- 21 Şubat 2021
- 297
- 175
- 33
- 26
- Konu Sahibi Psikolojikdeliii
-
kuzum belki haftaya gozukur ama gozukmezse eş kesesidir o sonradan kayboluyor ya ondan onuda görmüş olabilirDün gittim kendi doktorum tek kese gördü ama ben poliklinik iki kese gördü demedmbirde bebeği kesenin içinde göremedi alttan baktı öyle gördü kalp atışını da öyle duydu fazla zorlamadı zararlı die. Bakalm 6 +2 şuan haftaya kesn belli olur bir mi iki mi
Allah razı olsunkuzum belki haftaya gozukur ama gozukmezse eş kesesidir o sonradan kayboluyor ya ondan onuda görmüş olabilirhaftaya cuma gidersen tam kalp atışlarını duyarsın canım benm hayırlı olsun
aynen canm Allahım herkese nasıp etsin inşallah rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsinAllah razı olsunvalla olsun bi tane olsun sağlıklı olsun yeter
Bugün aralıklarla gelen sırt ağrım oldu normal mi acabaaynen canm Allahım herkese nasıp etsin inşallah rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin
normal canm benmde vardı geri geçti 4 gün kadar felan suuryor daha bebişin yerleşiyor ondan dolayı kasık agrin olcak adet sancısı gibi agrin oluo gogusun ara sıra sizlayacakBugün aralıklarla gelen sırt ağrım oldu normal mi acaba
Ahh iyi barinormal canm benmde vardı geri geçti 4 gün kadar felan suuryor daha bebişin yerleşiyor ondan dolayı kasık agrin olcak adet sancısı gibi agrin oluo gogusun ara sıra sizlayacak
aynen canm
Rabbim nasip eder inşallahKızlar sizi okuyunca umutlandım bende 1 Mayıs da çatlatma iğnesi oldum nolur dua edin banada. İki yumurtam vardı biri sağ biri sol 16 ve 17 mm doktor gayet iyi dedi ikiz de çok istiyorum nasip olursageçen yaz dış gebelik geçirdim tekrar hamile kalamadim
Cnm ben 13. Günden pozitif görmeye başladm. Genelde 14. Günden sonra testte çıkar diolar ama belli olmaz hiçbir şeyKızlar merhaba, bugün iğneden sonraki 15. Günüm sabah test yaptım negatif. Böyle olup pozitif gören var mı aranızda?
Mrb canm sende cinsiyet falan belli oldu mu. Baya merak ettm seniaynen canm
Bu ay da olmadı belli kiCnm ben 13. Günden pozitif görmeye başladm. Genelde 14. Günden sonra testte çıkar diolar ama belli olmaz hiçbir şey
Hiç moralini bozma adet gününü bekle hayırlısını iste. Rabbim uygun görünce en iyisini verecektirBu ay da olmadı belli kibugün çok üzgünüm. Yarına toparlarım
1 kız 1 erkek dedi doktorum kuzu cuma gününde kontrolum var kesin net daha öğrenirim ama zaten ilk dedikleri çıkıyor sağlıklı olsun yeter banaMrb canm sende cinsiyet falan belli oldu mu. Baya merak ettm seni
1 kız 1 erkek dedi doktorum kuzu cuma gününde kontrolum var kesin net daha öğrenirim ama zaten ilk dedikleri çıkıyor sağlıklı olsun yeter banaMrb canm sende cinsiyet falan belli oldu mu. Baya merak ettm seni
seninki ikiz mi canım ?Mrb canm sende cinsiyet falan belli oldu mu. Baya merak ettm seni
Sağlıkla doğsunlar.1 kız 1 erkek dedi doktorum kuzu cuma gününde kontrolum var kesin net daha öğrenirim ama zaten ilk dedikleri çıkıyor sağlıklı olsun yeter banasen nasılsın napiyorsun nasıl gidiyor
seninki ikiz mi canım ?
hayırlısı kuzum Allahım esirgesin kucağımiza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin canm saolsinSağlıkla doğsunlar.Bende 9 a girdim ve tek bir bebişim var ikinci kese kayboldu
Amin inşallahhayırlısı kuzum Allahım esirgesin kucağımiza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin canm saolsinbulantıların geçti mi
13 14 haftalikta anca düzeliyor ara sıra hafif oluyor canm ama gecior geriAmin inşallahbulantı hala devam ediyo hatta bütün dengemi bozuyo evde zombi gibi dolaşıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?