- 24 Ağustos 2016
- 72
- 24
- 38
- 40
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
Git gide hcg değerim yükseliyor 5 le başladım 18 ve bgn de 36 olmuş hala ilacın etkisi değildir dimicanım 14.gün test yapman lazım ilacın etkiside olabiliyor en iyi sonuç 14.gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git gide hcg değerim yükseliyor 5 le başladım 18 ve bgn de 36 olmuş hala ilacın etkisi değildir dimicanım 14.gün test yapman lazım ilacın etkiside olabiliyor en iyi sonuç 14.gün
Çatlatmadan sonraki gün ve ondan sonraki 2 gün çok önemli.inşallah rabbim gönlüne göre versinKızlar merhaba ben de geçen salı çatlatma iğnesi oldum. Doktorum 36 saat sonra ilişki dedi. Çarşambadan Çarşamba'ya senin gebelik şansının olduğu aralik dedi. Başka bir öneri de bulunmadığı için biz gün aşırı çalıştık. Umarım işe yarar. Sizler yazışalı çok olmuş umarım gebe kalmışsınızdir.
Hiç bilgi vermedi 3 gün diye... İlk defa kullandığım için ben de bilemedim. Hayırlısıyla olur İnsallahÇatlatmadan sonraki gün ve ondan sonraki 2 gün çok önemli.inşallah rabbim gönlüne göre versin
Çatlatmadan sonraki gün ve ondan sonraki 2 gün çok önemli.inşallah rabbim gönlüne göre versin
Perşembe doktora gideceğim dün kan değetim 138 di.ve 14.gündü.iğneden değil benim değerlerim ama 2 kere kimyasal yaşadığım için temkinliyimmerhaba sonuç belli oldu mu sizin? iğne vurulalı ne kadar oldu?
adetine kaç gün var canım bugün itibariyle inşallah hamilesindirGit gide hcg değerim yükseliyor 5 le başladım 18 ve bgn de 36 olmuş hala ilacın etkisi değildir dimi
2 gün kaldı cnm.inşallah valla bilmiyorumkiadetine kaç gün var canım bugün itibariyle inşallah hamilesindir
2 gün kaldı cnm.inşallah valla bilmiyorumki
Ben olsam yapardım valla neyse ne bir an önce öğrenmek isterdim.bana da hbr verir misin eğer öğrenirsenbenim de 4 gün var. çatlatma iğnesi vurulalı 12 gün oldu. yapsam mı test bilmiyorum![]()
tabi veririm. hiç belirti var mı sizde?Ben olsam yapardım valla neyse ne bir an önce öğrenmek isterdim.bana da hbr verir misin eğer öğrenirsen
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın insallahPerşembe doktora gideceğim dün kan değetim 138 di.ve 14.gündü.iğneden değil benim değerlerim ama 2 kere kimyasal yaşadığım için temkinliyim
Çok tesekkür ederim cümlemiz inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın insallah
Nedenlere bakma sen hadi eczaneden bir test al onun sonucuna göre konuşalımara ara sağ kasığıma çok ince bir sızı giriyor. batma veya ağrı değil. Neden olabilir?
Bu olasılıklatı keşke bilebilsek siz gereğini yaptıysanız taktir allahın rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahKızlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım ve bilgilerinizi istiyorumm. 4 yıllık evliyim ve artık bebek sahibi olmak istediğimize karar verdik ve doktor kontrolüne gitmeye karar verdik. Doktor bizden gerekli testleri istedi. Kan tahlili,hormon testi ve eşimden sperm testi istedi. Hepsi halledikten sonra eşimde sıkıntı cıkmadı ancak benim hormon testimde LH hormonum sıkıntılı çıktıdoktorum bana yumurtlama yavaşlığı ve adet düzensizliğine neden olmaktadır dedi. Her neyse adet olduğunda 2. günü gel dedi haliyle gittim ve bana klomen ilacı verdi adetin 2. günü başladım ve 5 tane içtim yani hergün 1 tane. 14. gün gel dedi ve doktora gittiğide doktorum 13. gün yumurtanın çatladığını ilacın etkisi gayet iyi dedi çatlatma iğnesine gerek kalmadan çatlamış yumurtam %50 hakkın var dün çatladı için bugun ilişki olursa kalma ihtimalin gene var dedi. adetin geçerse test al bak pozitif çıkarsa gel dedi ama adet olursan 2.günü tekrar klomen içmeye başla ilaç bittikten sonra 3 gün sonra gel dedi kontrol altında bakacak doktorum.Sizce hamile kalma olasılığım var mıdır
Nedenlere bakma sen hadi eczaneden bir test al onun sonucuna göre konuşalım
Amin inşallah.Bu olasılıklatı keşke bilebilsek siz gereğini yaptıysanız taktir allahın rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah