• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Arkadaşlar test yaptım. Mayıs’ın 9 unda çatlatma iğnesi yaptırmıştım. Bugün gebelik testi yapmak istedim. Sizce sonuç negatif mi ?? Bilemiyorum açıkçası.
Bence hamilesin ama bende ayni durumdayım 10 mayısta ovitrele oldum bugün test yaptım 2 çizgi kan verdim17.57 heyecanla bekliyorum

Bence hamilesin ama bende ayni durumdayım 10 mayısta ovitrele oldum bugün test yaptım 2 çizgi kan verdim17.57 heyecanla bekliyorum
Ben 7 mayısta choriomon iğne oldum 19 mayısta çift çizgi görüp kan verdim negatif çıktı ben de çok umutlanmıştm sevindim sizin adınıza 😊

Kızlar merhaba aranızda yeni ama ilaçlara başlayalı 6 aylık anne olmak isteyen biriyim ben de🤷🏼‍♀️ Bugün çatlatma iğnesinin 12.günü ve test sonucum bu şekilde çok merak ediyorum 12.günü pozitifi görüp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    126,6 KB · Görüntüleme: 156
Kızlar merhaba aranızda yeni ama ilaçlara başlayalı 6 aylık anne olmak isteyen biriyim ben de🤷🏼‍♀️ Bugün çatlatma iğnesinin 12.günü ve test sonucum bu şekilde çok merak ediyorum 12.günü pozitifi görüp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba
Ben varım. İlk 5 dk.da çıktıysa hamile olma ihtimaliniz çok yüksek.

12.gün yapmamıştım ama iğneden sonraki 13.günün sabahı silik de olsa pozitifi gördüm ❤️

Merak ettim, tekrar test yaptınız mı veya kan testi yaptırdınız mı?

Kizlar merhaba bende iğnenin 16. Günündeyim hala edet olmadım gogus üçlerim açıyor çok ama geçen sefrde böyle olmuştu adet olmuştum 15. Gün..ama 13. Gun test yaptım negatif çıktı şimdi yapmaya korkuyorum kanlı versem böyle olup hamile kalan varmı aranızda

Back