- Konu Sahibi Psikolojikdeliii
-
Amin tşk ederim canm rabbim hepinize nasip etsn. Ağır iş yapmamaya çalştm o kadar onun dışında hayatımı normal yaşadmCanım merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin iğneden sonra nelere dikkat ettin biraz anlatırmısın rica etsem
Sen vurdun mu iğneyiCanım merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin iğneden sonra nelere dikkat ettin biraz anlatırmısın rica etsem
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim inşallah benimkide tutarAmin tşk ederim canm rabbim hepinize nasip etsn. Ağır iş yapmamaya çalştm o kadar onun dışında hayatımı normal yaşadm
Evet vurundum pazar günü bugün 4.günSen vurdun mu iğneyi
Çok iyi hareketletinize dikkat edin yormayın kendinizi inşallah bebeğinz size tutunurEvet vurundum pazar günü bugün 4.gün
İnşAllah valla bugün misafirim gelicek diye Bi markete gittim evi falan süpürdüm sağ kasığımda ağrı var sağ bacağımda çekme yapıyo kalçamdan aşağı niye böyle oldu anlamadım normalde adete 2 3 gün kala karnım şişerdi şu anda daha 14 gün var iki aylık hamile gibiyim bu iğne şişkinlik yapıyo mu acabaÇok iyi hareketletinize dikkat edin yormayın kendinizi inşallah bebeğinz size tutunur
Merhaba, evet yapıyor iğne şişkinlik. Benim 13. Günüm hala belim ağrıyor ve inanılmaz şişkinlik yapıyor alt karında. Gerçi kişiden kişiye değişiyordurİnşAllah valla bugün misafirim gelicek diye Bi markete gittim evi falan süpürdüm sağ kasığımda ağrı var sağ bacağımda çekme yapıyo kalçamdan aşağı niye böyle oldu anlamadım normalde adete 2 3 gün kala karnım şişerdi şu anda daha 14 gün var iki aylık hamile gibiyim bu iğne şişkinlik yapıyo mu acaba
İğne saf hormon olduğu için bu tarz ağrılar oluyo. Sıkıntı yapma o yüzdenİnşAllah valla bugün misafirim gelicek diye Bi markete gittim evi falan süpürdüm sağ kasığımda ağrı var sağ bacağımda çekme yapıyo kalçamdan aşağı niye böyle oldu anlamadım normalde adete 2 3 gün kala karnım şişerdi şu anda daha 14 gün var iki aylık hamile gibiyim bu iğne şişkinlik yapıyo mu acaba
İyi bari en azından iğne işe yaramış belirtiler gösteriyorsaMerhaba, evet yapıyor iğne şişkinlik. Benim 13. Günüm hala belim ağrıyor ve inanılmaz şişkinlik yapıyor alt karında. Gerçi kişiden kişiye değişiyordur
Tamamdır teşekkür ederim inşallah tutarİğne saf hormon olduğu için bu tarz ağrılar oluyo. Sıkıntı yapma o yüzden
İnşallahTamamdır teşekkür ederim inşallah tutar
Mrb canm yaa sende sırt ve alt karın da ağrı var mı.. Bende şiddetli oluyoyeni hamilesin canm daha 3 haftalık felan kuzum 4 e girmek üzere hayırlı olsun canm sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah2 gün sonra tekrarla canm yükselir zaten hem için rahat eder
ilk zamanlar çok oldu canm kasık ağrım 3 gün boyunca hiç durmadan agrimisti şimdide ara ara agrio canm ama sırtım belim agrimio canm sen tekrar testi verdin mi kuzuMrb canm yaa sende sırt ve alt karın da ağrı var mı.. Bende şiddetli oluyo
Belim ara ara ama kasıklarım falan çok ağrıo özellkle ayağa kalkarken. Evet tekrarladm iki gün sonra 541 çıktı sağlıklı ilerlio dedi. 10 gün sonraya kadar keseyi görmeye gidicem hayırlısıyla.ilk zamanlar çok oldu canm kasık ağrım 3 gün boyunca hiç durmadan agrimisti şimdide ara ara agrio canm ama sırtım belim agrimio canm sen tekrar testi verdin mi kuzu
3000den sonra kese gözükür canm haftaya git sende görürsün normal canm ağrı olması ilk zamanlar bebekler yerleşiyor ağır iş yapma hatta elinden geldiğince hep uzan dinlen fazla iş yapma canm bebeğin daha tam rahme yerleşiyor ondan ağrıların var kuzuBelim ara ara ama kasıklarım falan çok ağrıo özellkle ayağa kalkarken. Evet tekrarladm iki gün sonra 541 çıktı sağlıklı ilerlio dedi. 10 gün sonraya kadar keseyi görmeye gidicem hayırlısıyla.
Tm cnm benm3000den sonra kese gözükür canm haftaya git sende görürsün normal canm ağrı olması ilk zamanlar bebekler yerleşiyor ağır iş yapma hatta elinden geldiğince hep uzan dinlen fazla iş yapma canm bebeğin daha tam rahme yerleşiyor ondan ağrıların var kuzu
canım nasıl gidiyor hastaneye gittinmiTm cnm benm
Bugün gittim kese göründü kalp atışı için haftaya gidicem. Karın ve kasık ağrım hala devam edio ama göğüs ağrım hiç yok. Nasıl iş anlamadımcanım nasıl gidiyor hastaneye gittinmi
benmde yok canm göğüs agrin 2 hafta sonra koyulaşır ara ara sızlar benimki gibi bnce bende 9+3 günlük oldular daha yeni yeni oda ara sıra sızlıyor ağrıyor canm herkeste aynı belirti olmasına gerek yokki benm arkadaşım hicbirsey hissetmiyor belirtisi bile yok bnde miğde yanmasindan bulantısı dan yerden kalkamıyorum Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallahBugün gittim kese göründü kalp atışı için haftaya gidicem. Karın ve kasık ağrım hala devam edio ama göğüs ağrım hiç yok. Nasıl iş anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?