- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
Bence bir iki gün sonra tekrarla ya da kan testi yaptır garanti olsun
haklisin 2 gun daha bekleyeyim. Umudum kalmadı bu aydan ama napalim obur aya kısmet artik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bir iki gün sonra tekrarla ya da kan testi yaptır garanti olsun
Doğru zamanda gelecektir pes etmek yokkhaklisin 2 gun daha bekleyeyim. Umudum kalmadı bu aydan ama napalim obur aya kısmet artik.
khaleesi41 ilk denemeyse öyleyse bence doktora gitmeye devam et yarım bırakma tedavini
Doğru zamanda gelecektir pes etmek yokk
Her şey çok zor ,çocuk yapmak,onu sağlıkla beslemek,doğurmak,büyütmek...bgn bir arkadaşımın akrabası kürtaj olmuş mesela 8 haftalık çocuğun kalbi durduğu için ve bu ikincisiymiş.neler var allah verecekse sağlıklı versin vallaöyle ilk Kızım da da çok denedik klomen çatlatma iğnesi vs. Olmadi hic biri. Tedavileri bıraktıktan 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Beklenmedik anda geldi. Simdi ikinciyi istiyorum testesteron hormonu yuksek diye adet bile hapsiz olamıyorum. Simdi klomen ve çatlatma iğnesine geri döndüm. Geçen ay sadece klomen kullandım bu ay klomen çatlatma iğnesi kullandım. Bu ayda olmadi sanırım. Bir daha ki aya kısmet
AminnnHer şey çok zor ,çocuk yapmak,onu sağlıkla beslemek,doğurmak,büyütmek...bgn bir arkadaşımın akrabası kürtaj olmuş mesela 8 haftalık çocuğun kalbi durduğu için ve bu ikincisiymiş.neler var allah verecekse sağlıklı versin valla
Her şey çok zor ,çocuk yapmak,onu sağlıkla beslemek,doğurmak,büyütmek...bgn bir arkadaşımın akrabası kürtaj olmuş mesela 8 haftalık çocuğun kalbi durduğu için ve bu ikincisiymiş.neler var allah verecekse sağlıklı versin valla
Çocuk düşünüp çocuğu olmayanlar için uygulanıyor yumurta geliştiriciler ve çatlatma iğneleri.işi kolaylaştırıyorlar yaniHanımlar neye göre çatlatma iğnesi ne ihtiyaç duyuyor doktorlar? Yani önce ne gibi tetkikler yapıyor da bu iğne gerekiyor ?
Çocuk düşünüp çocuğu olmayanlar için uygulanıyor yumurta geliştiriciler ve çatlatma iğneleri.işi kolaylaştırıyorlar yani
Doktorların metotları çok farklı birbirinden hangi aşamada doktorun gerek görecek onu doktorun bilir.bana hmn ilk aşamada uygulanmıştı meselaOnu biliyorum da hangi aşamada buna gerek duyuluyor. Ben de çocuk konusunda tedaviye başladık bana şimdi bir film verdi doktor histeroskopi , henüz böyle bir iğneden bahsedilmedi. Ben de çatlamaya ilgili bir durum olmadığından mı acaba. Ne dersiniz
Bana da ilk tedavi olarak verdi.Onu biliyorum da hangi aşamada buna gerek duyuluyor. Ben de çocuk konusunda tedaviye başladık bana şimdi bir film verdi doktor histeroskopi , henüz böyle bir iğneden bahsedilmedi. Ben de çatlamaya ilgili bir durum olmadığından mı acaba. Ne dersiniz
Bana da ilk tedavi olarak verdi.
Canım ben bir dış gebelik geçirdim geçen sene doğal yollarla gebe kalmıştım. Sağ tüpümü kaybettim dış gebelik sebebiyle. Sonra 9 ay hamile kalamadım. Doktora gittim (özel hastane) yumurtlama ve rahim normal ama sorun tek tüpün yok tedavi başlayalım dedi. Klomen ve çatlatma iğnesiyle başlamak istedi. Yumurta vardı ve büyüktü 2. gün o yüzden klomen vermedi sadece çatlatma iğnesi yaptı 8. gün. Rahim filmi çekilmedim. Bence doktorlar hastaya göre tedavi başlıyorlar. Herkesin durumu farklı tedavi de farklı oluyor. Ben doktoruma çok güveniyorum. Siz de güveniyorsanız hiç sorgulamayın güvenmiyorsanız bence doktorunuzu değiştirin.Histeroskopi yapıldı mı size? Direkt bebek tedavisi amaçlı gitiginizde çatlatma iğnesi mı verdi yani? Bir de ozele mı devlete mı gittiniz?
Bence 1-2 gün daha bekle canım. Hormonlar ilk olarak kana sonra idrara karışırKızlar bugün 14. gün ve idrar testi negatif...
Lekeler başladı bugün yarın adet olurum...Bence 1-2 gün daha bekle canım. Hormonlar ilk olarak kana sonra idrara karışır
allah hepimize yardım etsin cnmm umarım bu ay güzel sonuçlar alırsın test için bi kaç gün daha bekle derim. gerçi 12. gün kanda belli olur ama yinede net olsun. bende cumartesi yaptırdım çatlatma iğnesini beklemedeyim bir yılı geçti deniyoruz bizde pko var bende her gün dua ediyorumbenimde kloman ve ovitrellede 6.ayım hala gezel sonuç alamadım. artık bu son şansım 3-6 ay kadar ara vrecez tedaviye.7 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum ama 2 gündür sağ kasığımda ağrı hissediyorum acaba ne zaman tahlil yaptırabilirim erken olarak. en erken ne kadar sürede tespit edilir. iğneden sonra 12 gün pozitiftir diye cesaret edemiyorum artık yoruldum her ay kırmızıları görmekten.