• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇATLATMA İĞNESİ VE SONUÇ

Dün gittim kendi doktorum tek kese gördü ama ben poliklinik iki kese gördü demedm 😁😁birde bebeği kesenin içinde göremedi alttan baktı öyle gördü kalp atışını da öyle duydu fazla zorlamadı zararlı die. Bakalm 6 +2 şuan haftaya kesn belli olur bir mi iki mi🥰🥰
kuzum belki haftaya gozukur ama gozukmezse eş kesesidir o sonradan kayboluyor ya ondan onuda görmüş olabilir 🥰 haftaya cuma gidersen tam kalp atışlarını duyarsın canım benm hayırlı olsun ❤️

Kızlar sizi okuyunca umutlandım bende 1 Mayıs da çatlatma iğnesi oldum nolur dua edin banada. İki yumurtam vardı biri sağ biri sol 16 ve 17 mm doktor gayet iyi dedi ikiz de çok istiyorum nasip olursa ☺️ geçen yaz dış gebelik geçirdim tekrar hamile kalamadim 😟

Kızlar merhaba, bugün iğneden sonraki 15. Günüm sabah test yaptım negatif. Böyle olup pozitif gören var mı aranızda?

Mrb canm sende cinsiyet falan belli oldu mu. Baya merak ettm seni 🤗
1 kız 1 erkek dedi doktorum kuzu cuma gününde kontrolum var kesin net daha öğrenirim ama zaten ilk dedikleri çıkıyor sağlıklı olsun yeter bana ❤️sen nasılsın napiyorsun nasıl gidiyor
Mrb canm sende cinsiyet falan belli oldu mu. Baya merak ettm seni 🤗
seninki ikiz mi canım ?

Back