- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.101
Ayyy insallah Cnm insallah aminnnnnnSmile_s ay inşallah hamilesindir canım. Burda öyle güzel bi enerji oluştu ki hepimiz tek tek güzel haberler vericez sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy insallah Cnm insallah aminnnnnnSmile_s ay inşallah hamilesindir canım. Burda öyle güzel bi enerji oluştu ki hepimiz tek tek güzel haberler vericez sanki
29 martta iğne oldum adetlerimde düzensiz sonuç verir mi acaba ama alcam birazdan gdip karar Geçen aylar adet olmuyorum gdip kan veriyorum negatif çıkıyor sonra adet oluyorm :))Ya bir test al yap Cnm ne kaybedersin ki en azından sonucu öğrenmiş olursun eğer hamile isen de stresin yerini mutluluk alır :)
Cnm 12 günün sonuç verebilir de ama negatif çıkarsa 13,14 günü de testte çıkabilir sonuç29 martta iğne oldum adetlerimde düzensiz sonuç verir mi acaba ama alcam birazdan gdip karar Geçen aylar adet olmuyorum gdip kan veriyorum negatif çıkıyor sonra adet oluyorm :))
Ama en az 4 saatlik idrar ile ve sıvı tüketimi olmadan test yapican Cnm29 martta iğne oldum adetlerimde düzensiz sonuç verir mi acaba ama alcam birazdan gdip karar Geçen aylar adet olmuyorum gdip kan veriyorum negatif çıkıyor sonra adet oluyorm :))
Bende 29 martta iğnemi oldum29 martta iğne oldum adetlerimde düzensiz sonuç verir mi acaba ama alcam birazdan gdip karar Geçen aylar adet olmuyorum gdip kan veriyorum negatif çıkıyor sonra adet oluyorm :))
Hangi günündü canım senin iğneden sonraki?Kuzlar ben asında hastanedeyim bir tanıdığımız için geldik içimden bir ses diyorki yap bir test kafan rahatlasın ama karnımda çok ağrıyor
Ay yapsan olur ama kan da insan olmayı va daha cok üzülüyor. Sen idrar da yap ilk önceKuzlar ben asında hastanedeyim bir tanıdığımız için geldik içimden bir ses diyorki yap bir test kafan rahatlasın ama karnımda çok ağrıyor
Hadi o zaman bekliyoruz sonucuKuzlar ben asında hastanedeyim bir tanıdığımız için geldik içimden bir ses diyorki yap bir test kafan rahatlasın ama karnımda çok ağrıyor
Hangi günündü canım senin iğneden sonraki?
Eğer hazır hissediyorsan yap gitsin
o zaman test alıym bekliym biraz akşama doğru yaparımAma en az 4 saatlik idrar ile ve sıvı tüketimi olmadan test yapican Cnm
Nasıl hissediyorsunBende 29 martta iğnemi oldum
O zaman çıkabilir canım, çıkarsa da çok küçüktür ama. Benim 12.gün 21 çıkmıştı kanCanım 12. Gün (iğne gününü saymıyorum)
Valla hiçbirşey. Karışık testte belli belirsiz bi çizgi gördük ama. Bilmiyorum henüz.Nasıl hissediyorsun
İdrar yapmadan kan mı verdin canım ilk baş yoksa idrar testi silik felan mıydıO zaman çıkabilir canım, çıkarsa da çok küçüktür ama. Benim 12.gün 21 çıkmıştı kan
Senin 12.gün testin duruyo mu fotosu canım :))O zaman çıkabilir canım, çıkarsa da çok küçüktür ama. Benim 12.gün 21 çıkmıştı kan
Benmde kasıklarım ağıyor geçiyor iğneden sonra ağrı hissetmedim fazla şuan ona göre biraz daha fazla göğüs ağrısı olup gdiyor ama göğüs uçları daha hassas acı oluyor ama bunlar psikolojik de olabilirValla hiçbirşey. Karışık testte belli belirsiz bi çizgi gördük ama. Bilmiyorum henüz.
Göğüs ağrım var sadece
Heray psikoljik illa belirti olduğu için :)Benmde kasıklarım ağıyor geçiyor iğneden sonra ağrı hissetmedim fazla şuan ona göre biraz daha fazla göğüs ağrısı olup gdiyor ama göğüs uçları daha hassas acı oluyor ama bunlar psikolojik de olabilir
Aynen hafif var gözüküyor teşekkürler attığın için bende öyle yapım bakalım nolcakHem anı olsun diye hem de ben o günlerde çok öyle sıralı test fotoğrafı aradığım için paylaşayım diye sakladım ilk testlerimi. Sıralayıp fotoğrafını çektim çizgi netleşince. Yükleyeyim tekrar. Görseniz hiç çizgi yok dersiniz belki ama ben gölge gibi hafif pembe çizgiyi görünce direkt kan vermeye gittim 12.günümde.