- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.001
Allah razı olsun Cnm sağol :)Canım benim çok sevindim inşallah kalp atışını da duyarsınız yakında
Büyür inşallah canım, senden de alacağız güzel haberleri
Ayy inşallah canım ya çok umutlandım valla hamilelerin duası kabul olurmuş dua edin bizlere deBüyür inşallah canım, senden de alacağız güzel haberleri
Yaa masallahKızlar merak ettiğiniz icin çok sağolun keseyi gördük 5+5 günlü çıktı ultrasonda 10 gün sonrA kalp atışı icin çağırdı insallah kalp atışını da duymayı nasip eder rabbim
Ayy ciddi misin bak ne güzel haberler alıyoruz bugun
birlikte alacağız inşallah güzel haberi senin de adetin bitti sanırım bugün itibari ile sıkı bir şekilde çalışmalara başlayalımAyy ciddi misin bak ne güzel haberler alıyoruz bugunbüyür büyür tabi, az kaldı bu ay senden alacağız güzel haberleri
Çok güzel bir haber bu Cnm masallahhhh bekliyoruz güzel haberi :)
Ağrımadı geçen ay gebelik yoktu bu ay agri oldu Cnm iğneden değil de yanı hamilelik belirtisi göğüs agridi oldu bendeiğne vurulan arkadaşlar vurulduktan sonra göğüsleriniz ağrımaya başladı mı?
yarın sabah gidicekse bence ilişki plsun gitmeden. Testin pik yapmış çünkü yarın çatlayacak muhtemelen. Ztn ilişki olmazsa doktora gitmenın de fatdası olmayacak cunku esın burda degılKızlar size mühim bişey danışıcam. Bu ovülasyon testi sizce pozitif mi negatif mi ilk kez çok hızlı bi şekilde çıktı ikinci çizgi. Bu ay ilk kez klomen kullandım doktor adetin 13 ya da 14. Günü gel dedi bugün 12. Günüm ama eşim sabah erkenden beş günlüğüne yurt dışına çıkıcak. Yani doktorun söylediği tarihlerde yumurtlama olursa değerlendiremicez. Ve bana gelmeden üç gün birliktelik olmasın dedi. Şimdi bu test pozitif mi acaba değerlendirsem mi bu son geceyi doktora gitmeyi beklemeyip
Benim 1 hafta sonra başladı. Senın hemen mi ağrımaya basladıiğne vurulan arkadaşlar vurulduktan sonra göğüsleriniz ağrımaya başladı mı?
Cevabın için çok sağol canımyarın sabah gidicekse bence ilişki plsun gitmeden. Testin pik yapmış çünkü yarın çatlayacak muhtemelen. Ztn ilişki olmazsa doktora gitmenın de fatdası olmayacak cunku esın burda degıl
İnşallah canım. 14 gün sonra güzel haberler vermek nasip olsun :)Cevabın için çok sağol canımsıvı alımına dikkat etmeden öylesine yaptım bunu şimdi bekleyip tekrarlıcam haklısın en azından böyle bi şansım olur belki
Aminnn inşallah hepimiz güzel haberler veririz. Tekrarladım şimdi vallahi koyu galiba iyi ki yapmışım test yoksa boş geçicektim bugünü canımİnşallah canım. 14 gün sonra güzel haberler vermek nasip olsun :)
Eki Görüntüle 2134989
Aminnn inşallah hepimiz güzel haberler veririz. Tekrarladım şimdi vallahi koyu galiba iyi ki yapmışım test yoksa boş geçicektim bugünü canımyalnız gebelik testiymiş gibi sevindim
İnsallah canım ya, bilmiyorum bu ay içimde bir kötü his var. Şu cikolata kisti ve tüp bebek forumlarını fazla okudum sanırım, orda kistten dolayı olumsuz sonuçlar alan çok fazla kişi vardı. İçim bi kötü oldu.birlikte alacağız inşallah güzel haberi senin de adetin bitti sanırım bugün itibari ile sıkı bir şekilde çalışmalara başlayalım
Ben aslında bu ay kk klübünü bırakacaktım okumayacaktım hiçbir forumu ama bu başlıkta kaldım dediğin gibi herkes çok pozitif ben rahim filmi çekilmeden önce buradan deneyimleri okudum iki gece kabuslar gördüm psikolojim bozulmuştu.İnsallah canım ya, bilmiyorum bu ay içimde bir kötü his var. Şu cikolata kisti ve tüp bebek forumlarını fazla okudum sanırım, orda kistten dolayı olumsuz sonuçlar alan çok fazla kişi vardı. İçim bi kötü oldu.
An itibarıyla karar vedim, bu ay bu başlık dışında başka forum da okumayacağım. İlk kez böyle kötü etkilendimbu başlıkta herkes daha pozitif..