Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah Allah valla ben göremiyorum ama hayırlısı bakalım

Amin canım darısı başınıza inşallah :)

Hayırlısı canım, bol bol dua edeceğiz inşallah :)
Cnm kese kaç haftalık çıktı ölçüm de kac mm di birde bebek oluşumu vs birşey gördü mü birde muayene karnından mi vajinal mi çok soru sordum kalp atışı ne zaman duyulur diye sürekli nette geziyorum

Günaydın kızlar.
Çatlatma iğnesi günü hariç 12. Gün dayanamadım testi yaptım. Tabi ki negatif

Estağfurullah canım çok iyi anlıyorum çünkü ben de boş kaldıkça telefonda kalp ne zaman atar, kese ne zaman görünür vs diye arama yapıyorum 6mm çıktı canım kese. Karından gördü, kan değerim de biraz önce çıkmış, bhcg 3775, çok şükür.

Kalp için de iki hafta sonraya, ayın 24ünde çağırdı işte ama en azından 21inde gitsem görünür mü ben de çok merak ediyorum

Ya test bozuk gibiydi içini açtım. Hemen yok diye bıraktım 10 dk sonra ınce bi çizgi gördüm. Çatlatma iğnesi etkisi kalmış olabilir mi

Ya test bozuk gibiydi içini açtım. Hemen yok diye bıraktım 10 dk sonra ınce bi çizgi gördüm. Çatlatma iğnesi etkisi kalmış olabilir mi
Genelde ilk 10dk içindeki sonuçlar doğru kabul edilir canım. Daha önce yapmış mıydın dün filan, çizgi var mıydı? 12 gün sürmez diye biliyorum iğnenin etkisi. Başka test varsa istersen testi tekrarla, emin olmak için ya da kan verebilirsin..

Zamam cabucak gecsın ve kalp atıslarınk da duy inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…