- 21 Şubat 2021
- 297
- 175
- 33
- 26
- Konu Sahibi Psikolojikdeliii
Hayırlı olsun canm sende aramıza katıldın hadi hayırlısı Bi atabilir MSN testleriYaptım cnm düne göre daha koyu çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canm sende aramıza katıldın hadi hayırlısı Bi atabilir MSN testleriYaptım cnm düne göre daha koyu çıktı
Çok tşk ederm cnm benm inşallah . Dün ve bugün yaptığımHayırlı olsun canm sende aramıza katıldın hadi hayırlısı Bi atabilir MSN testleri
Yarın kan ver canm zaten 14. Gun bugun ıgneden sonra yarın kan ver sonra 2 gun sonra tekrar ver yukselır benmkıde boleydı hadi hayırlı olsun kuzum rabbim sag salım kavuşmayı nasip etsin inşallah cok mutlu oldum adınaÇok tşk ederm cnm benm inşallah . Dün ve bugün yaptığım
Ayyy şuan inanılmaz mutluyum çok çok tşk ederm AminnnnYarın kan ver canm zaten 14. Gun bugun ıgneden sonra yarın kan ver sonra 2 gun sonra tekrar ver yukselır benmkıde boleydı hadi hayırlı olsun kuzum rabbim sag salım kavuşmayı nasip etsin inşallah cok mutlu oldum adına
Canm bende çatlatma iğnesini vurduktan sonra 3 gün birliktelik oldu ondan sonra şimdiye hiç olmadı. Bende sadece şişknlk ve aşırı beyaz akıntı var ara ara adet sancım oluyo o kadar. Umarım en kısa zamanda güzel haberi alırsınKızlar merhabalarr, bende gonal f kullandım bu ay ilk defa. 20 martta doktor kontrolümde solda 2 yumurtam olduğunu söyledi. ( bu arada gonal f i 15gün kullandım) Biri 18.5 diğeri 17mm çok kaliteli dedi. Ertesi gün 21 martta öğlen 12de çatlatma iğnesini yap dedi. (Çatlatma iğnesinden 1hafta öncesinde göğüslerm çoook acımaya başladı el değmiyordu, hala da öyle 14 marttan beri hassas iç çamaşırım değse acıyor) 22-23mart ilişki önerdi sonrasında da gün aşırı. Biz eşimle 21-22-23-25 Martı değerlendirdik sonra hiç ilişki olmadı. Ve iğneden beri kasık ağrılarım var sağlı sollu batma şeklinde hatta dünden beri adet olacak gibi ağrım var. 5nisan bat günüm. Aynı şeyi yaşayan oldu mu? İlişki kaçırmış mıyım? Sonrasında da girseymiydik?. Dediğim gibi göğüs ağrım çatlatma iğnesinden 1hafta önce başladı hala devam ediyor.
Sen hamilesin sanırım değil mi canımm inşallah Bende iğneden sonra ilk 3 gün aşırı şişkinlik kasığım yere düşecek gibiydi. Hala var karnım davul gibii. Bi de bugün aşırı bi sıcak basması vardı normalde üşürüm hep terledim hatta o derece. Sen kaçıncı günü öğrendin canım? İdrar testi mi yaptınCanm bende çatlatma iğnesini vurduktan sonra 3 gün birliktelik oldu ondan sonra şimdiye hiç olmadı. Bende sadece şişknlk ve aşırı beyaz akıntı var ara ara adet sancım oluyo o kadar. Umarım en kısa zamanda güzel haberi alırsın
Ben 13.gün yaptım silikti 14.gün yaptımğm test daha koyu çıktı. Adetime 2 gün var şuan sadece testlerle hareket edyrm ve inşallah hayal kırıklığına uğramamSen hamilesin sanırım değil mi canımm inşallah Bende iğneden sonra ilk 3 gün aşırı şişkinlik kasığım yere düşecek gibiydi. Hala var karnım davul gibii. Bi de bugün aşırı bi sıcak basması vardı normalde üşürüm hep terledim hatta o derece. Sen kaçıncı günü öğrendin canım? İdrar testi mi yaptın
İnşallah kanda da görürsün kuzum sağlıkla büyüsünBen 13.gün yaptım silikti 14.gün yaptımğm test daha koyu çıktı. Adetime 2 gün var şuan sadece testlerle hareket edyrm ve inşallah hayal kırıklığına uğramam
Amin inşallah isteyen herkese nasip olsun sana da en kısa zamanda inşallah amin aminİnşallah kanda da görürsün kuzum sağlıkla büyüsün
Hadi İnsallah tam sonucunda mutlaka bana haber ver kuzuAyyy şuan inanılmaz mutluyum çok çok tşk ederm Aminnnn
Tm canm mutlaka vericemHadi İnsallah tam sonucunda mutlaka bana haber ver kuzu
Kan ne zaman vereceksin canım?Tm canm mutlaka vericem
Perşembe günü randevu aldm hasta olmazsam o zmn kan vericem inşallahKan ne zaman vereceksin canım?
Ya bide benm hala göğüs ağrım yok. Aşırı derece de kaburgalarım ve karın alt bölgem ağrı yapıoKan ne zaman vereceksin canım?
İyi sabrediyorsun kuzum ama testleri hergun yapıyormusun evde? Koyulasma varmıPerşembe günü randevu aldm hasta olmazsam o zmn kan vericem inşallah
Canm ben 8 haftalık oldu ole sıddetlı goguus agrım yok benimki de 6 haftadan sonra ara ara agrıo sızlıyor ara sıra herkesin gogsu agrıyacak dıye bırsey yok takma onu kafana belirti yasamayan cok kişi varYa bide benm hala göğüs ağrım yok. Aşırı derece de kaburgalarım ve karın alt bölgem ağrı yapıo
Çok şükürCanm ben 8 haftalık oldu ole sıddetlı goguus agrım yok benimki de 6 haftadan sonra ara ara agrıo sızlıyor ara sıra herkesin gogsu agrıyacak dıye bırsey yok takma onu kafana belirti yasamayan cok kişi var
Dün yapmadm bugün tekrar yapmayı düşünüyorumİyi sabrediyorsun kuzum ama testleri hergun yapıyormusun evde? Koyulasma varmı
Aynen bebegim yap heleÇok şükür