-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.981
Yaptınnn mıııı :)) Ya var ya görmek istediğimiz için mi acaba çoook silil gibi sanki. Ben yapamıyorum korkuyorum resmen
Yaptınnn mıııı :)) Ya var ya görmek istediğimiz için mi acaba çoook silil gibi sanki. Ben yapamıyorum korkuyorum resmen
Kızlar merak ettiğiniz icin çok sağolun keseyi gördük 5+5 günlü çıktı ultrasonda 10 gün sonrA kalp atışı icin çağırdı insallah kalp atışını da duymayı nasip eder rabbim
Sağol Cnm aminnn insallah rabbim sanada kısmet eder çok güzel bir duygu :)Çok sevindim kalp atışınıda duyarsın inş
Maşallahh diyelim o zaman ilk :) Sağlıkla zamanında gelsin inşallah :) çok sevindimKızlar merak ettiğiniz icin çok sağolun keseyi gördük 5+5 günlü çıktı ultrasonda 10 gün sonrA kalp atışı icin çağırdı insallah kalp atışını da duymayı nasip eder rabbim
Gidecektim test almaya gök gürültüsü yağmur imkansız çıkmam :) Eşime dedim ama inşallah alır :)Canım sende yap istersen. Ben sırf yarınla karşılaştırabilmek için yaptım. Yarınki daha koyu çıkarsa kan testi yaparım (12.gün) eğer çıkmazsa regl tarihimi beklerim.
Yaaa maşallahh maşallahh :) Hoşgelmiş :)Eki Görüntüle 2134843 Merhaba teyzelerim ben geldim :) artık kendime arkadaş bekliyorum insallahhhhh
Oyy hoş gelmiş, sefalar getirmiş minnoşEki Görüntüle 2134843 Merhaba teyzelerim ben geldim :) artık kendime arkadaş bekliyorum insallahhhhh
Hadi bakalım inşallah görürsünüzOyy hoş gelmiş, sefalar getirmiş minnoş
Biz de yarın gideceğiz canım, bakalım keseyi görebilecek miyiz
yaaaa masallahh allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizlerede nasıp etsin insallah yarabbimEki Görüntüle 2134843 Merhaba teyzelerim ben geldim :) artık kendime arkadaş bekliyorum insallahhhhh
Yaaa maşallah umarım cinsiyetini öğrendiğimiz zamanları görürüz. Sen nasılsın iyi misin?Eki Görüntüle 2134843 Merhaba teyzelerim ben geldim :) artık kendime arkadaş bekliyorum insallahhhhh
sagol kuzum insallah insallah keseyi görürsün Cnm rabbim yardımcın olsun haber et olurmu :)Oyy hoş gelmiş, sefalar getirmiş minnoş
Biz de yarın gideceğiz canım, bakalım keseyi görebilecek miyiz
Bende sizden Cnm bekliyorum güzel haberi yoğunluktan sürekli yazamadam da takip ediyorum sabahları test yaptınız mi diye ilk buraya bakıyorum :)Hadi bakalım inşallah görürsünüzgüzel haberlerinizi bekliyoruz
Amiinnnn aminnn kuzum insallah :)yaaaa masallahh allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizlerede nasıp etsin insallah yarabbim
Sağol Cnm insallah ilk sizlere attım resmî kızlar cunku biliyorum birbirimizin mutluluğu mutlu ediyor ve umud oluyor :) birazdan resmî silecem sİzde rica etsem alıntıdaki resimleri silermişsiniz görmenizi istedim o kadar çok alıştım ki size :) ben iyiyim sürekli dinleniyorum Cnm ufak sancı ve bulantılar oluyor :) çok şükür halimize başka birşey Yok daha iyiyim geçen haftaya göre :)Yaaa maşallah umarım cinsiyetini öğrendiğimiz zamanları görürüz. Sen nasılsın iyi misin?
Canım benim çok sevindim inşallah kalp atışını da duyarsınız yakındaSilemedim neyse kalacak artık :) bir sure sonrA demekki duZenle seçeneği kayboluyor :)