• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün doktor beta h
Hissediyorsan vardır canım hep öyle oluyor çünkü:))
Dün doktorum beta hcg ye tıklamayı unuttu sanmıştım . Bugün öylesine tekrar sağlık ocağına gittim ve bakmış doktorum beta hcg ye
Sonuç 11.5 :KK76::halay::KK45:
Doktorum pzt tekrar yap dedi.

Dua edin ne olur :KK39:

Dün doktor beta h

Dün doktorum beta hcg ye tıklamayı unuttu sanmıştım . Bugün öylesine tekrar sağlık ocağına gittim ve bakmış doktorum beta hcg ye
Sonuç 11.5 :KK76::halay::KK45:
Doktorum pzt tekrar yap dedi.

Dua edin ne olur :KK39:
Hayırlı olsun canım benim ;)
Inşallah değerlerin katlanarak artar♡
Yine bugün dr a gittik..
Bu ayda çatlatma iğnesi vurulcam..
Yine olmazsa göbekten delik açılarak bakılacak:(

Kızlar sata göre hamileliğim 9haftalık keseye göre 6+5 haftalık fakat kese ve yolk sac gözüktü bebek gözükmedi kanamam yok agrım yok sadece gebelik halleri var bu kadar hafta bekledikten sonra aldıgım haber ile yıkıldım sizlerde bebek kaç hafta da gözüktü benim durumumu yasayan varmı? Doktor hemen kürtaj yapamam dedi bekleyelim dedi.

Kızlar çatlatma iğnesinin 11. Gunu test silik hala iğneden dolayımı böyle

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    83,5 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar sata göre hamileliğim 9haftalık keseye göre 6+5 haftalık fakat kese ve yolk sac gözüktü bebek gözükmedi kanamam yok agrım yok sadece gebelik halleri var bu kadar hafta bekledikten sonra aldıgım haber ile yıkıldım sizlerde bebek kaç hafta da gözüktü benim durumumu yasayan varmı? Doktor hemen kürtaj yapamam dedi bekleyelim dedi.
Canim kan değerin kaç çıkıo normalde 1000 i geçtiği Zaman kese görünüyo bende tam iyi bilemiyorum inşallah sorun yoktur ve bebeğin seninledir

Kan değeri 10 bin üstünde bende kese gözüküyor yolk sac kese si de gözüküyor bebeği besleyecek olan ama bebek gözükmedi ne yazık ki o kadar kötü bişey ki bu yasadgm allah düşmanımın basına vermesin diyorum
Canim kan değerin kaç çıkıo normalde 1000 i geçtiği Zaman kese görünüyo bende tam iyi bilemiyorum inşallah sorun yoktur ve bebeğin seninledir

Kan değeri 10 bin üstünde bende kese gözüküyor yolk sac kese si de gözüküyor bebeği besleyecek olan ama bebek gözükmedi ne yazık ki o kadar kötü bişey ki bu yasadgm allah düşmanımın basına vermesin diyorum
Evet Canim Allah buyuktur başka doktora gittinmi aynı doktora gitme belki onun göremediğini başka doktor görür

Kizlar bugün igneden sonra 13.gunum. yarin adet gunum. Sizce bu pozitif midir yoksa ignenin etkisi mi? Bu arada dun de yaptim dün sadece golge vardi.

Eklentiler

• PicsArt_08-09-07.56.28.jpg
    PicsArt_08-09-07.56.28.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 60
Kizlar bugün igneden sonra 13.gunum. yarin adet gunum. Sizce bu pozitif midir yoksa ignenin etkisi mi? Bu arada dun de yaptim dün sadece golge vardi.
Pozitif gibi görünüyo Canim iğnenin etkisi olduğunu sanmıyorum arkadaşımda iğnenin 13. Gunu pozitifi gördü suan ikizlere hamile sende hemen Bi kan testi yaptır emin ol :)

Back