• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugün igneden sonra 13.gunum. yarin adet gunum. Sizce bu pozitif midir yoksa ignenin etkisi mi? Bu arada dun de yaptim dün sadece golge vardi.
Canım bence hamilesin, bildigin çizgi çıkmış yani eğer iğnenin etkisi olsaydı dünkü testte de öyle çıkardı hatta daha koyu çıkardı. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin vardır, hayırlı haberler inşallah. Bizlere de umut oluyor bu şekilde

Canım bence hamilesin, bildigin çizgi çıkmış yani eğer iğnenin etkisi olsaydı dünkü testte de öyle çıkardı hatta daha koyu çıkardı. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin vardır, hayırlı haberler inşallah. Bizlere de umut oluyor bu şekilde
inşallah canımm,yarın sonucu alınca yazcam buraya. inşallah her şey güzel olur. hayırlısı hepimiz için.

Merhaba kızlar. ben de çatlatma iğnesi oldum, olduktan sonra 13. Gün beta hcg 14,3 çıktı. 15. Gün 32,7 cıktı.sizce normal bi artış mı bu? bilgilendirirseniz sevinirim

Merhaba kızlar. ben de çatlatma iğnesi oldum, olduktan sonra 13. Gün beta hcg 14,3 çıktı. 15. Gün 32,7 cıktı.sizce normal bi artış mı bu? bilgilendirirseniz sevinirim
Bence normal iki katına çıkmış değeriniz, hayırlı olsun diyelim :)

Değildir kuzu iyi düşün iyi olur, bi defa oldu diye hep olacak hali yok ya. ,çok tebrik ederim. İki gün sonra yeniden kan vericeksin dimi?
evett bu dünkü değerimdi yarın yine vercem bakalım ikiye katlanmış mı. sonra doktora giderim. çok teşekkürler..doktor dış gebelik riskin çok yüksek dedi o yüzden bu korkularım :( hayırlısı olsun inşallah

Sevgili hanımlar,

Bu gün çatlatma iğnesinin tam 11. Günü ve idrar testim negatif silik çizgi bile yok. Umut yok mu bu ay? Gebelik olsa silik çizgi olurdu dimi? :KK43:

Sevgili hanımlar,

Bu gün çatlatma iğnesinin tam 11. Günü ve idrar testim negatif silik çizgi bile yok. Umut yok mu bu ay? Gebelik olsa silik çizgi olurdu dimi? :KK43:
Canim benim 13.gun silik çıkmıştı 12.gun de iyice bakınca golge görünüyordu sadece ve 11.gun hiçbir şey yoktu. Belli olmaz yani insallah vardir

Kizlar ignenin 12.gunu testime bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG_2039.JPG
    IMG_2039.JPG
    23,6 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_2046.JPG
    IMG_2046.JPG
    31,5 KB · Görüntüleme: 65
Arkadaşlar 10 gün önce çatlatma iğnesi oldum dün ve bgn idrar testi silik ikinci çizgi çıkıyor kan testimde dün 5.8 di sizce ilacın etkisindeb midir?adetime de 7 gğn var lütfen cevap yazın

Back