Çatlatma ignesi 11.günüm

Bende 26 kadımda yaptım canım belirtin varmı yada nezamandan beri negatif benim 5.güne kadar silik çıkıyordu iğne etkisi nezaman gidecek diye takip etmek istedim 5.ve 6.gün negatif çıktı son 2 3 gündür tekrar silik çıkıyor anlam veremedim benimde iğneden sonra 9.günümdü bugün
Ben erkenden yapmadım canım, sadece bu gun 10-cu gunumde yaptim. Sende silik çiktiysa bence hamilesindirr😍İlk gebeliğiniz mi acaba?

Bende hiç çatlama belirtisi olmadı sıfır akıntı sıfır ağrı 🤣 8. Günden sonra kasık ve bel ağrım başladı hatta yumurtam çatlamadı mı acaba diye düşündüm. Deli olmazsak iyi ya ne zor işler. Bat ne zaman sizin benim 4 Aralık
Selamlar bende Kasım 25 da çatlatma iğnesi oldum 26 kasımda aşılama yapıldı bende de hiç akımtı olması 10 .gün ve hep kasık ağrısı rahim de ağrı bıçak giibi kramp meme uçları da hafif açıyor ama test yapmaya korkuyorum olumsuz görürüm diye

Ben erkenden yapmadım canım, sadece bu gun 10-cu gunumde yaptim. Sende silik çiktiysa bence hamilesindirr😍İlk gebeliğiniz mi acaba?
İlk değil 5 gebelik kaybım var ilk tedavim ilk iğnem Oyüzden merak ediyorum iğne etkisi de olabilir bence ama bakalım belirtimin olmaması tuhaf adet olacağım zaman yumurtlama gününden itibaren göğüs ağrım başlar adet olana kadar sürerdi şimdi sıfır belirti

İnşallah canım peki testi nezaman gapmıştın nasıl çıktı fotosu var mı
20241115_061041.jpg

Selamlar bende Kasım 25 da çatlatma iğnesi oldum 26 kasımda aşılama yapıldı bende de hiç akımtı olması 10 .gün ve hep kasık ağrısı rahim de ağrı bıçak giibi kramp meme uçları da hafif açıyor ama test yapmaya korkuyorum olumsuz görürüm diye
Test için daha erken kendimi boş yere strese sokma bence 2-3 gün sonra yaparsan çıkar ben 14. Günde test yaptım negatif

İlk değil 5 gebelik kaybım var ilk tedavim ilk iğnem Oyüzden merak ediyorum iğne etkisi de olabilir bence ama bakalım belirtimin olmaması tuhaf adet olacağım zaman yumurtlama gününden itibaren göğüs ağrım başlar adet olana kadar sürerdi şimdi sıfır belirti
Ayy umud edelim hamilesindir. Sağ salim alirsin kucagina merak etme😊

X