- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.061
Gördüm gördüm canım. Çizgi var evet, ben de gördüm. Bu 10.dakikada mı çıktı?Merhaba. Hadi inşallah bebiş olur o yumurta.
Peki siz vuruldunuzmu ? Ne gbi agri hissettiniz kiMerhaba. Hadi inşallah bebiş olur o yumurta.
Canım benimkide böyle bana yok geliyor arkadaşlar var diyor bilemedim bendeAz önceki mesaja ekleyememiştim
Merhaba benide alın aranızabenim yarın kontrolüm var iğne hazır evde sanırım yarın vurulcak
sagol Cnm aynen kalp atışı duyana kadar galiba kafayı yiycez :))))Estağfurullah canım çok iyi anlıyorum çünkü ben de boş kaldıkça telefonda kalp ne zaman atar, kese ne zaman görünür vs diye arama yapıyorum6mm çıktı canım kese. Karından gördü, kan değerim de biraz önce çıkmış, bhcg 3775, çok şükür.
Kalp için de iki hafta sonraya, ayın 24ünde çağırdı işte ama en azından 21inde gitsem görünür mü ben de çok merak ediyorum
Bennn Cnm hoş geldin bu arada insallah bebeğine kavuşursun bize güzel haberi verip mutlu edersin bizleri de insallah:)BAYANLAR BİŞİ SORCAM ARANIZDA PCO OLUPTA KLOMEN ÇATLATMA İĞNESİYLE HAMİLE OLAN VARMI ACABA
Bu eklediğim hemen 1 2 dk içindeki. Umarım vardır ya. Bunda birşey yok çünküGördüm gördüm canım. Çizgi var evet, ben de gördüm. Bu 10.dakikada mı çıktı?
Öyleyse müsaitsen koş kan ver canım
Var Cnm silik ciZgi insallah hamileisn Cnm aynen görüyoruz :)Az önceki mesaja ekleyememiştim
Üff inşallah hepimizin kinde vardır. Net birşey göremediğimden inanmıyorumCanım benimkide böyle bana yok geliyor arkadaşlar var diyor bilemedim bende
Cnm ilk on dk sonrasını dikkate alma diyorlar ya al cunku gebelik yeni iken en başlarda sonradan çok silik zor görülen çizgiler çıkıyordu bende beta arttıkça ilk on dk sonra 5 dk en son hemen çıkmaya başladıBu eklediğim hemen 1 2 dk içindeki. Umarım vardır ya. Bunda birşey yok çünkü
Ah canım ya inşalllah vardır.Var Cnm silik ciZgi insallah hamileisn Cnm aynen görüyoruz :)
O korkuyu zaten hic atlatamiyoruz Cnm ben kafayı yiyeceğim kalp atışı olacak mi diyeAh canım ya inşalllah vardır.
6 yıldır evliyim. Ekim 2014 ten beri çabalıyoruz.
2 kaybım var biri 14 haftalık biri 8 haftalık. Hep yine birşey olur mu korkusu. Allah yardımcımız olsun. İnşallah vardır ve sağlıkla kucagıma alırım.
İnşallah canım benim. Tek test almıştım keşke bir kaç tane alsaymışım:) insan merak ediyor. Umarım inşallah vardır.Cnm ilk on dk sonrasını dikkate alma diyorlar ya al cunku gebelik yeni iken en başlarda sonradan çok silik zor görülen çizgiler çıkıyordu bende beta arttıkça ilk on dk sonra 5 dk en son hemen çıkmaya başladı
İçini ferah tut kuzum. Allah büyük. Verdiğinde de vermediğin de de vardır bir hayır. Önüne geçemiyoruz. O korkuyu çok iyi biliyorum. Ultrason a bakan doktorun yüzündeki ifadeden bişeyler çıkarma çabası offO korkuyu zaten hic atlatamiyoruz Cnm ben kafayı yiyeceğim kalp atışı olacak mi diye
Bunda pek bir şey görünmüyor evet ama diğeri baya net canım ya.. Kan verecek misin, bekleyecek misin canım?Bu eklediğim hemen 1 2 dk içindeki. Umarım vardır ya. Bunda birşey yok çünkü
Ne kadar denedinz acaba Benim 3. ay doktor kontrolünde Yumurta olusuyr adetlerim düzenli cok sükür 30 da bir 17. gün yumurtlama tarihi oluyor genelde ama pco var o yuzden olmuyo ne yazıkkıBennn Cnm hoş geldin bu arada insallah bebeğine kavuşursun bize güzel haberi verip mutlu edersin bizleri de insallah:)
Bende canım hakkımızda hayırlısıÜff inşallah hepimizin kinde vardır. Net birşey göremediğimden inanmıyorum
Perşembe günü bir idrar testi yapıp kan versem diyorum. Koyulaşma varsa gideyim. Sıfırlı değerlerle çok kapıdan döndüm :)Bunda pek bir şey görünmüyor evet ama diğeri baya net canım ya.. Kan verecek misin, bekleyecek misin canım?
Sıkma canını, en hayırlı en güzel zamanı bekliyorlar inşallah... Stres yapma, stres en büyük engel. Bende pko, eşimde morfoloji sıkıntısı filan var ama bu ay gerçekten kafam çok rahattı, iki yıldır da ilaçlar, takipler vs uğraşıyoruz normalde. Bu ay tekrar işe girecektim, olmazsa da olmaz, Rabbim ne nasip ettiyse kabulüm dedim. Olmazda seneye de devam edecektim öğretmenliğe, o yönde hayal kurmaya başladım. Pat diye gördük çift çizgiyi, elhamdulillah.Yumurta olusuyr adetlerim düzenli cok sükür 30 da bir 17. gün yumurtlama tarihi oluyor genelde ama pco var o yuzden olmuyo ne yazıkkıins bu ay olur bizimde yüzümüz güler klomen + iğne kulanmstım olmadı 2 ay klomen kullandım ama kendiğinden catladı iğnesiz kacırdık yada tutmadı bu ay 3.ayımız inş. olur ya yoksa 1 ay daha baska bi ilacla deneyip aşılama yaparız dedi keske o aşamalara gelmeden olsa allahım sen yardım et