- Konu Sahibi Aysequll6138
-
Sabah erkenden doktora gideceğim adetin gecikince gel demişti bugün 1.gün yarın 2.gün geçmiş oluyo. dayanamadım geldim derim doktora artıkİğne etkisi değildir. Koyulaşmayı takip et. 12 saatte bile fark ediyor. Sabah yine yap.
Güzel haberlerle gelSabah erkenden doktora gideceğim adetin gecikince gel demişti bugün 1.gün yarın 2.gün geçmiş oluyo. dayanamadım geldim derim doktora artıkinşallah doğrudur cnm
İnşallahGüzel haberlerle gel
Bence hamilesin ama bende ayni durumdayım 10 mayısta ovitrele oldum bugün test yaptım 2 çizgi kan verdim17.57 heyecanla bekliyorumArkadaşlar test yaptım. Mayıs’ın 9 unda çatlatma iğnesi yaptırmıştım. Bugün gebelik testi yapmak istedim. Sizce sonuç negatif mi ?? Bilemiyorum açıkçası.
Ben 7 mayısta choriomon iğne oldum 19 mayısta çift çizgi görüp kan verdim negatif çıktı ben de çok umutlanmıştm sevindim sizin adınızaBence hamilesin ama bende ayni durumdayım 10 mayısta ovitrele oldum bugün test yaptım 2 çizgi kan verdim17.57 heyecanla bekliyorum
Biraz yüksek çıkmış. İki çizgiyi de görmüşsün hem ne güzel inşallah gebelik vardırBence hamilesin ama bende ayni durumdayım 10 mayısta ovitrele oldum bugün test yaptım 2 çizgi kan verdim17.57 heyecanla bekliyorum
Güzel haberlerle gel
[/QUOTKan testi yaptırdım. Sonuç:78,58 çıktı henüz doktorla görüşme fırsatı bulamadım. Bu sonuca göre pozitif miGüzel haberlerle gel
İnşallah canimmmBiraz yüksek çıkmış. İki çizgiyi de görmüşsün hem ne güzel inşallah gebelik vardır ☺
Ben varım. İlk 5 dk.da çıktıysa hamile olma ihtimaliniz çok yüksek.Kızlar merhaba aranızda yeni ama ilaçlara başlayalı 6 aylık anne olmak isteyen biriyim ben deBugün çatlatma iğnesinin 12.günü ve test sonucum bu şekilde çok merak ediyorum 12.günü pozitifi görüp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba
12.gün yapmamıştım ama iğneden sonraki 13.günün sabahı silik de olsa pozitifi gördümKızlar merhaba aranızda yeni ama ilaçlara başlayalı 6 aylık anne olmak isteyen biriyim ben deBugün çatlatma iğnesinin 12.günü ve test sonucum bu şekilde çok merak ediyorum 12.günü pozitifi görüp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba
İğneden sonra 12.günBenim bugün iğnenin üçüncü günü hangi gün yapsam net sonuç alırım
On gün sonra yaniİğneden sonra 12.gün
Evet.On gün sonra yani
Merak ettim, tekrar test yaptınız mı veya kan testi yaptırdınız mı?Kızlar merhaba aranızda yeni ama ilaçlara başlayalı 6 aylık anne olmak isteyen biriyim ben deBugün çatlatma iğnesinin 12.günü ve test sonucum bu şekilde çok merak ediyorum 12.günü pozitifi görüp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?