Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benide alın aranıza benim yarın kontrolüm var iğne hazır evde sanırım yarın vurulcak
sagol Cnm aynen kalp atışı duyana kadar galiba kafayı yiycez :))))

Bu eklediğim hemen 1 2 dk içindeki. Umarım vardır ya. Bunda birşey yok çünkü
Cnm ilk on dk sonrasını dikkate alma diyorlar ya al cunku gebelik yeni iken en başlarda sonradan çok silik zor görülen çizgiler çıkıyordu bende beta arttıkça ilk on dk sonra 5 dk en son hemen çıkmaya başladı

Yumurta olusuyr adetlerim düzenli cok sükür 30 da bir 17. gün yumurtlama tarihi oluyor genelde ama pco var o yuzden olmuyo ne yazıkkı ins bu ay olur bizimde yüzümüz güler klomen + iğne kulanmstım olmadı 2 ay klomen kullandım ama kendiğinden catladı iğnesiz kacırdık yada tutmadı bu ay 3.ayımız inş. olur ya yoksa 1 ay daha baska bi ilacla deneyip aşılama yaparız dedi keske o aşamalara gelmeden olsa allahım sen yardım et

O korkuyu zaten hic atlatamiyoruz Cnm ben kafayı yiyeceğim kalp atışı olacak mi diye

İnşallah canım benim. Tek test almıştım keşke bir kaç tane alsaymışım:) insan merak ediyor. Umarım inşallah vardır.

O korkuyu zaten hic atlatamiyoruz Cnm ben kafayı yiyeceğim kalp atışı olacak mi diye
İçini ferah tut kuzum. Allah büyük. Verdiğinde de vermediğin de de vardır bir hayır. Önüne geçemiyoruz. O korkuyu çok iyi biliyorum. Ultrason a bakan doktorun yüzündeki ifadeden bişeyler çıkarma çabası off

Bennn Cnm hoş geldin bu arada insallah bebeğine kavuşursun bize güzel haberi verip mutlu edersin bizleri de insallah:)
Ne kadar denedinz acaba Benim 3. ay doktor kontrolünde Yumurta olusuyr adetlerim düzenli cok sükür 30 da bir 17. gün yumurtlama tarihi oluyor genelde ama pco var o yuzden olmuyo ne yazıkkı ins bu ay olur bizimde yüzümüz güler klomen + iğne kulanmstım olmadı 2 ay klomen kullandım ama kendiğinden catladı iğnesiz kacırdık yada tutmadı bu ay 3.ayımız inş. olur ya yoksa 1 ay daha baska bi ilacla deneyip aşılama yaparız dedi keske o aşamalara gelmeden olsa allahım sen yardım et

Sıkma canını, en hayırlı en güzel zamanı bekliyorlar inşallah... Stres yapma, stres en büyük engel. Bende pko, eşimde morfoloji sıkıntısı filan var ama bu ay gerçekten kafam çok rahattı, iki yıldır da ilaçlar, takipler vs uğraşıyoruz normalde. Bu ay tekrar işe girecektim, olmazsa da olmaz, Rabbim ne nasip ettiyse kabulüm dedim. Olmazda seneye de devam edecektim öğretmenliğe, o yönde hayal kurmaya başladım. Pat diye gördük çift çizgiyi, elhamdulillah.

Yani diyeceğim o ki stres pkodan daha büyük engel.. Yoksa pko var diye bebek olmayacak diye bir kaide yok kesinlikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…