• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte bilmiyorum cnm belki de yoktur bnm silik çizgi var 2 gündür iğneden mi değil mi bilmiyorum ve meraktan öleceğim.sen de idrar testi yapsana bakalım sen de ne çıkacak burada tartışır bir cvp buluruz

ama benim daha 1 hafta oldu canım emin olamıyorum pazartesi falan yaparım belki :)

Pazartesiye kadar bnm de ne olduğu belli olur

hadi bakalım inşallah tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize. sürekli dua ediyorum ben bu ay yumurtlama takibi ve hacamat yaptırdım. Geçen ay da rahim filmi çektirmiştim. İnşallah hayırlısı olur ve hamile kalırım :)

Kozlar iğneden sonra kaçıncı gün ve ne sıklıkta ilişki oldu doktor bana ertesi gününden itibaren 3 gün demişti ama bende 2.günü yapamadım yetersiz mi olcak

Kozlar iğneden sonra kaçıncı gün ve ne sıklıkta ilişki oldu doktor bana ertesi gününden itibaren 3 gün demişti ama bende 2.günü yapamadım yetersiz mi olcak
Valla ben 3 günün 3 ünde de yaptım sonuç bekliyorum yarın netleşir.yani olacağı varsa 2 kere yapsan da oluyor yoksa 5 kere yapsan da olmuyor

Back