- Konu Sahibi Psikolojikdeliii
-
Amin inşallah. Bende de mide yanması çok var. Maşallah sen iyi ilerliosnbenmde yok canm göğüs agrin 2 hafta sonra koyulaşır ara ara sızlar benimki gibi bnce bende 9+3 günlük oldular daha yeni yeni oda ara sıra sızlıyor ağrıyor canm herkeste aynı belirti olmasına gerek yokki benm arkadaşım hicbirsey hissetmiyor belirtisi bile yok bnde miğde yanmasindan bulantısı dan yerden kalkamıyorum Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
inşallah kuzum duyarsın çok heyecanlı varya ah ah Allahım kucağımiza almayı nasip etsin inşallah hepimize isteyen herkesede nasip etsin rabbimAmin inşallah. Bende de mide yanması çok var. Maşallah sen iyi ilerliosnbende kalp atışını duysam tam rahatlayacam çok heyecanlı
Amin inşallahinşallah kuzum duyarsın çok heyecanlı varya ah ah Allahım kucağımiza almayı nasip etsin inşallah hepimize isteyen herkesede nasip etsin rabbim
yok canm aklına birşey getirme bnce bende en son 2 hafta önce gittim kalp atışlarını duydum bana doktorum 1 ay sonra gel dedi bnde aman nasıllar acaba birşey varmıdır büyüyorlarmi düşüncesine giriyorum ara sıra tedirgin bile oluyorsunn ama korkmaAmin inşallahilk ultrason görüntümde kese boş gibi duruo baktım baktım çocuk göremedm. Bu aralar her yerde gözüme boş gebelk haberleri gelio üff şu çocuk doğana kadar daha neler kurarım Allah bilir
Ahh şu zamanları bir atlatabilsek hayırlısıyla. Senin ilk ultrasonda görünüo mu pekkiyok canm aklına birşey getirme bnce bende en son 2 hafta önce gittim kalp atışlarını duydum bana doktorum 1 ay sonra gel dedi bnde aman nasıllar acaba birşey varmıdır büyüyorlarmi düşüncesine giriyorum ara sıra tedirgin bile oluyorsunn ama korkma
hayır canım ilk ultrason da tek kese göründü doktorum 2. kese var gibi ama daha çok küçük dedi hatta ikinci gittiğimde 5+2. günlük felandi iki kese ve hicbirsey yoktu canm sonra 2 hafta sonra gittim nerdeyse 6+6 da kalp atışlarını duydum ikisinide şimdi de 30 nisanda gidicem geri doktorum agrin sizin olmazsa 1 ay sonra gel demişti bende ona göre gidicem kuzum hani korkma herşey güzel olcak rabbimin izniyleAhh şu zamanları bir atlatabilsek hayırlısıyla. Senin ilk ultrasonda görünüo mu pekki
Yaaaa iki tane nası da güzel görünüolar Maşallahhayır canım ilk ultrason da tek kese göründü doktorum 2. kese var gibi ama daha çok küçük dedi hatta ikinci gittiğimde 5+2. günlük felandi iki kese ve hicbirsey yoktu canm sonra 2 hafta sonra gittim nerdeyse 6+6 da kalp atışlarını duydum ikisinide şimdi de 30 nisanda gidicem geri doktorum agrin sizin olmazsa 1 ay sonra gel demişti bende ona göre gidicem kuzum hani korkma herşey güzel olcak rabbimin izniylebak canm ilk boş kese gozukuyor sonra bebislerim orda sana atım için rahat etsin
aynen canm teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin inşallah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin stres yapmaYaaaa iki tane nası da güzel görünüolar Maşallahbenm kese de ilk fotodaki gibi neyse rahatladm valla
Amin inşallahaynen canm teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin inşallah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin stres yapma
Mide bulanması için yediğin bişi var mı böyle hemen bulantıyı kesen.aynen canm teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin inşallah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin stres yapma
ne yediysem olmadı canm ilaçta kullandım doktorum yazdı prilam hafifletti ama asla geçmedi şimdi ilaç bitti bugün dün sabahtan beri birşey yiyemedim miğdemin artık dışı agrior herkes kraker ye uyanır uyanmaz diyor ama ben ondan bile tiksiniyorum 58 kilo hamile kaldım 54 e düştüm belkide daha fazla oldu şimdi ah ne zman geçecek diye bekliom ve hep dua Edip sabırla bekliyorum Allah yardımcımız olsun bebeklerimizi korusunMide bulanması için yediğin bişi var mı böyle hemen bulantıyı kesen.
