Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sakın sen de bir yere gitme ama :)
Rahim filmini nerde çektirmiştin? Nasıl geçti?

Kızlar merak ettiğiniz icin çok sağolun keseyi gördük 5+5 günlü çıktı ultrasonda 10 gün sonrA kalp atışı icin çağırdı insallah kalp atışını da duymayı nasip eder rabbim
Cok sevindim canim hadi bakalim kalp atisinida duyarsiniz insallah :)

Yok bebiş müjdelerini verene kadar bir yere gitmek yok
Ben Fulya Açık Emar da çektirdim. Çok kolaydı muayeneden hiçbir farkı yoktu, boşu boşuna korktum o kadar
Ben de cok korkmustum, korkudan 2 3 ay erteledim hatta. Sonunda cektirdim ve 2 dk’lık işmiş dedim gülerek çıktım :))

Ben de cok korkmustum, korkudan 2 3 ay erteledim hatta. Sonunda cektirdim ve 2 dk’lık işmiş dedim gülerek çıktım :))
Vallahi doktoru çektirmeyelim diye ikna etmeye çalıştım bende olmadı.
Dizlerim titreyerek girdim, bu muydu diye çıktım. Orada ki hemşire ile konuştum çok korkmuştum diye o duyduğunuz dehşetli hikayelerin çoğu gerçek önceden çok zordu ama artık yeni cihazlarda vajinismus hastalarına bile sıfır acı ile çekiyoruz demişti.
Hiç kanamam felan da olmamıştı. Zaten İstanbul’daki en iyi çeken yerler biri echomar diğeri Fulya Açık Emarmış öyle demişti doktorum

Ben bu ay bişey yok arkadaşlar nasip adeti bekleyip rahim filmi cekinecegim inşallah

Eklentiler

• IMAG0432_1.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 48
Ben bu ay bişey yok arkadaşlar nasip adeti bekleyip rahim filmi cekinecegim inşallah
Hakkında hayırlısı Cnm insallah gerek kalmaz bebisin seninledir ama senin testlerinde garip olan sen negatif diyorsun ya biz silik ciZgi görüyoruz acaba görmek istediğimiz icin mi ki sen iğnenin 14yada 15gunu adet olmazsan kan ver olurmu :)

Bunda da görmüyorsunuz dimi ben görmüyorum ya gözlerim bozulacak valla

Bakalım adet olmazsam hafta sonu anca kan verirm ama olacak gibiyim

Masallah Cnm oyyy oyyy teyzesi çok sever o minnagi çok sevindim Cnm :) doktor ne dedi kalp atışı icin ne zaman çağırdı :)
24 Nisanda çağırdı canım ama ben nasıl dayanacağım bilmiyorum 21inde gitmek istiyorum

Ayyy maşallah canım
Canım ben senin testinde yine gölge gördüm sanki...
Maşallah canım benim Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin kist ne alemde
Amin canım 6cm duruyor hala.. Ama doktor kötü bir şey olarak görmüyor. 13-14.haftalara kadar kalıyor genelde olan bir şey dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…