- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.739
- 198
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
Aynen ama yapacak bişey yok...Beklemek o kadar zorki....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ama yapacak bişey yok...Beklemek o kadar zorki....
Kaldı 7 günAynen ama yapacak bişey yok...
benim de adete 9 gün var. iğne vurulalı 1 hafta oldu. Adet gününü bekleyeceğim sonra hayal kırıklığı oluyorKaldı 7 gün
benim de adete 9 gün var. iğne vurulalı 1 hafta oldu. Adet gününü bekleyeceğim sonra hayal kırıklığı oluyor![]()
Sen benden 2 gün sonra yaptırmışsın.vall bekleyebiliyorsan bekle ben şu an çok şaşkınım ne olduğum belli değil keşke ben de yapmasaydım.
Evet 14 gün sonra kesin ve net sonucu alırsınız tabii bekleyebilirsenizacaba ben de 1 hafta sonra yapsam mı iğnenin üstünden 2 hafta geçmiş oluyor
Evet 14 gün sonra kesin ve net sonucu alırsınız tabii bekleyebilirseniz
İşte bilmiyorum cnm belki de yoktur bnm silik çizgi var 2 gündür iğneden mi değil mi bilmiyorum ve meraktan öleceğim.sen de idrar testi yapsana bakalım sen de ne çıkacak burada tartışır bir cvp buluruzöyle yapayım en iyisi iğnenin etkisi var yani şu an yapsam bile
İşte bilmiyorum cnm belki de yoktur bnm silik çizgi var 2 gündür iğneden mi değil mi bilmiyorum ve meraktan öleceğim.sen de idrar testi yapsana bakalım sen de ne çıkacak burada tartışır bir cvp buluruz
Pazartesiye kadar bnm de ne olduğu belli olurama benim daha 1 hafta oldu canım emin olamıyorum pazartesi falan yaparım belki :)
Pazartesiye kadar bnm de ne olduğu belli olur
Şu sıra sonucu alırsan haberlerini bekliyorumhadi bakalım inşallah tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize. sürekli dua ediyorum ben bu ay yumurtlama takibi ve hacamat yaptırdım. Geçen ay da rahim filmi çektirmiştim. İnşallah hayırlısı olur ve hamile kalırım :)
Şu sıra sonucu alırsan haberlerini bekliyorum
Canim umudunu kırmak istemem ama 12. Güne kadar çizgi cikiyo benimde olmuştu 12. Gün çok silikleşmişti seninkide öyle görünüyo hala iğnenin etkisidir büyük ihtimalle tam 15. Gün yap Ozaman net sonucu alırsınKizlar ignenin 12.gunu testime bakarmisiniz
Senin tarih eskiymiş Canim pardon dikkat etmedim tarihe sonucun ne oldu pekiKizlar ignenin 12.gunu testime bakarmisiniz
Benimki silik çizgi devam ama her yapışımda o silik çizgi iyice silikleşiyor yrn netleşecek sanırımSenin tarih eskiymiş Canim pardon dikkat etmedim tarihe sonucun ne oldu peki
Valla ben 3 günün 3 ünde de yaptım sonuç bekliyorum yarın netleşir.yani olacağı varsa 2 kere yapsan da oluyor yoksa 5 kere yapsan da olmuyorKozlar iğneden sonra kaçıncı gün ve ne sıklıkta ilişki oldu doktor bana ertesi gününden itibaren 3 gün demişti ama bende 2.günü yapamadım yetersiz mi olcak
Doğru diyorsun aslında kısmet artık inşallah işe yarar bu 4. Çatlatma iğnem daha öncekiler hüsran malesefValla ben 3 günün 3 ünde de yaptım sonuç bekliyorum yarın netleşir.yani olacağı varsa 2 kere yapsan da oluyor yoksa 5 kere yapsan da olmuyor
canım 14.gün test yapman lazım ilacın etkiside olabiliyor en iyi sonuç 14.günÇatlatma iğnesi yapıldıktan sonra idrar testini 9ve 10 gün sonra yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce ilacın etkisi midir?