- Konu Sahibi Psikolojikdeliii
Alıştım artık yapcak bişi yok üç günde bir hastaneye gidiodm onu da bıraktım artık en son bir hafta önce gitmiştim. Gelişme var bende13 14 haftalikta anca düzeliyor ara sıra hafif oluyor canm ama gecior geri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alıştım artık yapcak bişi yok üç günde bir hastaneye gidiodm onu da bıraktım artık en son bir hafta önce gitmiştim. Gelişme var bende13 14 haftalikta anca düzeliyor ara sıra hafif oluyor canm ama gecior geri
kız sürekli hastaneye niye gittin düzelir canm 9 ay sonra doğunca rahatlariz çünkü her gün yeni birşey çıkıyorAlıştım artık yapcak bişi yok üç günde bir hastaneye gidiodm onu da bıraktım artık en son bir hafta önce gitmiştim. Gelişme var bende
Valla parmağım ağrıo hastaneye, bacağım ağrıo hastaneye aman bişi olur die.. Bi kere de hiçbir ağrım yoktu die gittim nie ağrım olmuokız sürekli hastaneye niye gittin düzelir canm 9 ay sonra doğunca rahatlariz çünkü her gün yeni birşey çıkıyor
canm çok ultrason iyi değil bebekler için biliyorum korkuyorsun ama korkma rabbim korusun,Valla parmağım ağrıo hastaneye, bacağım ağrıo hastaneye aman bişi olur die.. Bi kere de hiçbir ağrım yoktu die gittim nie ağrım olmuo
Benimde aynı ölçülerdeydi Doktorum biraz daha büyüsünler dedi biri nerdeyse 18 olmak üzere diğerinde 17 olsun akşam üzeri iftardan sonra vurulabilirsin demişti. Kan testi verdim 148 çıktı Pazartesi yine vericem inşallah ikiside birden çatlamıştırKızlar sizi okuyunca umutlandım bende 1 Mayıs da çatlatma iğnesi oldum nolur dua edin banada. İki yumurtam vardı biri sağ biri sol 16 ve 17 mm doktor gayet iyi dedi ikiz de çok istiyorum nasip olursa geçen yaz dış gebelik geçirdim tekrar hamile kalamadim
Ayy hayırlı olsun kuzum darısı başımıza inşallahBenimde aynı ölçülerdeydi Doktorum biraz daha büyüsünler dedi biri nerdeyse 18 olmak üzere diğerinde 17 olsun akşam üzeri iftardan sonra vurulabilirsin demişti. Kan testi verdim 148 çıktı Pazartesi yine vericem inşallah ikiside birden çatlamıştır
İnşallahhh iğne süresi geçsinde hamile olduğumu öğreneyim stresinden sonra bu sefer hcg yükselsinde acaba bir mi iki tane mi kese görcem merakı sarıyor Galiba çok sabırsızım ya hem anneler günü hemde doğum günümde çok güzel bir hediye oldu herşeyden önemlisi hayırlı bir ayda tutmasına sevindim diyebilirimAyy hayırlı olsun kuzum darısı başımıza inşallah
Maşallah canım benim doğum gününde anneler gününde kutlu olsun o zaman. Banada dua edersen çok mutlu olurum belirtin var mıydı atıyorum adet olmadan önce şu belirtilerim olurdu bu ay olmadı gibiİnşallahhh iğne süresi geçsinde hamile olduğumu öğreneyim stresinden sonra bu sefer hcg yükselsinde acaba bir mi iki tane mi kese görcem merakı sarıyor Galiba çok sabırsızım ya hem anneler günü hemde doğum günümde çok güzel bir hediye oldu herşeyden önemlisi hayırlı bir ayda tutmasına sevindim diyebilirim
Ben 20 nisan akşam 8 gibi iftardan sonra oldum. İlk olduğum gece hafif sızlandı ertesi gün gerçek sancım başladı catladığını anladım zaten 2 gün sürdü sonra geçti 2 Mayıs akşamıda midemin hafif hafif yanmasıyla bi yapayım dedim ama öncesinde 1 haftam tam olduğunda yapmıştım iğnenin etkisi geçmiş mi diye negatifti. Öyle günlerce kasık ağrısı olmuyor en fazla 2 buçuk gün falan sürüyo. İğneden 1 hafta sonra karnımın altına kramp gibi bir şey girdi 3 5 saniye geçti ondan sonra ki günde kasığım taş gibi olmaya başladı ağrı hissettim ama öyle dayanılmayacak bir şey değil ben belki kulak vermesem kendimi dinlemesem hissetmeyeceğim şeyler bunlar. Mide yanmam bidaha olmadı gece kızartma yiyip yatınca oluyormuş bidaha gece bir şey yiyip yatmadım oruçta tutmadım geçtiMaşallah canım benim doğum gününde anneler gününde kutlu olsun o zaman. Banada dua edersen çok mutlu olurum belirtin var mıydı atıyorum adet olmadan önce şu belirtilerim olurdu bu ay olmadı gibi
