- 7 Kasım 2024
- 126
- 46
- 29
- Konu Sahibi Spontane28
Merhaba inşallah sizinki tutmuştur bende yeni tedavi olucam bu süreçte nasıl tedavi olduğunuz ilaç kullanıp catlama iğnesini siz mi.vurdunuz yoksa doktorunuzun vurdu yqrdimlasalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba inşallah sizinki tutmuştur bende yeni tedavi olucam bu süreçte nasıl tedavi olduğunuz ilaç kullanıp catlama iğnesini siz mi.vurdunuz yoksa doktorunuzun vurdu yqrdimlasalim
Evet dulphaston verdi perşembe günü başla dedi içmeyeMerhaba bnde 30 ekimde vuruldum sonra 5 günü değerlendirdik arka arkaya.. aynen bnmde 2 yımurtam gelişmişti. Doktorun sana iğneden sonra başlaman gereken bir ilaç verdi mi
Banada progestan vermişti baya işe yaradı sanırım.. Aklında sormak istediğin birşey varsa yardımcı olurum cnmEvet dulphaston verdi perşembe günü başla dedi içmeye
Çatlatma sonrası ovulasyon takibi yaptın mıBanada progestan vermişti baya işe yaradı sanırım.. Aklında sormak istediğin birşey varsa yardımcı olurum cnm
Yok cnm yapmadım zaten 30 ekimde vuruldum 36 saat sonra yumurta çatlıyor.. İlk testimi 11 kasımda yaptım negatif çıktı ikinci testimi 15 nde yaptım pozitif çıktıÇatlatma sonrası ovulasyon takibi yaptın mı
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bebişini de sağ sağlim kucağına alırsın inşallah sende pcos falan varmıydıYok cnm yapmadım zaten 30 ekimde vuruldum 36 saat sonra yumurta çatlıyor.. İlk testimi 11 kasımda yaptım negatif çıktı ikinci testimi 15 nde yaptım pozitif çıktı
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bebişini de sağ sağlim kucağına alırsın inşallah sende pcos falan varmıydı
Merhaba kesinlikle igne etkisi gebelik belirtileri 14 günden sonra başlıyor ama tabi her insanda bir degil.. şuan senin vücudunda igne atılmadıgı için onun etkisidirMerhaba bende 15 kasımda çatlatma iğnesi oldum şuan 5.günüm kasıklarım batıyor bana bu iğne etkisimi
Vurundugumuz igne yalancı gebelik etkisi veriyor. İgne etkisi vücuttan 12. Gün çıkıyor eger hamileyseniz ki inşallah tutunmuştur şuan bu belirtiler için çok erken çünkü daha sana tutunmaya çalışıyordurPeki bugün 8 günüm memelerimin ucu ağrıyor bide ara ara giren
Tutunma olabilir yumurtan çatladıgı içinde olabilirpeki sol tarafım iki gün boyunca ağrıyorduu acaba tutunma ağrısı değilmiydi
Merhaba bende 2 aralıkta oldum iğne 2 gün sonra ilişkiye girdim ama üst üste olmadı gün asırı olacak gibi. Tutarmı bilmiyorum ama iki yumurtam 23 diğeri 17 mm demişti.Merhaba canım.. çok şükür benim ki tuttu.. hamileyim şuan sormak istediğin ne varsa sorabilirsin elimden geldiğince sana yardımcı olmak isterim
Benimde 2 yumurtam gelişmişti.. Tutar ALLAH n izniyleMerhaba bende 2 aralıkta oldum iğne 2 gün sonra ilişkiye girdim ama üst üste olmadı gün asırı olacak gibi. Tutarmı bilmiyorum ama iki yumurtam 23 diğeri 17 mm demişti.
Umarım heyecanla bekliyorum. Reglim geçene kadar test yapmayacagım umarım olur. .Benimde 2 yumurtam gelişmişti.. Tutar ALLAH n izniyle
Merhaba bende bu ay klomen kullandım yarın doktor kontrolum var eğer buyuduyse yumurta iğne vurulacagim da bu iğne zor mu bulunuyor ve fiyatı nedir acabaBenimde 2 yumurtam gelişmişti.. Tutar ALLAH n izniyle
Benim olduğum şehirde ilk eczanede buldum 1.100 TL ye aldmMerhaba bende bu ay klomen kullandım yarın doktor kontrolum var eğer buyuduyse yumurta iğne vurulacagim da bu iğne zor mu bulunuyor ve fiyatı nedir acaba
Baya pahalıymış içinde kaç tane oluyor acaba ?Benim olduğum şehirde ilk eczanede buldum 1.100 TL ye aldm
1 tane tek kullanımlıkBaya pahalıymış içinde kaç tane oluyor acaba ?