Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
C chloen canım şimdi geldim doktordan iki tane yumurta oluşmuş biri 13 diğeri 14 mm çok iyi Çarşamba günü tekrar gel boyutlara bakalım. Ama rahim kalınlığın çok güzel gebeliğe çok müsait yakındır hazırlıklı olun dedi bu kadar umutlandırmasaydı iyiydi ama bakalım çarşambaya kadar büyüyecek mi ?

C chloen canım şimdi geldim doktordan iki tane yumurta oluşmuş biri 13 diğeri 14 mm çok iyi Çarşamba günü tekrar gel boyutlara bakalım. Ama rahim kalınlığın çok güzel gebeliğe çok müsait yakındır hazırlıklı olun dedi bu kadar umutlandırmasaydı iyiydi ama bakalım çarşambaya kadar büyüyecek mi ?
Büyür inşallah canım, senden de alacağız güzel haberleri :KK36:

Kızlar size mühim bişey danışıcam. Bu ovülasyon testi sizce pozitif mi negatif mi ilk kez çok hızlı bi şekilde çıktı ikinci çizgi. Bu ay ilk kez klomen kullandım doktor adetin 13 ya da 14. Günü gel dedi bugün 12. Günüm ama eşim sabah erkenden beş günlüğüne yurt dışına çıkıcak. Yani doktorun söylediği tarihlerde yumurtlama olursa değerlendiremicez. Ve bana gelmeden üç gün birliktelik olmasın dedi. Şimdi bu test pozitif mi acaba değerlendirsem mi bu son geceyi doktora gitmeyi beklemeyip

Eklentiler

• 91FB41AB-E6FE-4E83-94EB-06DED62FC9B4.jpeg
    91FB41AB-E6FE-4E83-94EB-06DED62FC9B4.jpeg
    14,8 KB · Görüntüleme: 43
Ayy ciddi misin bak ne güzel haberler alıyoruz bugun :KK200: büyür büyür tabi, az kaldı bu ay senden alacağız güzel haberleri

iğne vurulan arkadaşlar vurulduktan sonra göğüsleriniz ağrımaya başladı mı?

Çok güzel bir haber bu Cnm masallahhhh bekliyoruz güzel haberi :)

Kızlar size mühim bişey danışıcam. Bu ovülasyon testi sizce pozitif mi negatif mi ilk kez çok hızlı bi şekilde çıktı ikinci çizgi. Bu ay ilk kez klomen kullandım doktor adetin 13 ya da 14. Günü gel dedi bugün 12. Günüm ama eşim sabah erkenden beş günlüğüne yurt dışına çıkıcak. Yani doktorun söylediği tarihlerde yumurtlama olursa değerlendiremicez. Ve bana gelmeden üç gün birliktelik olmasın dedi. Şimdi bu test pozitif mi acaba değerlendirsem mi bu son geceyi doktora gitmeyi beklemeyip
yarın sabah gidicekse bence ilişki plsun gitmeden. Testin pik yapmış çünkü yarın çatlayacak muhtemelen. Ztn ilişki olmazsa doktora gitmenın de fatdası olmayacak cunku esın burda degıl

yarın sabah gidicekse bence ilişki plsun gitmeden. Testin pik yapmış çünkü yarın çatlayacak muhtemelen. Ztn ilişki olmazsa doktora gitmenın de fatdası olmayacak cunku esın burda degıl
Cevabın için çok sağol canım :KK200: sıvı alımına dikkat etmeden öylesine yaptım bunu şimdi bekleyip tekrarlıcam haklısın en azından böyle bi şansım olur belki

76436176-AF71-4CE2-94DC-0A5D5448CD9D.jpeg
İnşallah canım. 14 gün sonra güzel haberler vermek nasip olsun :)
Aminnn inşallah hepimiz güzel haberler veririz. Tekrarladım şimdi vallahi koyu galiba iyi ki yapmışım test yoksa boş geçicektim bugünü canım:KK57: yalnız gebelik testiymiş gibi sevindim :KK70:

birlikte alacağız inşallah güzel haberi senin de adetin bitti sanırım bugün itibari ile sıkı bir şekilde çalışmalara başlayalım :oops:
İnsallah canım ya, bilmiyorum bu ay içimde bir kötü his var. Şu cikolata kisti ve tüp bebek forumlarını fazla okudum sanırım, orda kistten dolayı olumsuz sonuçlar alan çok fazla kişi vardı. İçim bi kötü oldu.

An itibarıyla karar vedim, bu ay bu başlık dışında başka forum da okumayacağım. İlk kez böyle kötü etkilendim :KK43: bu başlıkta herkes daha pozitif..

İnsallah canım ya, bilmiyorum bu ay içimde bir kötü his var. Şu cikolata kisti ve tüp bebek forumlarını fazla okudum sanırım, orda kistten dolayı olumsuz sonuçlar alan çok fazla kişi vardı. İçim bi kötü oldu.

An itibarıyla karar vedim, bu ay bu başlık dışında başka forum da okumayacağım. İlk kez böyle kötü etkilendim :KK43: bu başlıkta herkes daha pozitif..
Ben aslında bu ay kk klübünü bırakacaktım okumayacaktım hiçbir forumu ama bu başlıkta kaldım dediğin gibi herkes çok pozitif ben rahim filmi çekilmeden önce buradan deneyimleri okudum iki gece kabuslar gördüm psikolojim bozulmuştu.
O yüzden bende burası dışında bir yer okumuyorum sende okuma doktorunun söyledikleri dışında hiçbirşeye kulak asma kalbini de bozma bu işin yüzde ellisi moral inanmaktan geçiyor herşey sıkma canını sakın o bebiş buraya gelecek başka yolu yok :emir_bebek::emir_bebek:

X