor benim bi anlayamadım
Bu arada hormon tahlillerini doktora gösterdin mi?Yumurtalarınının şeklinde ve dağılımından mı karar verdi pco olduguna acaba yoksa kan degerlerinden mi? Ya şu pco cok kafamı karıştırıyor benim bi anlayamadım
Etmezmiyim Cnm hepinize ediyorum :)Insallah canim ya bende gusel haberler alirim sizler gibi umut oldun bana dua et benim icinde@kerem34gul
Cnm sonuç kaç çıktı hayırlısı ne desek boş ama yeni ay yeni umut CnmKızlar sonuç çıktı tabiiki koca bir negatif kısmet değilmiş allahtan hayırlısı
Evet, doktora gitmedim ama whatsapptan yazıştık. Prolaktin yüksekliği dışında herşey normal dedi. Yine dostinex verdi 2 tabletlik olandan ama bu ay kullanmayacağım çok yüksek değil referans aralıgının biraz üzerinde. Daha önceden 3 kez dostinex kullandım ve hiç olması gereken referans aralıgını yakalayacak kadar düşüremedik bu prolaktiniBu arada hormon tahlillerini doktora gösterdin mi?
Kişiden kişiye hatta aydan aya değişir. Pkolular birçok ayı yumurtlamadan geçirebilir mesela. Onun dışında tamamen sağlıklı bir kadın da her ay yumurtlayacak diye bir kaide yok canım.Kızlar bir şey soracağım, adet olunan tarihten tam 14 gün önce yumurtlama oluyor mu? Yoksa değişiyor mu? Ben kişiden kişiye değişir net olmaz diye biliyordum ama baska bir forumda aksini okudum. Aklıma takıldı.
Neden kullanmayacaksın ki? Acaba yükselten şeyler neler araştırmak lazım.Evet, doktora gitmedim ama whatsapptan yazıştık. Prolaktin yüksekliği dışında herşey normal dedi. Yine dostinex verdi 2 tabletlik olandan ama bu ay kullanmayacağım çok yüksek değil referans aralıgının biraz üzerinde. Daha önceden 3 kez dostinex kullandım ve hiç olması gereken referans aralıgını yakalayacak kadar düşüremedik bu prolaktini
Süt hormonu diyorlar, hem etliyim hem sütlüyüm :))
Canım herkesin aynı olmuyor. Onun belli bir standartı yok. Mesela benim pco belirtilerinden biride geç yumurtlamam ilk doktora gittiğim ay 19. gün geçen ay 21. gün yumurtlamam oldu.Kızlar bir şey soracağım, adet olunan tarihten tam 14 gün önce yumurtlama oluyor mu? Yoksa değişiyor mu? Ben kişiden kişiye değişir net olmaz diye biliyordum ama baska bir forumda aksini okudum. Aklıma takıldı.
Insallah canim ya bende o duygulari tatmak istiyrm bizede nasip olsun ins.Canım benim de aynı şekilde ne hormon bozukluğum var ne adet düzensizliğim ama doktorum pco diyor. Ben doktora ama bende herhangi bir bozukluk yok dediğimde ne güzel senin diğer pco hastalarına göre hamile kalma şansın daha yüksek demişti o yüzden umudunu kaybetme olacak bu iş inşallah
Coook sağol canımCanım herkesin aynı olmuyor. Onun belli bir standartı yok. Mesela benim pco belirtilerinden biride geç yumurtlamam ilk doktora gittiğim ay 19. gün geçen ay 21. gün yumurtlamam oldu.