- 3 Ocak 2021
- 2.964
- 941
- 35
- Konu Sahibi Spontane28
İnşallah canım inşallahAyy umud edelim hamilesindir. Sağ salim alirsin kucagina merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallahAyy umud edelim hamilesindir. Sağ salim alirsin kucagina merak etme
Canım adet hesaplamasını nasıl yapıyorsun aşılamada adet geçiyor mu çünkü benim normal adet günümden 4 gün geçtiŞuan vermeyi düşünmüyorum adetim 1 hafta falan gecikirse veririm
Hiç bilmiyorum aşılama yaptırmadım test yapmadınız mıCanım adet hesaplamasını nasıl yapıyorsun aşılamada adet geçiyor mu çünkü benim normal adet günümden 4 gün geçti
Yok şuan 11 günüm 15 gün olsun yaparım daha erken dimi yapsanHiç bilmiyorum aşılama yaptırmadım test yapmadınız mı
İşte canım en iyi sennilirsin daha önce çatlatma iğnesi oldun ya mesela adet nezaman geliyordu?? Sorma sebebim benimde adetlerim düzensiz pcos yok ama düzensiz yani normalde ovalüsyonla takip ederken yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyordum ama iğneden sonra nasıl olacak ilk kez bu ay anlayacak iğnemin 11.günü bugün testler negatif muhtemelen tutmadı14.günüm tam adet başlama tarihim ama pcos var bende düzensiz adetim oluyordu çatlatma iğnesi öncesi 3 ay döngüyü dupbastonla düzenledik . Bu ay tam zamanın da gelir mi ki klomen kullandıktan sonra adet zamanında geliyormu
İlk defa klomen ve ovitrelle kullandım o yüzden bende bilmiyorum adet durumunu nasıl etkilediğini o yüzden sormuştum bende bugün11.gün ama normal kaset testte bile silik dahi olsa ikinci çizgi var halenİşte canım en iyi sennilirsin daha önce çatlatma iğnesi oldun ya mesela adet nezaman geliyordu?? Sorma sebebim benimde adetlerim düzensiz pcos yok ama düzensiz yani normalde ovalüsyonla takip ederken yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyordum ama iğneden sonra nasıl olacak ilk kez bu ay anlayacak iğnemin 11.günü bugün testler negatif muhtemelen tutmadı
Ozaman gebesin hala varsa bende çizgi falan yok yarın bir tık koyulaşırsa hamilesindir buraya yaz mutlakaİlk defa klomen ve ovitrelle kullandım o yüzden bende bilmiyorum adet durumunu nasıl etkilediğini o yüzden sormuştum bende bugün11.gün ama normal kaset testte bile silik dahi olsa ikinci çizgi var halen
12.günüm erken gebelik testinde ikinci çizgi biraz daha net hayalı değil artık ikinci çizgi sizde bir gelişme var mı test yaptınız mı bugünOzaman gebesin hala varsa bende çizgi falan yok yarın bir tık koyulaşırsa hamilesindir buraya yaz mutlaka
Hayırlı olsun canım atta bakalım benim negatif12.günüm erken gebelik testinde ikinci çizgi biraz daha net hayalı değil artık ikinci çizgi sizde bir gelişme var mı test yaptınız mı bugün
Testin markası nedir ? Hadi inşallah yarına koyulaşırsa var görünüyorBu sabahki test bu şekilde 12.
Gün
Hadi bakalım bekliyoruz iyi haberleriniErken gebelik testi Miratech marka birde kaset testi yaptım onda da vardı ikinci çizgi attığım için çekemedim fotoğrafını gözle daha net gözüküyor tabi umarım gebelik vardır beta hcgde artar.10ve 11. Günlerde daha da silikti
Yok deil bence zaten önemli olan iki gün sonra iki kat artmış olması lazımDoktorum bugün kan vermemi istedi beta değerim 17.47 bugün tam iğne vurulalı 13. Günüm olmuş mu değer düşük mü
Amin inşallah canım peki testte nasıl çıktı bu değer evdeki test varsa atsana bakayımİnşallah sağlıklıdır ve artar evet canım doktorumda öyle yazmış rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Selamlar bende Kasım 25 da çatlatma iğnesi oldum 26 kasımda aşılama yapıldı bende de hiç akımtı olması 10 .gün ve hep kasık ağrısı rahim de ağrı bıçak giibi kramp meme uçları da hafif açıyor ama test yapmaya korkuyorum olumsuz görürüm diye