• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇATLATMA İĞNESİ VE SONUÇ

Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin iğneden sonra nelere dikkat ettin biraz anlatırmısın rica etsem 😊
Amin tşk ederim canm rabbim hepinize nasip etsn. Ağır iş yapmamaya çalştm o kadar onun dışında hayatımı normal yaşadm 🤗🤗

Çok iyi hareketletinize dikkat edin yormayın kendinizi inşallah bebeğinz size tutunur 😍❤️
İnşAllah valla bugün misafirim gelicek diye Bi markete gittim evi falan süpürdüm sağ kasığımda ağrı var sağ bacağımda çekme yapıyo kalçamdan aşağı niye böyle oldu anlamadım normalde adete 2 3 gün kala karnım şişerdi şu anda daha 14 gün var iki aylık hamile gibiyim bu iğne şişkinlik yapıyo mu acaba

İnşAllah valla bugün misafirim gelicek diye Bi markete gittim evi falan süpürdüm sağ kasığımda ağrı var sağ bacağımda çekme yapıyo kalçamdan aşağı niye böyle oldu anlamadım normalde adete 2 3 gün kala karnım şişerdi şu anda daha 14 gün var iki aylık hamile gibiyim bu iğne şişkinlik yapıyo mu acaba
Merhaba, evet yapıyor iğne şişkinlik. Benim 13. Günüm hala belim ağrıyor ve inanılmaz şişkinlik yapıyor alt karında. Gerçi kişiden kişiye değişiyordur 🤷🏻‍♀️

İğne saf hormon olduğu için bu tarz ağrılar oluyo. Sıkıntı yapma o yüzden ☺️

ilk zamanlar çok oldu canm kasık ağrım 3 gün boyunca hiç durmadan agrimisti şimdide ara ara agrio canm ama sırtım belim agrimio canm sen tekrar testi verdin mi kuzu
Belim ara ara ama kasıklarım falan çok ağrıo özellkle ayağa kalkarken. Evet tekrarladm iki gün sonra 541 çıktı sağlıklı ilerlio dedi. 10 gün sonraya kadar keseyi görmeye gidicem hayırlısıyla.

Belim ara ara ama kasıklarım falan çok ağrıo özellkle ayağa kalkarken. Evet tekrarladm iki gün sonra 541 çıktı sağlıklı ilerlio dedi. 10 gün sonraya kadar keseyi görmeye gidicem hayırlısıyla.
3000den sonra kese gözükür canm haftaya git sende görürsün normal canm ağrı olması ilk zamanlar bebekler yerleşiyor ağır iş yapma hatta elinden geldiğince hep uzan dinlen fazla iş yapma canm bebeğin daha tam rahme yerleşiyor ondan ağrıların var kuzu

Bugün gittim kese göründü kalp atışı için haftaya gidicem. Karın ve kasık ağrım hala devam edio ama göğüs ağrım hiç yok. Nasıl iş anlamadım 😁
benmde yok canm göğüs agrin 2 hafta sonra koyulaşır ara ara sızlar benimki gibi bnce bende 9+3 günlük oldular daha yeni yeni oda ara sıra sızlıyor ağrıyor canm herkeste aynı belirti olmasına gerek yokki benm arkadaşım hicbirsey hissetmiyor belirtisi bile yok bnde miğde yanmasindan bulantısı dan yerden kalkamıyorum Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah ❤️

Back