• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇATLATMA İĞNESİ VE SONUÇ

Eklentiler

• 16171016067746089807842092092428.jpg
    16171016067746089807842092092428.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 67
Bnde 2 denemem klomen kullandım 4 yumurtam oluştu iğne vuruldum 36. Saat sonra ilişki ve gün aşırı ilişki dedi doktor birde estrofem ve duphaston kullanıyorum 7 gün oldu iğne olalım bugün biraz bel ağrım ve bacaklarim sızlıyor dua ediyorum namaz kılıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız inşallah
G Gelbebegimm canım merhabalar üzerinden biraz geçmiş ama yazayım dedim yinede.. Hayırlı olsun bebişlerin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🎀sana Bi sorum olucak ben geçen ay klomen kullandım fakat olmadı bu ay klomen ve ovitrelle iğne kullandım dün muayene oldum yumurtam 21cm Di 1 tane yumurtam var.. Bu sabah 09:00 iğnemi yaptım.. Bu akşam saat 21:00 de 12 saat olucak bu akşam ilişkiye başlasam mı bu akşam yarın akşam ve ertesi akşam değerlendirmek 3 gün arka arkaya mantıklı olur mu.. Bugün olmazsa yarın olucak diğer gün yine olmayacak gün aşırı olursa eğer.. Ama sanki denk gelmiycekmiş gibi geliyor bana sen tecrübelisin nasıl yapsam acaba yardımını rica edebilir miyim..

Arkadaşlar merhaba. Klomen tedavisinin ardindan 9 şubatta otriville çatlatma iğnesi vurdu doktorum. Ardindan 36. Saat ve bir sonraki günü degerlendirdik. Bugun ignenin vurulmasindan sonraki 13. Günüm. Test yaptim negatif. Pozitife donme ihtimali var mi acaba? Erken mi yaptim bilmiyorum. Asiri bel ve kasik agrilarim var. Goguslerde hafif siskinlik. Batım 1 mart. Nolur deneyimlerinizi paylaairmisiniz. Cok ihtiyacim var :KK43:
Sonucun ne oldu merak ettim :( bende 22 martta iğne oldum beklıyorm

Canım yaaa dayanamadm polikliniğe gittim kese yok dedi kan ve idrar tahlili istedi oda yarın çıkıcakmş. Boş yere mi heveslendm acaba 😣😣
kuzum bismillah daha ne kesesi bebek gözükmez ki kanda çıkar kanda 3000 küsur olduktan sonra kese gözükür kese 6 haftalıkken gözükür şuan senin hamileysen bile 4 haftalık hatta 3 haftalık çıkar ben kandan çıktığında emin olduktan sonra 5 gün bekledim gittim alttan ultrason da göründü ve ilk tek kese sonra 1 hafta sonra gittim hatta 10 gün sonra kontrole onda gözüktü bebeğim 5+3 günlükken kese 6+6 iken kalp atışlarını duydum ikizlerimin❤️korkma hamilesin ve kanda çıkarsa geri tekrarla sağlık ocağında 10 gün sonra git doktora ta kuzu

G Gelbebegimm canım merhabalar üzerinden biraz geçmiş ama yazayım dedim yinede.. Hayırlı olsun bebişlerin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🎀sana Bi sorum olucak ben geçen ay klomen kullandım fakat olmadı bu ay klomen ve ovitrelle iğne kullandım dün muayene oldum yumurtam 21cm Di 1 tane yumurtam var.. Bu sabah 09:00 iğnemi yaptım.. Bu akşam saat 21:00 de 12 saat olucak bu akşam ilişkiye başlasam mı bu akşam yarın akşam ve ertesi akşam değerlendirmek 3 gün arka arkaya mantıklı olur mu.. Bugün olmazsa yarın olucak diğer gün yine olmayacak gün aşırı olursa eğer.. Ama sanki denk gelmiycekmiş gibi geliyor bana sen tecrübelisin nasıl yapsam acaba yardımını rica edebilir miyim..
kuzum ben kendi deneyimimi soyleyebilirim sadece hani karar senin asla şunu yap bunu yap diyemem ama ben iğneyi 16 Şubat'ta vuruldum 12 de ve o gün ilişki olmadı sonraki gün iğnenin 32 saatinde çok sancim oldu akıntım oldu dedim. çatladı hissettim öle sonra birde iğnenin 43 saatinde felan di galiba sabaha karşı ilişki oldu ve sonra 10 gün kadar gün aşırı oldu canm ben bu şekilde değerlendirdim ve her gün yapılan ilişki hiç sağlıklı değil ben öle denedim olmadı ama gün aşırı tuttu canm inşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsın Allah razı olsun evlatlarını sagsalik alırım inşallah tüm hamile annelerde ❤️😍

kuzum ben kendi deneyimimi soyleyebilirim sadece hani karar senin asla şunu yap bunu yap diyemem ama ben iğneyi 16 Şubat'ta vuruldum 12 de ve o gün ilişki olmadı sonraki gün iğnenin 32 saatinde çok sancim oldu akıntım oldu dedim. çatladı hissettim öle sonra birde iğnenin 43 saatinde felan di galiba sabaha karşı ilişki oldu ve sonra 10 gün kadar gün aşırı oldu canm ben bu şekilde değerlendirdim ve her gün yapılan ilişki hiç sağlıklı değil ben öle denedim olmadı ama gün aşırı tuttu canm inşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsın Allah razı olsun evlatlarını sagsalik alırım inşallah tüm hamile annelerde ❤️😍
Anladım canım çok sağol teşekkür ederim ama strese giriyorum kaçırırım diye ya da önce çatlar diye o yüzden tereddütüm.. Çok iyi düşünüp doğru değrlendirelim hayırlısı bakalım 😘❤️

Anladım canım çok sağol teşekkür ederim ama strese giriyorum kaçırırım diye ya da önce çatlar diye o yüzden tereddütüm.. Çok iyi düşünüp doğru değrlendirelim hayırlısı bakalım 😘❤️
Canm e nabızdan baktım çıkmş sonucum bhcg=232 referans aralığı =1000-50000 arası
yeni hamilesin canm daha 3 haftalık felan kuzum 4 e girmek üzere hayırlı olsun canm sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah2 gün sonra tekrarla canm yükselir zaten hem için rahat eder 💓

Back