- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.739
- 198
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
Hissediyorsan vardır canım hep öyle oluyor çünkü:))Sabırsızlıkla gün bekliyorum :) bir yanım var diyor bir yanım ümitlenme diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hissediyorsan vardır canım hep öyle oluyor çünkü:))Sabırsızlıkla gün bekliyorum :) bir yanım var diyor bir yanım ümitlenme diyor
Dün doktorum beta hcg ye tıklamayı unuttu sanmıştım . Bugün öylesine tekrar sağlık ocağına gittim ve bakmış doktorum beta hcg yeHissediyorsan vardır canım hep öyle oluyor çünkü:))
Hayırlı olsun canım benimDün doktor beta h
Dün doktorum beta hcg ye tıklamayı unuttu sanmıştım . Bugün öylesine tekrar sağlık ocağına gittim ve bakmış doktorum beta hcg ye
Sonuç 11.5
Doktorum pzt tekrar yap dedi.
Dua edin ne olur![]()
evet 14 gün geçmesi lazım cnmKızlar merhaba çatlatma iğnesinin 9. Günü idrarda pozitif çıkması iğneden dolayımı
Tamam Canim teşekkür ederim :)evet 14 gün geçmesi lazım cnm
Canim kan değerin kaç çıkıo normalde 1000 i geçtiği Zaman kese görünüyo bende tam iyi bilemiyorum inşallah sorun yoktur ve bebeğin seninledirKızlar sata göre hamileliğim 9haftalık keseye göre 6+5 haftalık fakat kese ve yolk sac gözüktü bebek gözükmedi kanamam yok agrım yok sadece gebelik halleri var bu kadar hafta bekledikten sonra aldıgım haber ile yıkıldım sizlerde bebek kaç hafta da gözüktü benim durumumu yasayan varmı? Doktor hemen kürtaj yapamam dedi bekleyelim dedi.
Canim kan değerin kaç çıkıo normalde 1000 i geçtiği Zaman kese görünüyo bende tam iyi bilemiyorum inşallah sorun yoktur ve bebeğin seninledir
Evet Canim Allah buyuktur başka doktora gittinmi aynı doktora gitme belki onun göremediğini başka doktor görürKan değeri 10 bin üstünde bende kese gözüküyor yolk sac kese si de gözüküyor bebeği besleyecek olan ama bebek gözükmedi ne yazık ki o kadar kötü bişey ki bu yasadgm allah düşmanımın basına vermesin diyorum
Evet Canim Allah buyuktur başka doktora gittinmi aynı doktora gitme belki onun göremediğini başka doktor görür[/QUOTE
Pozitif gibi görünüyo Canim iğnenin etkisi olduğunu sanmıyorum arkadaşımda iğnenin 13. Gunu pozitifi gördü suan ikizlere hamile sende hemen Bi kan testi yaptır emin ol :)Kizlar bugün igneden sonra 13.gunum. yarin adet gunum. Sizce bu pozitif midir yoksa ignenin etkisi mi? Bu arada dun de yaptim dün sadece golge vardi.
İnsallah canim daha once dış gebelik geçirdim ins varsa da sağlıklı gebeliktir. Kan verdim sonuc bekliyorumPozitif gibi görünüyo Canim iğnenin etkisi olduğunu sanmıyorum arkadaşımda iğnenin 13. Gunu pozitifi gördü suan ikizlere hamile sende hemen Bi kan testi yaptır emin ol :)
Naptın sonucunu aldınmı ?İnsallah canim daha once dış gebelik geçirdim ins varsa da sağlıklı gebeliktir. Kan verdim sonuc bekliyorum
aksi gibi hala çıkmadı yaaNaptın sonucunu aldınmı ?
Baya uzun surmuş insaAllah hamilesindir Canim mutlaka sonucunu yazaksi gibi hala çıkmadı yaa![]()
Ya şansıma yarin 11e kadar ancak çıkarmışBaya uzun surmuş insaAllah hamilesindir Canim mutlaka sonucunu yaz
Üzülme Canim bundada bir hayır vardır insaAllah yarın hayırlı güzel sonuçlar alırsınYa şansıma yarin 11e kadar ancak çıkarmışelektrik gitmiş yavaşlamış işler. Ne şans yaa. Haber ederim yarin :/