-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.021
Sakın sen de bir yere gitme ama :)Ben aslında bu ay kk klübünü bırakacaktım okumayacaktım hiçbir forumu ama bu başlıkta kaldım dediğin gibi herkes çok pozitif ben rahim filmi çekilmeden önce buradan deneyimleri okudum iki gece kabuslar gördüm psikolojim bozulmuştu.
O yüzden bende burası dışında bir yer okumuyorum sende okuma doktorunun söyledikleri dışında hiçbirşeye kulak asma kalbini de bozma bu işin yüzde ellisi moral inanmaktan geçiyor herşey sıkma canını sakın o bebiş buraya gelecek başka yolu yok
Yok bebiş müjdelerini verene kadar bir yere gitmek yokSakın sen de bir yere gitme ama :)
Rahim filmini nerde çektirmiştin? Nasıl geçti?
Cok sevindim canim hadi bakalim kalp atisinida duyarsiniz insallah :)Kızlar merak ettiğiniz icin çok sağolun keseyi gördük 5+5 günlü çıktı ultrasonda 10 gün sonrA kalp atışı icin çağırdı insallah kalp atışını da duymayı nasip eder rabbim
Ben de cok korkmustum, korkudan 2 3 ay erteledim hatta. Sonunda cektirdim ve 2 dk’lık işmiş dedim gülerek çıktım :))Yok bebiş müjdelerini verene kadar bir yere gitmek yok
Ben Fulya Açık Emar da çektirdim. Çok kolaydı muayeneden hiçbir farkı yoktu, boşu boşuna korktum o kadar
Vallahi doktoru çektirmeyelim diye ikna etmeye çalıştım bende olmadı.Ben de cok korkmustum, korkudan 2 3 ay erteledim hatta. Sonunda cektirdim ve 2 dk’lık işmiş dedim gülerek çıktım :))
Sağol canimmmmm insallah :)Cok sevindim canim hadi bakalim kalp atisinida duyarsiniz insallah :)
İğnenin 5. günü başladıBenim 1 hafta sonra başladı. Senın hemen mi ağrımaya basladı
Saol canım cevapladığın için ben de iğnenin 5. günü başladı ağrıAğrımadı geçen ay gebelik yoktu bu ay agri oldu Cnm iğneden değil de yanı hamilelik belirtisi göğüs agridi oldu bende
Hadi insallah bebis belirtisi dir Cnm :)Saol canım cevapladığın için ben de iğnenin 5. günü başladı ağrı
Masallah Cnm oyyy oyyy teyzesi çok sever o minnagi çok sevindim Cnm :) doktor ne dedi kalp atışı icin ne zaman çağırdı :)Herkese merhaba
Günün ilk haberi bizden gelsin teyzeleri. Şimdi doktordan eve dönüyoruz. Kesemizi gördük elhamdulillah
Sizden de bekliyorum güzel haberleri canlarım
Ayyy maşallah canımHerkese merhaba
Günün ilk haberi bizden gelsin teyzeleri. Şimdi doktordan eve dönüyoruz. Kesemizi gördük elhamdulillah
Sende testi tekrarla olmaz mi :)Ayyy maşallah canım
Hakkında hayırlısı Cnm insallah gerek kalmaz bebisin seninledirBen bu ay bişey yok arkadaşlar nasip adeti bekleyip rahim filmi cekinecegim inşallah
Bunda da görmüyorsunuz dimi ben görmüyorum ya gözlerim bozulacak vallaHakkında hayırlısı Cnm insallah gerek kalmaz bebisin seninledirama senin testlerinde garip olan sen negatif diyorsun ya biz silik ciZgi görüyoruz acaba görmek istediğimiz icin mi ki sen iğnenin 14yada 15gunu adet olmazsan kan ver olurmu :)
Maşallah canım benim Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin kist ne alemdeHerkese merhaba
24 Nisanda çağırdı canım ama ben nasıl dayanacağım bilmiyorum 21inde gitmek istiyorumMasallah Cnm oyyy oyyy teyzesi çok sever o minnagi çok sevindim Cnm :) doktor ne dedi kalp atışı icin ne zaman çağırdı :)
Canım ben senin testinde yine gölge gördüm sanki...Ayyy maşallah canım
Amin canımMaşallah canım benim Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin kist ne alemde