Amin. Bende aynı yaa valla yatağımın ucunda kraker ile uyuyp uyanıyrm ama sürekli onu da yiyemem. Allah yardımcımız olsunne yediysem olmadı canm ilaçta kullandım doktorum yazdı prilam hafifletti ama asla geçmedi şimdi ilaç bitti bugün dün sabahtan beri birşey yiyemedim miğdemin artık dışı agrior herkes kraker ye uyanır uyanmaz diyor ama ben ondan bile tiksiniyorum 58 kilo hamile kaldım 54 e düştüm belkide daha fazla oldu şimdi ah ne zman geçecek diye bekliom ve hep dua Edip sabırla bekliyorum Allah yardımcımız olsun bebeklerimizi korusun
amin cnm ben bugün serum yedim bebeklerim beslenemez diye korkuyorum doktoruma gittim güzel gelismisler dedi ama 3 tane serum yazdı biraz rahatlattı ama tamamen geçmediAmin. Bende aynı yaa valla yatağımın ucunda kraker ile uyuyp uyanıyrm ama sürekli onu da yiyemem. Allah yardımcımız olsun
Ayy inşallah bende rahatlarım bulantı yüzünden uyuyamıyorum artık.amin cnm ben bugün serum yedim bebeklerim beslenemez diye korkuyorum doktoruma gittim güzel gelismisler dedi ama 3 tane serum yazdı biraz rahatlattı ama tamamen geçmedi
kuzum 13. haftaya kadar surermis son haftaya doğru hafiflermjsAyy inşallah bende rahatlarım bulantı yüzünden uyuyamıyorum artık.
Ay inanmıyrm daha 6dayımkuzum 13. haftaya kadar surermis son haftaya doğru hafiflermjs
kız ben ikiz diye hissettim bilmiyorum ama hayırlısı tabikide kalp atışı daha duyulmayabilir olur yani 6+6 da gittim duyuldu canm hele bı ultrason fotosunu at düşmez iki kese gozuktuyse benm bebisler biri 10+2 günluk oldu digeride 10+0 aralarında 2 3 gün oynuyor doktorum 1 hafta bile olabilirAy inanmıyrm daha 6dayım. Bugün kontrole gittim kalp atışı için erken dedi bide ikinci bi kese gördü ama diğerine göre küçük kalmş düşebilir kaladabilir dedi. İkiz olduğu içine mi doğdu ama düşebilirmş o yüzden heveslenmemeye çalştm
Polikliniğe gittim ultrasonu kaliteli değildi. Yarın kendi doktoruma gidicem o zmn atarım inşallahkız ben ikiz diye hissettim bilmiyorum ama hayırlısı tabikide kalp atışı daha duyulmayabilir olur yani 6+6 da gittim duyuldu canm hele bı ultrason fotosunu at düşmez iki kese gozuktuyse benm bebisler biri 10+2 günluk oldu digeride 10+0 aralarında 2 3 gün oynuyor doktorum 1 hafta bile olabilir
Allah razı olsun canm benm insllah ikizannesi olursun sendebenm gibi biraz bulantin çok olunca zaten anlaşıyor kız birde beta değerinin yüksek olmasından dolayı öle hissettim açıkçasıPolikliniğe gittim ultrasonu kaliteli değildi. Yarın kendi doktoruma gidicem o zmn atarım inşallahvalla şaşırdım ben beklemiodm iki demesini. İkiz dediği gibi aklıma sen geldn kalbi temzmş dedm
Dün gittim kendi doktorum tek kese gördü ama ben poliklinik iki kese gördü demedmAllah razı olsun canm benm insllah ikizannesi olursun sendebenm gibi biraz bulantin çok olunca zaten anlaşıyor kız birde beta değerinin yüksek olmasından dolayı öle hissettim açıkçasıhayırlısı gidince mutlaka at ama pazartesi git doktoruna kuzum tam ozman duyulur ikiz olup olmadığı belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?