Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bir test al yap Cnm ne kaybedersin ki en azından sonucu öğrenmiş olursun eğer hamile isen de stresin yerini mutluluk alır :)
29 martta iğne oldum adetlerimde düzensiz sonuç verir mi acaba ama alcam birazdan gdip karar Geçen aylar adet olmuyorum gdip kan veriyorum negatif çıkıyor sonra adet oluyorm :))

Valla hiçbirşey. Karışık testte belli belirsiz bi çizgi gördük ama. Bilmiyorum henüz.
Göğüs ağrım var sadece
Benmde kasıklarım ağıyor geçiyor iğneden sonra ağrı hissetmedim fazla şuan ona göre biraz daha fazla göğüs ağrısı olup gdiyor ama göğüs uçları daha hassas acı oluyor ama bunlar psikolojik de olabilir

Heray psikoljik illa belirti olduğu için :)

Hem anı olsun diye hem de ben o günlerde çok öyle sıralı test fotoğrafı aradığım için paylaşayım diye sakladım ilk testlerimi. Sıralayıp fotoğrafını çektim çizgi netleşince. Yükleyeyim tekrar. Görseniz hiç çizgi yok dersiniz belki ama ben gölge gibi hafif pembe çizgiyi görünce direkt kan vermeye gittim 12.günümde.

Eklentiler

• PhotoGrid_1522913576000.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 41
Aynen hafif var gözüküyor teşekkürler attığın için bende öyle yapım bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…