Bende de ovulasyondan sonra hep göğüslerim ağrımaya başlar sertleşirdi bu ay hiçbir şey hissetmiyorum. Ağrım da sadece adetten bir iki gün öncesinde olur 17 Mayıs'a bat ama benim ara ara kasıklarımda ince sızılar hissediyorum normalde olmaz acaba bu da mı iğne etkisi diye düşündüğüm için sormak istedimBen 20 nisan akşam 8 gibi iftardan sonra oldum. İlk olduğum gece hafif sızlandı ertesi gün gerçek sancım başladı catladığını anladım zaten 2 gün sürdü sonra geçti 2 Mayıs akşamıda midemin hafif hafif yanmasıyla bi yapayım dedim ama öncesinde 1 haftam tam olduğunda yapmıştım iğnenin etkisi geçmiş mi diye negatifti. Öyle günlerce kasık ağrısı olmuyor en fazla 2 buçuk gün falan sürüyo. İğneden 1 hafta sonra karnımın altına kramp gibi bir şey girdi 3 5 saniye geçti ondan sonra ki günde kasığım taş gibi olmaya başladı ağrı hissettim ama öyle dayanılmayacak bir şey değil ben belki kulak vermesem kendimi dinlemesem hissetmeyeceğim şeyler bunlar. Mide yanmam bidaha olmadı gece kızartma yiyip yatınca oluyormuş bidaha gece bir şey yiyip yatmadım oruçta tutmadım geçti
Daha 8 gün var hiç şimdiden kan verme düşük çıkarsa bu sefer Yükselcek mi endişesine kapılıcaksın idrarla takip et 5 TLlik olanlarda çıktı benim. Kasık sızlaması olur döllenmeden sonra ama adet olacakmışsın gibi olurBende de ovulasyondan sonra hep göğüslerim ağrımaya başlar sertleşirdi bu ay hiçbir şey hissetmiyorum. Ağrım da sadece adetten bir iki gün öncesinde olur 17 Mayıs'a bat ama benim ara ara kasıklarımda ince sızılar hissediyorum normalde olmaz acaba bu da mı iğne etkisi diye düşündüğüm için sormak istedim
Her iki kasıkta mi yoksa tek taraflı mıDaha 8 gün var hiç şimdiden kan verme düşük çıkarsa bu sefer Yükselcek mi endişesine kapılıcaksın idrarla takip et 5 TLlik olanlarda çıktı benim. Kasık sızlaması olur döllenmeden sonra ama adet olacakmışsın gibi olur
Tam ortasında aslında sağ sol ayrımı yapamıyorumHer iki kasıkta mi yoksa tek taraflı mı
Çok net hissettiğim üst bacağım ve belimde her iki kasığımda sancı değil ama romatizma sızlaması gibi bir ağrı oluyor zaman zamanTam ortasında aslında sağ sol ayrımı yapamıyorum
Çatlama olduysa dölleniyordur şuanda inşallah pozitif sonuçu aldığınızda banada güzel haberi verin ikimizinde iki yumurtası çatlamıştır inşallahÇok net hissettiğim üst bacağım ve belimde her iki kasığımda sancı değil ama romatizma sızlaması gibi bir ağrı oluyor zaman zaman
Çok net hissettiğim üst bacağım ve belimde her iki kasığımda sancı değil ama romatizma sızlaması gibi bir ağrı oluyor zamanTam ortasında aslında sağ sol ayrımı yapamıyorum
İnşallah canım yaa haber veririm tabiki bir tanesi tutsa onada razıyım vallasende haber ver keseyi görünceÇatlama olduysa dölleniyordur şuanda inşallah pozitif sonuçu aldığınızda banada güzel haberi verin ikimizinde iki yumurtası çatlamıştır inşallah
Canımm bu sabah dayanamadım tekrar test yaptım yine çok silik koyulaşmadıÇatlama olduysa dölleniyordur şuanda inşallah pozitif sonuçu aldığınızda banada güzel haberi verin ikimizinde iki yumurtası çatlamıştır inşallah
Güzelll benimde öyleydi bir tık koyu olmuştu eski teste göre giderek koyulaşacak Allah’ın izniyle sımsıkı tutuncak sanaCanımm bu sabah dayanamadım tekrar test yaptım yine çok silik koyulaşmadı
Benimki koyulasmadı ama dünkü gibi çıktı yinede umut var mıGüzelll benimde öyleydi bir tık koyu olmuştu eski teste göre giderek koyulaşacak Allah’ın izniyle sımsıkı tutuncak sana
Olmaz mı var tabi ki iğne etkisi olması imkansiz belkide oruçlusun diye idrarına az geçmiş olabilirBenimki koyulasmadı ama dünkü gibi çıktı yinede umut var mı